Μπαράζ σε ΟΤΕ TV και Nova, πρεμιέρα Μουντιάλ!

Μπαράζ σε ΟΤΕ TV και Nova, πρεμιέρα Μουντιάλ!

bet365

Η διπλή μετάδοση του μπαράζ μεταξύ της Skoda Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου, ποιοι περιγράφουν την Πέμπτη το Κροατία – Βραζιλία, στιγμές EURO 2004 και απόψε στα «Legend Stories».
Από OTE TV και Nova θα μεταδοθεί το μπαράζ αύριο, Τετάρτη μεταξύ της Skoda Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η μεταξύ τους μάχη θα μεταδοθεί, τόσο από τον ΟΤΕ TV που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Football League, όσο και από τη Nova που έχει τα δικαιώματα στη Super League.
Το ματς ξεκινάει στις 20:30 και αμφότερες οι συνδρομητικές πλατφόρμες θα βγάλουν pre και post game εκπομπές στις 20:00 και μετά τη λήξη του αγώνα αντίστοιχα. Για το OTE Sport 2HD στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Τσακίρης και στο ρεπορτάζ οι Πάρης Τσελεπίδης και Κώστας Γκουντούλας, στην παρουσίαση της εκπομπής ο Στέφανος Αβραμίδης και στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο γήπεδο ο Κώστας Χαλβατσιώτης.
Για τη Nova το ματς μεταδίδεται από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο, θα μεταφέρουν οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Γιάννης Πάγκος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και ηχητικά μέσα από το novasports.gr.
Το Μουντιάλ κάνει… σέντρα στη ΝΕΡΙΤ
Μεθαύριο, Πέμπτη 12/6 στις 23:30 το Μουντιάλ κάνει σέντρα στη ΝΕΡΙΤ, με τον αγώνα της διοργανώτριας Βραζιλίας που υποδέχεται την Κροατία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τον αγώνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤ Sports και τη ΝΕΡΙΤ HD, θα περιγράψουν οι Βασίλης Μπακόπουλος και Γιάννης Σαντοριναίος, ενώ στο σχόλιο ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος. Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά στις 21.00 με την pre-game εκπομπή που θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤsports. Ο Ιωσήφ Νικολάου φιλοξενεί στο στούντιο ανθρώπους του ποδοσφαίρου και - γενικότερα - του αθλητισμού.
Απόψε «EURO 2004: Oι στιγμές που μας ένωσαν» στα «Legend Stories»
Απόψε προβάλλεται στα κανάλια Novasports, το τέταρτο και τελευταίο ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, το τέταρτο αφιέρωμα «Legend Stories», με τίτλο «EURO 2004: Οι στιγμές που μας ένωσαν», που δημιούργησε και επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports.
Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πως έζησε ο ελληνικός λαός λεπτό προς λεπτό, τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Follow on Twitter: @nbozionelos

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα