«Αυτοψία» με Μαρινάκη, στον Real η Ακριβοπούλου

«Αυτοψία» με Μαρινάκη, στον Real η Ακριβοπούλου

bet365

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Σπουδαίες μεταδόσεις στα αθλητικά κανάλια OTE TV. Οι Κύπριοι στους δρόμους για τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου ενόψει του τελικού του σόου του ΑΝΤ1, «The Voice». Στον Real η Ακριβοπούλου
Σπουδαία αθλητικά γεγονότα από όλο τον πλανήτη μπορούν να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV στα αθλητικά κανάλια OTE Sport. Αποκλειστικά, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια έρχεται το συγκλονιστικό φινάλε της Premier League την Κυριακή 11 Μαΐου στις 17:00, με τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ - Νιούκαστλ (OTE Sport 2HD), Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (OTE Sport 1HD) και Κάρντιφ - Τσέλσι (OTE Sport 4) και τον τίτλο να κρίνεται στο νήμα.
Και φυσικά έπεται το επόμενο Σαββατοκύριακο το φινάλε-θρίλερ της La Liga, όπου Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πρωταγωνιστούν στη μάχη για τον τίτλο. Από το πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν ακόμη το φινάλε της Bundesliga το Σάββατο 10 Μαΐου και η αναμέτρηση Ρόμα - Γιουβέντους την Κυριακή 11 Μαΐου (21.45, OTE Sport 1HD).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν επίσης, τα τουρνουά τένις ATP Masters 1000 στη Μαδρίτη, το Internazionali d’ Italia στη Ρώμη, καθώς και το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση Ανδρών από τη Λάρισα, με τους ημιτελικούς την Παρασκευή 9 (17.00: Ολυμπιακός-Λαμία & 19.00: Χίος-Βουλιαγμένη) και τον τελικό το Σάββατο 10 Μαΐου (18.30) στο ΟΤΕ Sport 5.
Live το Περαμαϊκός - ΑΕΚ
Το sportaltv.gr εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα τη μετάδοση του αγώνα Περαμαϊκός - ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή 11/5 στις 17:00. Για τον όμιλο της Ενωσης θα μεταδοθεί, επίσης από το sportaltv.gr την ίδια ημέρα και ώρα, και το ματς Τριγλία Ραφήνας - Ερμής Ζωνιανών. Επίσης το απόγευμα του Σαββάτου στις 15:00 θα προβληθεί ζωντανά ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος ενώ το πρωί της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά και πρώτος αγώνας GTCC 2014 από την Πάτρα.
Flash sport media news
* Ρώσικο ματς θα δείξει εκ νέου η Nova. Την Κυριακή 11/5 στις 12:30 θα μεταδοθεί το Ζενίτ - Ντιναμό Μόσχας από το Novasports 3.
* Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, έπειτα από την εξουσιοδότηση που έλαβε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την εγγραφή της Αγγελικής Αρκάδη και της Ελένης Πριόνα ως πάρεδρων μελών.
«Αυτοψία» στον δήμο του Πειραιά
Σήμερα Πέμπτη στις 24:00, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» για τον ALPHA στην εκλογική μάχη του Πειραιά. Στις γειτονιές του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, η κάμερα της εκπομπής συναντάει τους υποψηφίους στις προεκλογικές τους εξορμήσεις και καταγράφει τις απόψεις και τα αιτήματα των πολιτών. Μεταξύ άλλων μιλά στην κάμερα της εκπομπής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μεταξύ άλλων τονίζει στον Σρόιτερ: «Η Ναυτιλία έχει να κάνει με τον Πειραιά, τα γραφεία μας είναι στον Πειραιά, γεννήθηκα, μεγάλωσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός στον Πειραιά. Δεν μπορείς όταν βλέπεις διάφορα τα οποία δεν είναι σωστά, δεν σου αρέσουν, πολλοί φορείς της πόλης έχουν προβληματιστεί, ε, κάποια στιγμή ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία να τα φτιάξουν... Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά... Ο δικός μου ρόλος είναι πέντε έργα τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε, μπορούμε να τα φτιάξουμε. Και σε αυτό είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ , αυτά θα γίνουν. Είναι μια δέσμευση δική μου που μέχρι να γίνουν αυτά τα έργα θα το προσπαθήσω, θα το πετύχω. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω».
More media @ politics
@ Οσοι είχαν ανησυχήσει για τη μεγάλη απουσία του Μάκη Βορίδη από την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στο πάνελ την προσεχή Δευτέρα…
@ Μια φωτογραφία τραβηγμένη το καλοκαίρι του 2012, όπου η δημοσιογράφος Πάολο Μπατσίντου φοράει ένα μαγιό, χαμογελάει και γράφει στη λεζάντα: «Γεια. Άρχισε η καμπάνια και θα χρησιμοποιήσω κάθε Μέσο. Ψηφίστε Τσίπρα για την Εναλλακτική Ευρώπη», αναστατώνει την Ιταλία. Η νεαρή Ιταλίδα είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της «Λίστας Τσίπρα» που στηρίζει την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την διαδοχή του Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο στην Κομισιόν στην Ιταλία.
Οι Κύπριοι στους δρόμους για τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου!
Ο δήμος Λάρνακας, εν όψει του μεγάλου τελικού του «The Voice», καλεί τους πολίτες «να παρευρεθούν στην πλατεία Ευρώπης, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη τη μεγάλη της μάχη και να δώσουμε απλόχερα την ψήφο μας, στέλλοντας Χ18 στο 7788» Με τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου θα προσπαθήσει η Δέσποινα Βανδή να κερδίσει το μεγάλο τελικό του τραγουδιστικού σόου του ΑΝΤ1, «The Voice», που θα διεξαχθεί αύριο, βράδυ της Παρασκευής στις 21:00.
Ο Λευτέρης Κιντάτος, η Μαρία Ελένη Κυριάκου, η Αρετή Κοσμίδου, και η Αίμιλη Χαραλάμπους είναι οι τέσσερις φιναλίστ του talent show και απομένει να μάθουμε σε ποια ομάδα θα ανήκει ο παίκτης που θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο ξεκινώντας μια μεγάλη δισκογραφική καριέρα. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης πιστεύουν ότι έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές για να ανήκει στη δική τους ομάδα ο νικητής του “THE VOICE” ενώ καλεσμένος αύριο είναι ο Στέφανος Κορκολής.
Στον Real FM η Κατερίνα Ακριβοπούλου
Στην οικογένεια του Real ανήκει και επίσημα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή αναφέροντας πως η καταξιωμένη δημοσιογράφος εκτός από το ραδιόφωνο θα γράφει και για την εφημερίδα του ομίλου. Η Ακριβοπούλου παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ με μια αιχμηρή επιστολή τη Δευτέρα.
ΕΣΡ VS ΕΕΕΠ και στη μέση η κυβέρνηση
Νέα προσέγγιση στον τρόπο αντιμετώπισης των τηλεπαιχνιδιών εφαρμόζει το ΕΣΡ καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στο θέμα αυτό χωρίς την άποψη της ανεξάρτητης αρχής, για τις διατάξεις που υιοθετήθηκαν στο νέο πλαίσιο.
Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, επισημαίνοντας ότι οι διατάξεις που υιοθετήθηκαν έλαβαν υπόψη τους μόνο την –καθ’ ύλην αρμόδια βεβαίως ανεξάρτητη αρχή- Εθνική Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Συνάμα το ΕΣΡ θα επιβάλλει πρόστιμα σε κάθε εκπομπή που μοιράζει μετρητά με κλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ στον ALPHA για κλήρωση στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά».
Στα… πεταχτά
* «Εφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο επιχειρηματίας Γιώργος Πολίτης, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών SFERA και DERTI και πολλών ακόμη επιχειρήσεων. Αναλυτικά εδώ.
* Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο επιστρέψει με νέα επεισόδια, στη ΝΕΡΙΤ από την προσεχή Κυριακή 11/5 στις 19:15.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα