Τούμπα – Τρίπολη, Σάντος και… Ultra HD!

Τούμπα – Τρίπολη, Σάντος και… Ultra HD!

bet365

Η μετάδοση των αγώνων ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και Αστέρας – Παναθηναϊκός, συνέντευξη Σάντος, πρωτοπορεί η Sky Deutschland με μεταδόσεις σε ποιότητα 4K, συνέντευξη Σαμαρά απόψε στον ΑΝΤ1, γυναίκα πρόεδρος στη ΝΕΡΙΤ.
Τα play offs της Super League έχουν πάρει «φωτιά» και η 3η αγωνιστική έρχεται με κρίσιμες αναμετρήσεις στα κανάλια Novasports.
Αύριο Τετάρτη 7 Μαΐου μεταδίδεται από το Novasports 2 στις 18:15 ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Αποστόλη Λάμπου. Λίγο αργότερα στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 1 ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Τζουάννη. Μετά το τέλος θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.
Ο Σάντος στους 94,6
Ο Φερνάντο Σάντος έρχεται στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6. Το Σάββατο 10 Μαΐου, 12;00 – 14:00 ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής θα βρεθεί στο στούντιο της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας και θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Σωτήρη Ταμπάκο λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πρωτοπορεί η Sky Deutschland
Με το παιχνίδι της Bundesliga μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Βέρντερ Βρέμης στις 26 Απριλίου, η γερμανική συνδρομητική τηλεόραση Sky Deutschland διένειμε ζωντανό αγώνα ποδοσφαίρου μέσω δορυφόρου σε Ultra HD (4K) για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο. Και σκοπεύει να το καθιερώσει τη νέα σεζόν.
Η μετάδοση η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εσωτερικής δοκιμής διεξήχθη με 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο (50fps) που κωδικοποιούνται στο νέο πρότυπο συμπίεσης βίντεο HEVC. Συνολικά έξι 4K κάμερες σε συνδυασμό με άλλες τέσσερις HD κάμερες μετατρέπονταν σε Ultra HD στην εικόνα με ανάλυση 2160p50. Η 4Κ είναι εικόνας υπερυψηλής ευκρίνειας.
Τα live του ACTION 24
Από το ACTION 24 θα μεταδοθούν το Σάββατο 10/11 το Ζούλτε Βάρεγκεμ - Λόκερεν για τα play offs του Βελγίου και, την Κυριακή 11/5, για την ίδια διοργάνωση στις 15:30 το Σταντάρ Λιέγης- Κλαμπ και στις 19:00 το Αντερλεχτ – Γκενκ. Νωρίτερα την Κυριακή, στις 17:00, θα μεταδοθεί το Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία για την ελβετική Super League.
Giro d’Italia στο Eurosport
Το Eurosport υποδέχεται τον ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας. Ο πρώτος από τους τρεις μεγάλους γύρους που φιλοξενούνται στο κανάλι ξεκινά από την Βόρεια Ιρλανδία στις 9 Μαΐου και θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά. Οι φίλοι της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτόν τον Μάιο τον περίφημο Giro d’Italia με απ’ ευθείας μεταδόσεις όλων των ετάπ έως και το τελευταίο της 1ης Ιουνίου με καθημερινή σύνδεση περίπου στις 15:30. Για 11η φορά ο αγώνας ξεκινά εκτός Ιταλίας. Φέτος η εκκίνηση θα δοθεί στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και μετά το πέρασμα από το Δουβλίνο, οι αθλητές θα μεταφερθούν σε ιταλικό έδαφος για τη συνέχεια του 97ου Giro d’ Italia της ιστορίας.
Επίσης, το Eurosport θα προσφέρει στους τηλεθεατές του 3 αφιερωματικές εκπομπές για το τριήμερο 6-8/5 στις 18:00, ενώ την Πέμπτη (8/5) στις 19:00 θα προβληθεί η εκπομπή “LeMond of Cycling” με τον ειδικό συνεργάτη, πρεσβευτή της ποδηλασίας του καναλιού, τρεις φορές νικητή του Γύρου Γαλλίας και δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Γκρεγκ ΛεΜον. Η ποδηλασία έχει ακόμα μεγαλύτερη θέση αυτό το διάστημα στο πρόγραμμα του Eurosport και του Eurosport 2, καθώς παράλληλα θα μεταδοθούν και άλλοι σημαντικοί αγώνες. Το διάστημα 7-11/5 διεξάγονται οι 4 Ημέρες της Δουνκέρκης και ο Γύρος του Αζερμπαϊτζάν, ενώ η δράση συνεχίζεται το διάστημα 11-18/5 με τον Γύρο της Καλιφόρνια.
Media @ politics
@ Στον ΑΝΤ1 δίνει συνέντευξη απόψε στις 21:00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός επέλεξε τον ΑΝΤ1 για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών και μιλά στη Μαρία Χούκλη και τον Δημήτρη Κοτταρίδη για τις ευρωεκλογές εγκαινιάζοντας και επίσημα την προεκλογική περίοδο.
@ Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του «Ποταμιού» παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ανάμεσα στους 42 και δύο δημοσιογράφοι, οι Κώστας Αργυρός και Χριστίνα Ταχιάου.
@ Στο ευρωψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημαρκάκη με όνομα συνδυασμού «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του δημοσιογράφου Μιχάλη Ατσαλάκη.
@ O ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος συζητά στην εκπομπή «Ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αύριο Τετάρτη 7 Μαΐου στη 01:00 στην τηλεόραση του ΣΚΪ και μιλά για την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη και στο Δήμο της Αθήνας.
@ Τους πρωταγωνιστές των φετινών εκλογών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών, θα υποδέχεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο στούντιο του Channel 9 η Γιάννα Παπαδάκου και θα σχολιάζει ο Δήμος Βερύκιος.
@ Στην αυριανή (Τετάρτη 7/5, 00:00) εκπομπή «Εκλογές 2014» με τον Θάνο Δημάδη στον ALPHA συμμετέχουν στο πάνελ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), Κυριάκος Πιερρακάκης (ΕΛΙΑ), Σάββας Ρομπόλης (ΣΥΡΙΖΑ), Παύλος Κοντογιαννίδης (ΑΝΕΛ), Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ), Κώστας Αϊβαλιώτης (ΛΑΟΣ) και Κώστας Παπαδάκης (ΚΚΕ).
@ Ολομέτωπη επίθεση κατά των δύο free press εφημερίδων «Lifo» και «Athens Voice» εξαπολύει σήμερα η «Αυγή» με άρθρο της το οποίο έχει τίτλο «Τι ψηφίζει η Lifo Voice;». Όπως αναφέρει το άρθρο «οι δύο μεγαλύτερες δωρεάν εφημερίδες της Αθήνας θεωρούνται τα λιγότερο πολιτικοποιημένα έντυπα που κυκλοφορούν. Κι όμως ενόψει εκλογών αν και όχι μόνο τότε αποδεικνύουν μία στράτευση που θα ζήλευαν και οι εγκέφαλοι του γνωστού βίντεο της ΚΝΕ - αυτού που προ ημερών ενθουσίασε τον Στόχο».
Ευαγγελάκου αντί Προκοπάκη
Στην αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο Κατερίνα Ευαγγελάκου ανατέθηκαν προσωρινά τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, από το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας απομακρύνοντας από τη θέση τοβ Προκοπάκη. Το συμβούλιο, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που προβλέπει ο νόμος, αποφάσισε την παύση του Προκοπάκη καθώς διαπίστωσε «ομοφώνως αδυναμία ομαλής λειτουργίας της εταιρείας», κρίνοντας παράλληλα πως «ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ, «η νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρία προέκυψε μέσα από τις ενδογενείς διαδικασίες της, δείγμα πως η ανεξαρτησία του θεσμού που προέβλεπε ο ιδρυτικός νόμος σταδιακά εμπεδώνεται. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης».
Στα… πεταχτά
* Σύμφωνα μες ρεπορτάζ της γερμανικής «Frankfurter Allgemeine Zeitung», «η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει πολύ πιο φτηνά από ό,τι η ΕΡΤ» και θυμίζει στους αναγνώστες τον τρόπο που έκλεισε η δημόσια τηλεόραση και τις αντιδράσεις εργαζομένων και πολιτών.
* Το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε της Nova γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και μεγαλώνει από τη Δευτέρα 12 Μαΐου. Το καθημερινό του πρόγραμμα θα ξεκινά πλέον κάθε πρωί στις 07:30 και εμπλουτίζεται με νέες εκπομπές, περισσότερες ταινίες για κάθε προτίμηση, αλλά και αγαπημένες σειρές.
* Για άλλη μια ημέρα η Ελεονώρα Μελέτη έλειψε από το «Μελέτησέ το» του STAR καθώς υποφέρει από πόνους στη μέση κι εκ νέου τον αντικατέστησε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Follow on Twitter: @nikbozo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα