Συγχαρητήρια MEGA στο STAR, σάρωσε η Ρεάλ!

Συγχαρητήρια MEGA στο STAR, σάρωσε η Ρεάλ!

bet365

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός Ρεάλ - Ατλέτικο στη ΝΕΡΙΤ. Συγχαρητήρια από MEGA σε STAR για την πρωτιά χθες και Τρέμη σε Χατζηνικολάου! «Legend Stories» στη Nova με EURO 2004, αναμνήσεις των νυν διεθνών και μελοποιημένο το «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ»!
Ηταν αναμενόμενο πως το Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο το Σάββατο θα έφερνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στη ΝΕΡΙΤ αλλά η μετάδοση… έκανε ρεκόρ (μεγαλύτερη κι από την περσινή της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ). Το peak έγινε την ώρα της παράτασης με τηλεθέαση 14,5% και μερίδιο 42,2%, ήτοι περίπου 1.600.000 τηλεθεατές ήταν συντονισμένοι με τη ΝΕΡΙΤ, και μάλιστα μιλάμε για αγώνα που μεταδιδόταν παράλληλα και από τη Nova!
Η μέση τηλεθέαση ήταν 11,4%, το μέσο μερίδιο 32,9% (1.158.000 τηλεθεατές) ενώ εξαιρετικά τα πήγαν η pre και η post game εκπομπές του καναλιού (με καλεσμένους Γιώργο Καραγκούνη και Δημήτρη Ελευθερόπουλο). Ως τέλους, σχεδόν ως τις 02:00, έμειναν συντονισμένοι 400.000 τηλεθεατές ενώ την απονομή (στις 00:40) παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές!
Οσοι δεν έβλεπαν μπάλα, προφανώς το ασθενές φύλλο, είδε «Pretty Woman» στον ALPHA (570.000 τηλεθεατές)!
«Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!» στα «Legend Stories» του Novasports 1
Η δεύτερη εκπομπή «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έρχεται αύριο, την Τρίτη 27 Μαΐου στις 23:00, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τίτλο «Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ».
Δέκα χρόνια πριν, στα γήπεδα της Πορτογαλίας, η Ελλάδα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, ο συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες, μιλάνε για τα στοιχήματα που έβαζαν πριν από κάθε παιχνίδι, ενώ αναφέρονται και στα γούρια που είχαν για να τους φέρουν καλή τύχη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έξι μέλη της ομάδας που φέτος θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, οι Φερνάντο Σάντος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Στέφανος Καπίνο, αφηγούνται που βρίσκονταν το2004, αλλά και πώς αυτή η επιτυχία επηρέασε την εξέλιξη και τη σχέση τους με το ποδόσφαιρο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα ακουστεί το τραγούδι «Δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ», που γράφτηκε για τις ανάγκες της εκπομπής και ερμηνεύτηκε από τον Γιώργο Δημητριάδη.
Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη μεθαύριο Τετάρτη 28/5 στις 22:00 (Novasports 2) και την Πέμπτη 29/5 στις 19:00 από το Novasports 1.
Αποκαλύψεις…
…υπόσχεται και απόψε η «Δίκη», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, στις 00:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει τον διάλογο της προεδρικής διαφθοράς, τις επιταγές αξιωματούχου του ποδοσφαίρου και την εισαγγελική έρευνα για τα στημένα ματς, τη στοιχηματική απάτη και το ξέπλυμα χρήματος.
Με Τσιώλη και… Ριμπολόβλεφ
Το ενδιαφέρον του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ για τον Αρη κυριαρχεί στη θεματολογία της αποψινής εκπομπής «Derby» στις 22:30 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Καλεσμένος του Κώστα Χήτα θα είναι ο προπονητής Σάκης Τσιώλης.
Ο απόηχος των πρωτοσέλιδων
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων ήταν πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος, κάνοντας λόγο για μήνυμα στην κυβέρνηση από τους ψηφοφόρους, πάντως τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ πρόταξαν την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη της Αριστεράς (όπως ο «Guardian»). «Ελευθεροτυπία» και «Εφημερίδα των Συντακτών» είχαν σχεδόν τον… ίδιο τίτλο. («Αριστερά για πρώτη φορά» και «Πρώτη φορά Αριστερά» αντίστοιχα), «Μήνυμα σε όλους» έγραψε το «Εθνος» ενώ τα «Νέα» έβαλαν βάζουν «τέλος» στα σενάρια των πρόωρων εκλογών. «Νίκη χωρίς ανατροπή», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, ενώ τονίζεται ότι ο Σαμαράς ξεπέρασε το δίλλημα του Τσίπρα. Η Καθημερινή ανέφερε «Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές-Κυριαρχία κυβερνητικών δυνάμεων στις περιφέρειες» και ο «Ελεύθερος Τύπος» έγραψε «Ισχυρό μήνυμα για αλλαγή πολιτικής».

Πρωτιά για το STAR!
Πρωτιά για το Star στον εκλογικό μαραθώνιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα. Η χθεσινή μαραθώνια μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Star, κυριάρχησε στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού του και χάρισε την πρωτιά στο σύνολο του κοινού αλλά και στο δυναμικό κοινό 15-44, με σημαντική διαφορά από τους άλλους σταθμούς. Σε μία δύσκολη εκλογική βραδιά, οι τηλεθεατές εμπιστεύθηκαν το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του STAR για την ενημέρωσή τους.
Κανάλι
Από
Μέχρι
Τηλεθέαση (%)
Κοινό 15-44 (%)
STAR
17:44:38
1:59:59
20.7
21.4
ALPHA
17:46:36
1:59:59
14.8
14.6
MEGA
18:30:05
1:59:59
14.5
12.4
ANTENNA
17:56:48
1:59:59
10.6
10.7
SKAI
17:30:00
1:59:59
6.7
7.6
NERIT
16:58:43
1:59:59
6.1
3.2
Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος τηλεθέασης στο σύνολο ήταν 20.7%, ενώ αντίστοιχα στο δυναμικό κοινό ήταν 21.4%. Kαι στο κρίσιμο τέταρτο της ανακοίνωσης των exit polls (19:00-19:15), το Star ήταν πρώτο σε τηλεθέαση με 21.9% στο σύνολο του κοινού και 21.4% στο δυναμικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της 9ωρης εκλογικής εκπομπής τουλάχιστον 4.300.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν και εμπιστεύθηκαν το Star.
Κανάλι
Τηλεθέαση 19:00
με
19:15 (%)
Κοινό 15-44 (%)
STAR
21.9
21.4
MEGA
19.9
18.4
ALPHA
17.1
17.0
ANTENNA
10.6
10.7
SKAI
7.3
5.8
NERIT
6.6
4.8
MEGA… συγχαρητήρια στο STAR!
Η ενημέρωση του MEGA ήταν πάντα το δυνατό σημείο του καναλιού, με ένα μεγάλο και έμπειρο επιτελείο δημοσιογράφων, τεχνικών και παραγωγών και έχοντας επικεφαλής τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Μετά τη χθεσινή πρωτιά του STAR στις τηλεθεάσεις, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού έγραψε στο Twitter του: «Το σωστό να λέγεται και στα κέρδη και στις απώλειες. Χθες την εκλογική βραδιά κέρδισε το Star. Μπράβο Νίκο-Μάρα…» ενώ, όπως έγραψε το enikos.gr, ο Νίκος Χατζηνικολάου δέχτηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα το πρωί. Ήταν η Όλγα Τρέμη η οποία τον κάλεσε για να τον συγχαρεί για τη χθεσινή του πρωτιά στον εκλογικό μαραθώνιο. Το enikos.gr χαρακτήρισε μάλιστα την κίνηση αυτή ως «μια κίνηση που δεν συνηθίζεται στο σκληρό τηλεοπτικό τοπίο». Ο Χατζηνικολάου εκτίμησε την κίνηση της δημοσιογράφου και σχολίασε στους στενούς του συνεργάτες: «είναι μια πραγματική κυρία και εξαιρετική συνάδελφος».
Υπενθυμίζεται πως την πρώτη Κυριακή των εκλογών το MEGA είχε βγει πρώτο στην τηλεθέαση.
Η πρώτη συνέντευξη της περιφερειάρχισσας
Αύριο, Τρίτη 27 Μαΐου στις 23:45, οι «360 μοίρες» του ALPHA φιλοξενούν τη Ρένα Δούρου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, λίγες ώρες μετά την νίκη της στην Περιφέρεια Αττικής. Αποκαλύπτει στη Σοφία Παπαϊωάννου τα σχέδιά της, τις πολιτικές της φιλοδοξίες και διαβεβαιώνει ότι «ήρθε για να μείνει». Η εκπομπή φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του Γιώργου Καμίνη αλλά και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που μιλούν για τη μάχη που έδωσαν για τον δήμο της Αθήνας.
Σταπεταχτά
* Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για τη «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 η οποία ξεπέρασε κάθε όριο» όπως υποστηρίζει και ζητά την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και του ΕΣΡ.
* Σε συμφωνία με τη Nielsen για να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μέτρησης θεαματικότητας που διενεργεί προχώρησε η ΝΕΡΙΤ, υπό τη διοίκηση του Αντώνη Μακρυδημήτρη. Το προϋπολογιζόμενο ποσό ως το τέλος του έτους ανέρχεται σε 295.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
* Αύριο, Τρίτη 27/5 στις 23:45 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει την πέμπτη έρευνά του στο STAR με θέμα «Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό», αναφορικά με τις επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιέργειας.
* Στην Ακαδημία Πλάτωνος και στην Κολοκυνθού, εκεί όπου ο υποψήφιος της «Χρυσής Αυγής» πήρε την πρώτη Κυριακή 20,5%, έζησε τον παλμό των εκλογών η «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα και φωτίζει τα μυστήρια των εκλογών αύριο, Τρίτη 27/5 στις 00:30 στο MEGA.
* Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών σχολιάζουν απόψε στις 23:30 στην «Ανατροπή» του MEGA με τον Γιάννη Πρετεντέρη οι Αδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Τέρενς Κουίκ, Νίκος Σοφιανός, Πέτρος Τατσόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Μαχαίρας και Ζωή Αποστολοπούλου.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα