Live το Final 4 του Κ17 με Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Live το Final 4 του Κ17 με Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

bet365

Η μετάδοση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Novasports Super League K17, με την συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ξάνθης και Πανιωνίου. Ματσάρες στο Copa Libertadores απόψε και αύριο στον OTE TV, τουρνουά «Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος» και… «Φίλοι Καραμανλή» εναντίον Χατζηνικολάου!
Ζυγώνει η ώρα της «κούπας» για τους… μικρούς της Super League. Από το Σάββατο 10 Μάιου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Μάιου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Πανιωνίου και η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Άγγελος Στυλιάδης και Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Βαγγέλης Πήχας. Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας στην Web TV του novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet ή Nova.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Ολυμπιακός, Skoda Ξάνθη) και οι νικητές των αγώνων μπαράζ (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ). Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα Νέων της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ, με έπαθλο την συμμετοχή στον τελικό και την διεκδίκηση του τίτλου. Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17 διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά («Γ. Καραϊσκάκης», Παγκρήτιο Στάδιο, AEL FC Arena, Γήπεδο Αστέρα Τρίπολης, Γήπεδο Παναιτωλικού) και αποτελεί την συνέχεια της κανονικής περιόδου για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 10/5
16:00 Ξάνθη – Πανιώνιος, Novasports 2
19:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Novasports 2
Δευτέρα 12/5
19:00 Τελικός, Novasports 2
Ματσάρες στο Copa Libertadores
…και φυσικά για όσους αντέχουν το ξενύχτι. Απόψε και αύριο τα αθλητικά κανάλια του OTE TV μεταδίδουν τους πρώτους προημιτελικούς του Copa Libertadores 2014.
Απόψε, 01:45 το OTE Sport 4 μεταδίδει το ματς μεταξύ της παραγουανής Νασιονάλ Ασουνσιόν και της αργεντίνικης Αρσεναλ Σαραντί και το ίδιο κανάλι στις 04:00 το παιχνίδι μεταξύ της αργεντίνικης Σαν Λορέντσο και της βραζιλιάνικης Κρουζέιρο. Αύριο Πέμπτη (προς ξημερώματα Παρασκευής) επίσης από το OTE Sport 4 μεταδίδονται στις 01:45 το Λανούς (Αργεντινής – Μπολίβαρ (Βολιβία) και στις 04:00 το Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) – Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Ουρουγουάη).
Τουρνουά «Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος»
Η Nova εξακολουθεί να στηρίζει τον αθλητικό και θα διοργανώσει το πρώτο τουρνουά μπάσκετ «Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος», τιμώντας τον δημοσιογράφο που έφυγε από κοντά μας στις 12 Οκτωβρίου. Με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά θα γίνει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 12:30 στον Βοτανικό.
Τα play offs της Basket League συνεχίζονται στα κανάλια Novasports
Καρέ μεταδόσεων για τα play offs της Basket League στα κανάλια Novasports αύριο, Πέμπτη 8/4! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους δεύτερους αγώνες της σειράς των play offs με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στις 16:00 από το Novasports 3 τον αγώνα ΚΑΟ Δράμας – Πανιώνιος σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου, στις 17:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου, στις 20:00 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD την αναμέτρηση Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και επίσης στις 20:00 από το Novasports 3 τον αγώνα ΑΕΝΚ Δημουλάς – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Χρήστου Καούρη.
Flash sport media news
* Η ΑΕΚ εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 μπάσκετ και πανηγυρίζει την επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Η φιέστα στο ματς με το ψυχικό θα μεταδοθεί live από τη ΝΕΡΙΤ. Αναλυτικά εδώ.
* Από το OTE Sport 5 θα μεταδοθεί την Παρασκευή 9/5 και το Σάββατο 10/5 το Final 4 του πόλο. Την Παρασκευή μεταδίδονται στις 17:00 Ολυμπιακός - Λαμία και στις 19:00 Χίος - Βουλιαγμένη ενώ ο τελικός διεξάγεται το Σάββατο στις 18:30 (επίσης από το OTE Sport 5).
* Ο σύνδεσμος φίλων Μπάγερν Μονάχου “Macedonia Greece” και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων “Borussia Dortmund – Hellenic Supporters Club” διοργανώνουν αγώνα ποδοσφαίρου με συμβολικό χαρακτήρα την Πέμπτη 8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Το σχετικό event στο Facebook.
Ο Αλαβάνος στους 94,6
Το προσεχές Σάββατο 10 Μαΐου η εκπομπή «Magic Bus» (9-11 π.μ.) και ο Μάκης Διόγος φιλοξενούν στον στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 τον Αλέκο Αλαβάνο. Δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές ο πολύπειρος πολιτικός και επικεφαλής της παράταξης «Σχέδιο Β» παραχωρεί εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
Οι Συντάκτες ανακρίνουν τους δημοσιογράφους
«Δημοσιογραφία & Πολιτική, Σχέσεις (στ)οργής» έχει τίτλο η δημόσια συζήτηση που διοργανώνει αύριο Πέμπτη στις 20:00 στις 20:00 η «Εφημερίδα των Συντακτών», στο «Black Duck Garden» (Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, είσοδος από πλατεία Κλαυθμώνος). Στο ιδιότυπο αυτό «ζωντανό» debate θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν στο στίβο της πολιτικής και η Εφημερίδα των Συντακτών ζητάει από τους αναγνώστες της να είναι εκεί για να βοηθήσουν στην «ανάκριση» με τα δικά τους ερωτήματα. Από τους δημοσιογράφους που είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Μαΐου συμμετέχουν οι Κώστας Αργυρός (Ποτάμι), Λεωνίδας Βατικιώτης (Ανταρσυα), Πόπη Διαμαντάκου (Καμίνης), Τερενς Κουίκ (ΑΝΝΕΛ), Γιώργος Κύρτσος (ΝΔ), Μιχάλης Λεάνης (ΚΚΕ), Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ), Αλεξάνδρα Χριστακάκη (ΣΥΡΙΖΑ).
«Φίλοι Καραμανλή» εναντίον Χατζηνικολάου
«Ενοχλήθηκε ο κ. Χατζηνικολάου που ο κ. Κασιδιάρης τον αποκάλεσε συστημικό δημοσιογράφο και απάντησε ότι υπηρετεί με το επάγγελμά του τη Δημοκρατία. Μα και ο Κασιδιάρης, κ. Χατζηνικολάου, το ίδιο πιστεύει, ενώ στην ουσία υπηρετεί το νεοναζισμό και το φασισμό! Εσείς, κ. έγκριτε δημοσιογράφε, ποια δημοκρατία υπηρετούσατε, όταν ωρυόσασταν εναντίον του Κ. Καραμανλή και τον βαφτίζατε “κουρασμένο” δίνοντας πάσα να γίνει ένα από τα επαχθέστερα ,νταβατζήδικα σλόγκαν εκείνης της εποχής την ώρα που ο Κ.Κ. πάσχιζε να αναστρέψει και να ανατρέψει τα επερχόμενα δεινά;» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους και κατηγορούν τον Νίκο Χατζηνικολάου ο «Πυρήνας Φίλων Κώστα Καραμανλή».
Από Ευαγγελάκου σε Μακρυδημήτρη
Mια μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Προκοπάκη και την ανάληψη των σχετικών καθηκόντων από την αναπληρώτρια Κατερίνα Ευαγγελάκου, διορίστηκε νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Μακρυδημήτρης. Την περίοδο 2004-09 ορίστηκε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για θέματα Δημόσιας Διοίκησης ενώ έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές και έχει μεταφράσει ποίηση και θέατρο.
National Geographic Channel στον ΟΤΕ TV
Αύριο, Πέμπτη 8 Μαΐου κάνουν πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV τα κανάλια National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, από τα δημοφιλέστερα κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, προσφέροντας στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV κορυφαίας ποιότητας εκπομπές και προγράμματα, με θέμα τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, τα ταξίδια και την περιπέτεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, την ιστορία και τη σύγχρονη κουλτούρα. Ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Με την προσθήκη των καναλιών National Geographic και National Geographic HD, που έχουν διαφορετική ροή προγράμματος, αλλά και με τις υπόλοιπες επιλογές σε εξειδικευμένα σε ντοκιμαντέρ κανάλια στον ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες παραγωγές ντοκιμαντέρ παγκοσμίως». Οι παραγωγές των καναλιών National Geographic γίνονται με την υποστήριξη του National Geographic Society, που ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.
Μια… ενδεκάδα παραιτήσεων
Την παραίτηση τους υπέβαλαν ομαδικά οι έντεκα αρχισυντάκτες της «Le Monde», μετά από πολύμηνη διαμάχη με τη διεύθυνση της γαλλικής εφημερίδας με αντικείμενο την αναδιοργάνωση της σύνταξής της. Σε επιστολή τους προς τη διευθύντρια Ναταλί Νουγκερέντ, αλλά και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Λουί Ντρεϊφούς, σημειώνουν ότι «η έλλειψη εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με τη διεύθυνση, μας αποτρέπει από την εκπλήρωση των ρόλων μας ως αρχισυντάκτες» και «δεν είμαστε πλέον σε θέση να αναλάβουμε τα καθήκοντα που μας ανατίθενται και γι 'αυτό παραιτούμαστε από τις αντίστοιχες θέσεις μας». Οι παραιτηθέντες συντάκτες της κεντροαριστερής εφημερίδας που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1944, σημειώνουν επίσης ότι θα παραμείνουν για λίγο στις θέσεις τους μέχρι να βρεθεί νέα ομάδα.
H τηλεθέαση του α’ ημιτελικού της Eurovision
Ενθαρρυντικά νούμερα συγκέντρωσε η ΝΕΡΙΤ στη χθεσινή μετάδοση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision. Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης έκανε 16,8% ενώ στο νεανικό έκανε 17,1%. Τα υψηλότερα νούμερα τα έκανε το τελευταίο τέταρτο της μετάδοσης ανάμεσα στις 23:45-23:59, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 20%

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα