Πορτογαλία – Ελλάδα συν άλλα 11 φιλικά στον OTE TV!

Πορτογαλία – Ελλάδα συν άλλα 11 φιλικά στον OTE TV!

bet365

Πορτογαλία – Ελλάδα (στις 31/5) και άλλα έντεκα φιλικά ενόψει Μουντιάλ στον OTE TV! Σε περιγραφή Χατζηγεωργίου αύριο το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Επίπληξη ΠΣΑΤ σε Γεωργούντζο, αποκλειστικά για Ελληνες το «Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου».
Αρχίζουν οι τελικοί για την Basket League (ενημερωθήκατε χθες για το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα). Η ΝΕΡΙΤ θα δείξει όλα τα clasicos μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ξεκινώντας από αύριο, Πέμπτη 22/5 σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, στις 22:00.
Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, τον σχολιασμό ο Άρης Λυκογιάννης και το ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς με τον Γιάννη Νάτου.
Αύριο νωρίτερα, στις 18:30, ξεκινά η σειρά αγώνων του μικρού τελικού ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον ΠΑΟΚ. Το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ Αργύρη Στεφανόπουλου και Δημήτρη Ματίκα.
Μια… ντουζίνα φιλικά στον OTE TV!
Από βδομάδα στον ΟΤΕ TV το πρόγραμμα γεμίζει με μεταδόσεις φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! Ξεχωρίζει βέβαια η μετάδοση του φιλικού της Εθνικής μας με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και των γνώριμών μας Μπρούνο Αλβες, Βιεϊρίνια και Ελδερ Πόστιγα που θα διεξαχθεί στη Λισσαβώνα το Σάββατο 31 Μαΐου, η μετάδοση του οποίου «έκλεισε» σήμερα!
Εκτός από το Πορτογαλία – Ελλάδα, θα μεταδοθούν (επίσης live) δύο φιλικά της Βραζιλίας με Παναμά (3/6) και Σερβία (6/6) και δύο της αντιπάλου μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, Ακτής Ελεφαντοστού, με Βοσνία (31/5) και Ελ Σαλβαδόρ (5/6). Συνοπτικά:
* Δευτέρα 26/5, 21:45: Βέλγιο – Λουξεμβούργο (OTE Sport 1 HD)
* Τρίτη 27/5, 13:00: Ιαπωνία – Κύπρος (OTE Sport 1 HD)
* Σάββατο 31/5, 21:30: Πορτογαλία – Ελλάδα (OTE Sport 1 HD)
* Σάββατο 31/5, 03:30 Βοσνία – Ακτή Ελεφαντοστού (OTE Sport 2 HD)
* Κυριακή 1/6, 21:30: Γερμανία – Καμερούν (OTE Sport 1 HD)
* Τρίτη 3/6, 22:00 Βραζιλία – Παναμάς (OTE Sport 1 HD)
* Τετάρτη 4/6, 21:30: Ολλανδία – Ουαλία (OTE Sport 2 HD)
* Τετάρτη 4/6, 22:00 Αγγλία – Ισημερινός (OTE Sport 1 HD)
* Πέμπτη 5/6, 04:00 Ακτή Ελεφαντοστού – Ελ Σαλβαδόρ (OTE Sport 1 HD)
* Παρασκευή 6/6, 21:45: Γερμανία – Αρμενία (OTE Sport 2 HD)
* Παρασκευή 6/6, 22:00 Βραζιλία – Σερβία (OTE Sport 1 HD)
* Σάββατο 7/6, 23:45 Αγγλία – Ονδούρα (OTE Sport 1 HD)
Επίπληξη ΠΣΑΤ στον Γεωργούντζο!
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
* Για την καταγγελία του Κυριάκου Θωμαΐδη κατά του Κωνσταντίνου Καραπαπά: «η υπόθεση τοποθετήθηκε στο αρχείο αφού με βάση το καταστατικό του συνδέσμου ο συνάδελφος έχει προσφύγει για το ίδιο ζήτημα στο αντίστοιχο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ».
* Σχετικά με την κοινοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ προς το Πειθαρχικό του όργανο, αναφορικά με τον συνάδελφο Σωτήρη Γεωργούντζο: «το Πειθαρχικό αποφάσισε την κατ’ αρχή επιβολή αυστηρής έγγραφης επίπληξης στον συνάδελφο για κατά συρροή αντιδεοντολογική συμπεριφορά μέσω τηλεοπτικών εκπομπών που δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις για τη συνολική εικόνα του επαγγελματία αθλητικού συντάκτη, ο οποίος υποχρεώνεται να ακολουθεί τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο εν λόγω συνάδελφος έχει απασχολήσει και παλαιότερα το Πειθαρχικό Συμβούλιο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρξε καταγγελία για αντισυναδελφική συμπεριφορά και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες».
* Για την καταγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ κατά της εφημερίδας «Η Πράσινη» και του διαδικτυακού χώρουprasini.gr: «το Πειθαρχικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του μια σειρά προσαχθέντων στοιχείων εκτιμά ότι ανάλογης μορφής δημοσιεύματα δίνουν λαβή για έξαρση αντιπαραθέσεων. Παρά το γεγονός ότι εκ του καταστατικού δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορία κατά των μέσων το Πειθαρχικό Συμβούλιο εκτιμά ότι παρόμοιου ύφους δημοσιεύματα καλό θα ήταν να αποφεύγονται γιατί δημιουργούν υπόνοιες στοχοποιήσης μελών του Συνδέσμου».
«Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου» αποκλειστικά για Ελληνες!
Aποκλειστικά για δημοσιογράφους από την Ελλάδα προκηρύσσει το φετινό «Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου 2014» η διεθνής οργάνωση «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα», όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την οργάνωση στη Βιέννη. «Με αυτό το Βραβείο θέλουμε να υποστηρίξουμε δημοσιογράφους στην Ελλάδα, άνδρες και γυναίκες, που με κίνδυνο της δικής τους ασφάλειας, έχουν δεσμευτεί και υπηρετούν τα διεθνή κεκτημένα της Ελευθερίας του Τύπου και της Ενημέρωσης», τόνισε σε δηλώσεις της στη Βιέννη η πρόεδρος του αυστριακού τμήματος των «Δημοσιογράφων χωρίς σύνορα», Ρουμπίνα Μέρινγκ.
Όπως τονίζεται στην προκήρυξη του βραβείου της διεθνούς οργάνωσης, στην Ελλάδα χιλιάδες δημοσιογράφοι είναι άνεργοι, δημόσια ενημέρωση και γνώμη βρίσκονται στα χέρια λίγων εκδοτικών συγκροτημάτων, ενώ σε ό, τι αφορά στην Ελευθερία του Τύπου στον φετινό σχετικό κατάλογο των «Δημοσιογράφων χωρίς σύνορα», η Ελλάδα έχει πέσει κατά 14 θέσεις και κατατάσσεται πλέον στην 99η θέση ανάμεσα σε 180 χώρες. Το Βραβείο Ελευθερίας του Τύπου 2014 συνοδεύεται από ποσό 6.000 ευρώ και θα απονεμηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ οι εργασίες συμμετοχής στον διαγωνισμό θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.
Σταπεταχτά
* Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη κατήγγειλε ότι από το «Εθνος» της ζήτησαν χρήματα για να φιλοξενήσουν άρθρο της ή καταχώρησή της, με απαραίτητη προϋπόθεση την προπληρωμή!
* Ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζήτησε να μην διεξαχθούν τα κυριακάτικα exit polls, μετά την αστοχία του πρώτου γύρου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) Χριστίνα Καράμπελα απάντησε πως ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που έλαβε από τον υπουργό για τη διερεύνηση της μεθοδολογίας.
* Τη δημιουργία Μητρώου δημοσιογράφων-μη μελών της Ενώσεως, οι οποίοι εργάζονται σε ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Κι αυτό προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί στα ενημερωτικά σάιτ και στη συνέχεια να προχωρήσει σε καίριες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων.
* Με όλα της τα Μέσα – τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο – η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Διαγωνισμού Νέων Μουσικών της EBU Eurovision Young Musicians, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κολωνία 26-31 Μαΐου. Τον σχολιασμό θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα