Αφιέρωμα ΝΕΡΙΤ στο 2004, «Pick n roll» με Πεδουλάκη

Αφιέρωμα ΝΕΡΙΤ στο 2004, «Pick n roll» με Πεδουλάκη

bet365

Καλεσμένος στις 19:00 στο OTE Sport 4 ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, αφιέρωμα της ΝΕΡΙΤ αύριο και μεθαύριο στο έπος του 2004, δυνατό ξεκίνημα στην Αττική για το 15ο Nova Beach Volley Tournament.
Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα με τα highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο «Pick n roll» του OTE TV, με τον Βασίλη Σκουντή.
Σήμερα Τρίτη 1η Ιουλίου (19.00, OTE Sport 4) για τους συνδρομητές του OTE TV, το «Pick n roll» κλείνει την μπασκετική σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο περίφημος «ναύαρχος» Ντέιβιντ Ρόμπινσον μιλάει στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη για την δυναστεία των Σπερς, την τεράστια καριέρα του, αλλά και την μοναδική φορά που αντιμετώπισε την Εθνική Ελλάδας! Μαζί του και ο παλιός του συμπαίκτης στο Σαν Αντόνιο Έιβερι Τζόνσον!
Επίσης, μόνο στο «Pick n roll» του OTE TV, o προπονητής των Ατλάντα Χοκς Μάικ Μπαντενχόλζερ περιγράφει την προσωπικότητα του παλιού του «προϊσταμένου» στους Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν σέντερ των «γερακιών», Πέρο Άντιτς.
Παράλληλα, ένας ακόμη παλιός «ερυθρόλευκος» ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, αναπολεί την θητεία του στην Ελλάδα και πλέκει το εγκώμιο του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν, όλα όσα έγιναν την ημέρα των ντραφτ του ΝΒΑ, με την επιλογή του Θανάση Αντετοκούνμπο από τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά και τον Άντριου Ουίγκινς, γιο του παλιού σούπερ-σκόρερ των Ελληνικών παρκέ Μίτσελ Ουίγκινς να επιλέγεται στο Νο1! Επιπλέον, ο παίκτης που οι Αμερικανοί αξιολογούν ως διάδοχο του Κέβιν Γκαρνέτ, ο 18χρονος Θον Μέικερ, μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV. Φυσικά θα υπάρχει αφιέρωμα στους Ισπανικούς και Ιταλικούς τελικούς των πλέι-οφ, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με τρόπο συγκλονιστικό υπέρ της Μπαρτσελόνα και της Αρμάνι αντίστοιχα.
Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή το βράδυ της Τρίτης στο στούντιο του ΟΤΕ TV, θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρόσληψη του από την Ούνιξ Καζάν.
Διπλό αφιέρωμα στο EURO 2004
Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θρίαμβο της Ελλάδας στο EURO 2004, η ΝΕΡΙΤsports θα μεταδώσει σε επανάληψη αύριο και μεθαύριο, Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 19:00 δύο δίωρες εκπομπές – αφιέρωμα στην πορεία της Εθνικής μας προς την κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Για πρώτη και μοναδική φορά στην ελληνική τηλεόραση, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής και οι 23 παίκτες της Εθνικής του 2004, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ και ο βοηθός προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης, καθώς και άλλοι συντελεστές του θριάμβου. Η εκπομπή καταγράφει την ανοδική πορεία της Εθνικής μας, από την τοποθέτηση του Ρεχάγκελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Υψηλές τηλεθεάσεις φέρνουν τα αθλητικά στο «Ε»
Πολύ υψηλά νούμερα πιάνουν τα αθλητικά στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» στην εκπομπή «Ανοιχτά Αυτιά». Το νεοσύστατο κανάλι, πανελλαδικής εμβέλειας, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή πρωινή ζώνη (06.10-06.45) με τον αθλητικό συντάκτη, Γιώργο Σπανουδάκη, να δίνει μια διαφορετική νότα στην πρωινή ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις από το Μουντιάλ, παρασκήνια, αλλά τα "πικάντικα" θέματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Η ενότητα των αθλητικών στην πρωινή εκπομπή του «Ε» πιάνει πολύ υψηλά νούμερα (8%-10%) και είναι δεύτερο σε τηλεθέαση κανάλι, στη συγκεκριμένη ζώνη!
Δυνατό ξεκίνημα στην Αττική για το 15ο Nova Beach Volley Tournament
Με μεγάλη συμμετοχή και έντονα αγωνιστική διάθεση, άνοιξε τις πύλες του το 15o Nova Beach Volley Tournament στην Αττική («Yabanaki», Ακτή Βάρκιζας). Με κεντρικό σύνθημα «let’s play #novabeachvolley», από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιουνίου, 108 αθλητές, 54 ομάδες και εκατοντάδες θεατές, πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 15ου Nova Beach Volley Tournament. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνθήκες ευγενούς άμιλλας, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
Για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκαν δύο αγωνιστικές κατηγορίες, η Golden και η Silver. Στην κατηγορία Golden νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Νεκτάριος Γεωργακόπουλος και Αλέξης Αλεξιάδης, οι οποίοι πέρσι είχαν κατακτήσει τη νίκη στους δύο από τους τρεις σταθμούς του 14ου Nova Beach Volley Tournament. Στην ίδια κατηγορία, στις γυναίκες την πρώτη θέση πήραν η Χριστίνα Πασιαλή και η Τερέζα Καράβη. Στην κατηγορία Silver, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Caleb Hale και Tark Quin, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν η Ελεάνα Γεωργαντά και Μαρία Γκόλια.
Το «παρών» στο τουρνουά έδωσαν μεγάλα ονόματα του βόλεϊ, όπως ο Τάσος Τεντζέρης, χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 1987 στη Γάνδη, ο Σάκης Ψάρας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και o Κώστας Αρσενιάδης, προπονητής της Κηφισιάς.
Η συνέχεια του 15ου Nova Beach Volley Tournament, δίνεται στα Χανιά, στην παραλία Αγίων Αποστόλων, από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου. Τελευταίος προορισμός της φετινής διοργάνωσης θα είναι η Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα η παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar Baba), από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου.
Το «Nova Beach Volley Tournament», ο θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού, εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Alcatel onetoutch, Amstel Radler, Lipton ice tea και Vita Coco.
Οι φωνές των παιδιών
Επτά ημέρες στην καρδιά της Αφρικής, έζησαν ο Παύλος Τσίμας και το συνεργείο της εκπομπής «Έρευνα». Εκεί όπου οι γενοκτονίες στο Σουδάν και την Κεντρική Αφρική μεταφράζονται σε καραβάνια προσφύγων, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, σε πρόχειρους καταυλισμούς. Εκεί όπου η Μπόκο Χαράμ στρατολογεί οργισμένους νέους, οργανώνει απαγωγές κοριτσιών και τρομοκρατικές επιθέσεις. Εκεί όπου, παρά την αφθονία του φυσικού πλούτου, ένας στους δύο κατοίκους ζει με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα, 2.000.000 παιδιά, μόνον στο Τσαντ, αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα υποσιτισμού, ένα στα τρία παιδιά που γεννιόνται είναι καταδικασμένο να πεθάνει πριν από τα 5α του γενέθλια.
Τις φωνές αυτών των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στην καρδιά της Αφρικής θα ζωντανέψει η «Έρευνα» σε ένα έκτακτο επεισόδιο, αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 23.30, στο MEGA.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα