Η ματσάρα, ο τσολιάς και η... Πόπη!

Νίκος Μποζιονέλος
Η ματσάρα, ο τσολιάς και η... Πόπη!

bet365

Η μετάδοση το αυριανού Μπάγερν – Ρεάλ, η αποψινή «Δίκη» για τελικό και Μπέο, στο «Derby» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Κωνσταντίνου, Τοπαλίδης και... ΠΟΑΣΥ. Στο STAR ο Ευαγγελάτος (απόψε) και ο... τσολιάς (το πρωί)!
Η «τιτανομαχία» Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης με έπαθλο την πρόκριση στο τελικό του Champions League είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 29 Απριλίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε High Definition και σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, τον επαναληπτικό αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για την ημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.
Στο «Αλιάνζ Αρένα» οι πρωταθλητές Ευρώπης του Πεπ Γκουαρδιόλα, θα υποδεχθούν την «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι, με τους Βαυαρούς να επιδιώκουν την ανατροπή μετά την ήττα με 1-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», προκειμένου να προκριθούν στον τελικό της Λισαβόνας και να υπερασπιστούν εκ νέου τον τίτλο τους, την στιγμή που οι Μαδριλένοι θα επιδιώξουν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση και να διεκδικήσουν το 10ο τρόπαιο του Champions League.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Ηλία Βλάχο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
Η αποψινή «Δίκη» για τελικό και Μπέο
Ο τελικός... αλλιώς υπόσχεται η αποψινή «Δίκη» του ΣΚΑΪ στις 00:30 με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός πίσω από τις εικόνες και μπροστά από τις λέξεις. Συνάμα, θα προβληθούν δύο αποκαλυπτικά βίντεο, ένα έγγραφο-σοκ και μια νέα ένορκη μαρτυρική κατάθεση για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην εκπομπή θα υπάρχει θέμα και για την τρίτη αναβολή της δίκης του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέου, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.
Με Κωνσταντίνου και... ΠΟΑΣΥ
Το... τρίτο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου θα προβληθεί απόψε στις 22:30, στο «Derby» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τον Κώστα Χήτα. Στην εκπομπή Μιλούν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, ο τέως βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική Γιάννης Τοπαλίδης και ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής.
Στην εκπομπή μιλά και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) Γιώργος Φεστρίδης που υπόσχεται να κάνει αποκαλύψεις για το κόστος των μέτρων του τελικού αλλά και τη στάση της αποστολής του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας.
Επανεξελέγη Πρόεδρος της AIPS – EUROPE ο Γιάννης Δάρας
Ο Γιάννης Δάρας θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα από τη θέση του προέδρου της AIPS EUROPE, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών, μέχρι το 2017. Στη γενική συνέλευση που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν ο έμπειρος δημοσιογράφος επανεξελέγη ομόφωνα για τη δεύτερη θητεία του σαν πρόεδρος, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης όλων των μελών της AIPS EUROPE. Ο Έλληνας εκπρόσωπος έχει θητεύσει ως μέλος και ταμίας του Οργανισμού από το 2002. Για πρώτη φορά εξελέγησαν στο Δ. Σ. δύο γυναίκες.
Το νέο Δ.Σ.: πρόεδρος ο Γ. Δάρας (Ελλάδα), αντιπρόεδρος ο Λ. Ροσόσικ (Ρωσία), γραμματέας ο Τ. Καμενζούλι (Μάλτα), ταμίας ο Μ. Αγκτσα (Τουρκία) και μέλη οι Μ. Βεντουλάκ (Γαλλία), Τζ. Κόπολα (Ιταλία),Ντ. Ναέρτ (Βέλγιο), Π. Μιλίνκοβιτς (Σερβία), Μ. Βίτε (Ολλανδία), Ν. Μαρίνινα (Λευκορωσία), Γκ. Πφαιστλίνγκερ (Αυστρία), Ε. Ισμαΐλοβ (Αζερμπαιτζάν).
Η τηλεθέαση της κονσέρβας»
Πολύ καλή τηλεθέαση έφερε στον ΣΚΑΪ η μετάδοση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-4 σε μαγνητοσκόπηση, με το που έληξε ο τελικός Κυπέλλου το Σάββατο. Περίπου 600.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν με το κανάλι του Φαλήρου, αν και το σκορ ήταν γνωστό. Η μέση τηλεθέαση ήταν 5,5% και το μέσο μερίδιο 14,3%.
Πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έφερε την Παρασκευή στη Δημόσια Τηλεόραση η μετάδοση του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός με μέσο όρο τηλεθεατών 800.000, μέση τηλεθέαση 7,8% και μέσο μερίδιο 18,4%.
Στην Κρήτη
Το οδοιπορικό σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και τις ομάδες που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Απόψε στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» στις 21:00 στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα προβληθεί το δέκατο τέταρτο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου», αφιερωμένο στον Εργοτέλη.
Media @ politics
@ Ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ο ALPHA βγάζει αύριο την εκπομπή «Εκλογές 2014» στις 23:45 με τον Θάνο Δημάδη.
@ Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξέφρασε (στον ΣΚΑΪ) την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο στην «Αυγή» με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών παρέδωσε τον Οτσαλάν στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
@ Αύριο, Τρίτη 29/4 το debate του «EuranetPlus» από τις Βρυξέλλες θα μεταδοθεί από το skai.gr σε live streaming στις 15:30. Δεκαπέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνδεθούν ζωντανά για την εκλογική συζήτηση του «Euranet Plus» με τους Jean-Claude Juncker (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), Ska Keller (Ευρωπαϊκό Κόμμα των Πρασίνων), Martin Schulz (Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα) και Guy Verhofstadt (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη)
Ο τσολιάς στην Πόπη!
Ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» του ALPHA παραβρέθηκε έξω από την παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, όπου παραβρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Κρατούσε μια ανθοδέσμη έξω από τον ΙΑΝΟ αλλά και μία σακούλα ελιές… Προφανώς περισσότερα θα δούμε απόψε στην εκπομπή, ωστόσο το STAR, την ώρα που συνδέθηκε με το βιβλιοπωλείο, η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχασε την ευκαιρία και μίλησε με τον τσολιά!
Με Ευαγγελάτο και Βαξεβάνη απόψε το STAR
Οχι, δεν πρόκειται για... μεταγραφή (αν και ακούγεται πάντως)! Ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγα 24ωρα μετά την διακοπή της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, θα είναι απόψε στο πάνελ των καλεσμένων της εκπομπής «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, στις 23:30 στο STAR. Θέματα της εκπομπής η οικονομία, το πλεόνασμα, το χρέος και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Στο πάνελ απόψε και ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Hot Doc» Κώστας Βαξεβάνης, ο επικεφαλής του newpost.gr Τάκης Χατζής καθώς και οι Γιώργος Τράγκας, Μανώλης Κοττάκης. Αποψινοί καλεσμένοι είναι οι Μαρία Σπυράκη, Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Μπίστης, Μαριλένα Κόππα, Νίκος Μαρκάτος, Κώστας Παπαδάκης. s
Φυλακή στον Αγγελάκη
Την καταδίκη του πρώην διευθυντή κατασκοπείας της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη για κατασκοπεία σε βαθμό πλημμελήματος αποφάσισε πρωτόδικα το δικαστήριο, ομόφωνα σε 22 μήνες φυλάκιση. Θεωρήθηκε ένοχος καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του περίπου 4.000 διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ, μεταξύ των οποίων και το απόρρητο σχέδιο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» για περίπτωση πολέμου. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Αγγελάκη, και ακόμη έξι ατόμων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη αναφορικά με το σχέδιο εξόντωσης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη με δημοσίευση πλαστών αποδείξεων της ΕΥΠ ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 πέντε άτομα είχαν εισβάλει στο σπίτι του δημοσιογράφου που τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία.
Photomedia
Το χθεσινό «Your Face Sounds Familiar» κατά μέσο όρο παρακολούθησαν περίπου 1.500.000 τηλεθεατές, έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περίπου 4.260.000 ενώ στο σύνολο του κοινού η τηλεθέαση έφτασε το 40,5%. Ξεχώρισε βέβαια η εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα ως... Μιχάλης Ρακιντζής.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα