Κυριακή το repeat του ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, άλλοι τρεις τελικοί στον OTE TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Κυριακή το repeat του ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, άλλοι τρεις τελικοί στον OTE TV!

bet365

Πότε συναντιούνται πάλι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, δράση στα play offs Super League και Football League. Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα σε Champions και Europa League, «ένθετη» στο νέο ΠΡΩΤΟ η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ξεκινούν οι τελικοί της Volley League.
Ξανά… ευρωπαϊκή η εβδομάδα που ξεκίνησε. Champions League έχει την Τρίτη (Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης στο Novasports 2) και την Τετάρτη (Τσέλσι – Ατλέτικο στη Δημόσια Τηλεόραση) και Europa League την Πέμπτη (Γιουβέντους – Μπενφίκα στον ΑΝΤ1 και Βαλένθια – Σεβίλλη στη Nova).
Επίσης, από αύριο Δευτέρα 28/4 ξεκινά το τουρνουά τένις ATP στο Εστορίλ με μεταδόσεις από το Eurosport 2 ενώ συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα του σνούκερ σε Eurosport και Eurosport 2.
Από τη στήλη πληροφορηθήκατε την Παρασκευή για το πλήρες πρόγραμμα των play offs της Super League που ξεκινούν την Τετάρτη με Ατρόμητο – Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης. Και, το repeat του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ έρχεται στη Λεωφόρο την άλλη Κυριακή, 4 Μαΐου στις 20:30!
Μεσοβδόμαδα έχει δράση, στον OTE TV, και στα play offs της Football League και την Τετάρτη παίζουν (όλα live) Αιγινιακός - Νίκη Βόλου, Φωστήρας – Χανιά, Ηρακλής – Κασσιόπη και Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών.
Αλλοι τρεις τελικοί στον OTE TV!
Μετά τον χθεσινό τελικό Κυπέλλου και τη στέψη του Παναθηναϊκού με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ, σειρά παίρνουν στον OTE TV άλλοι τρεις τελικοί Κυπέλλων.
Οι δύο διεξάγονται το προσεχές το Σάββατο 3 Μαΐου: Φιορεντίνα – Νάπολι στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για το Coppa Italia στις 21:45 από το OTE Sport 1 και Γκινγκάμπ – Ρεν για το Coupe de France στις 21:45 από το OTE Sport 3. Και, το Σάββατο 17 Μαΐου, στις 20:00, ο τελικός του γερμανικού Κυπέλλου (DfB Pokal) μεταξύ των μεγαλύτερων δυνάμεων της χώρας, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.
Από αύριο ΠΡΩΤΟ με… ένθετη ΕΡΑ ΣΠΟΡ
Το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ξεκινά ανανεωμένο από αύριο, Δεύτερα 28/4 με πολιτικές και αθλητικές εκπομπές. Θα χρησιμοποιεί μάλιστα συνολικά έξι συχνότητες, καταλαμβάνοντας και αυτές που παλιότερα είχαν ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ΦΙΛΙΑ FM. Ουσιαστικά, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την ώρα θα είναι «ένθετη» στο πρόγραμμα του ΠΡΩΤΟΥ και θα εκπέμπει στις συχνότητες του παλαιού ΠΡΩΤΟΥ (91,6 MHz και 105,8 MHz), στις συχνότητες της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (100,9 και 101,8) και από τους 106,7 και του 107 MHz του ΦΙΛΙΑ.
Ξεκινούν οι τελικοί της Volley League
Έφτασε η ώρα για την «κούπα» της Volley League. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Δευτέρα 28 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με στόχο την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» για 17η χρονιά μετέχουν στους τελικούς και θα επιδιώξουν να προσθέσουν ένα ακόμη τίτλο στην τροπαιοθήκη τους, την στιγμή που οι Ακρίτες λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος σε τελικό και θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα.
Η σειρά των τελικών ξεκινάει αύριο, Δευτέρα 28 Απριλίου στις 20:00 στο Novasports 3 με την μετάδοση του πρώτου αγώνα Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ την Τρίτη 29 Απριλίου στις 20:00 από το Novasports 3 θα μεταδοθεί και ο δεύτερος αγώνας. Στην περιγραφή των δύο πρώτων αγώνων θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώροι οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Πανταζίδης. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων από το Novasports 3:
Δευτέρα 28/4 20:00: Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Τρίτη 29/4 20:00: Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Σάββατο 3/5 19:00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός
Κυριακή 4/5 19:00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός (εφόσον χρειαστεί)
Πέμπτη 8/5 19:00: Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εφόσον χρειαστεί)
Ποδόσφαιρο, τέχνη και δημιουργία
«Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη και τους μεγάλους δημιουργούς», είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η κίνηση δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Αλλη Πόλη, την Δευτέρα 28 Απριλίου στις 19:00 στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Παύλου Μπακογιάννη 40 και Πλαταιών, στα Βριλήσσια. Στη συζήτηση, που αφορά στην κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και εκπαιδευτική διάσταση του ποδοσφαίρου συμμετέχουν αρκετά ονόματα. Αναλυτικά εδώ.
Ξεκινά αύριο ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM
Από αύριο, Δευτέρα 28/4 βγαίνει στον «αέρα» των ερτζιανών ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM στους 90,1 με μότο «το ραδιόφωνο που τα λέει όλα».
Καθημερινά θα κάνουν εκπομπές, μεταξύ άλλων το γνωστό δίδυμο Μηνά Τσαμόπουλου και Γιώργου Θαναηλάκη αλλά και οι Γιώργος Κουβαράς, Βασίλης Tαλαμάγκας, Βαγγέλης Περρής, Νίκος Σαμοΐλης, Γιάννης Αργυρός και Αθηναΐδα Νέγκα. Το κεντρικό μαγκαζίνο στις 14:00 θα παρουσιάζουν οι Λίζα Δουκακάρου και Ανδριάννα Ζαρακέλη.
Τα Σαββατοκύριακα υπάρχει μεσημεριανή εκπομπή στις 12:00 κάθε Σάββατο με Περρή και Νέγκα και κάθε Κυριακή με τον Χρήστο Φερεντίνο και τα απογεύματα (18:00) εκπομπή με τη Νανά Παλαιτσάκη. Το πλήρες πρόγραμμα, εδώ.
«ΒΑΡΔΑ ΒΟΥΛΙΑΜΕΝΤΟ»
Αύριο, Δευτέρα 28 Απριλίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο Παναιτώλιο της Αλσούπολης η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαλέμου, «ΒΑΡΔΑ ΒΟΥΛΙΑΜΕΝΤΟ», που έχει ως θέματου τα Λιγνιτωρυχεία Καλογρέζας, τα οποία λειτούργησαν στην περιοχή την περίοδο 1940-1960 και συνδέθηκαν στενά με τη ζωή των ανθρώπων του τόπου.
Οι ήρωες του βιβλίου, στην πλειοψηφία τους Μικρασιάτες πρόσφυγες και μετανάστες απ’ την Κύμη, μοχθούν νυχθημερόν κόντρα στις πλημμύρες, τις φωτιές και τις αγκούσες. Το «ΒΑΡΔΑ ΒΟΥΛΙΑΜΕΝΤΟ» διηγείται τις ιστορίες τους και παράλληλα την ιστορία της Καλογρέζας στις δεκαετίες του ‘40 και του ‘50. Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας και για το βιβλίο θα μιλήσουν η Καλλιόπη Στεριάδου, πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου-Συγγραφέας και ο Λουκάς Χριστοδούλου, πρόεδρος του Κέντρου Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ).
«Παράδειγμα αλλαγής ο όμιλος ΟΤΕ»
«Αν υπάρχει κάποιος οργανισμός σήμερα, στη χώρα, που να μπορεί να δώσει, πέρα από κάθε αμφιβολία, θετικό περιεχόμενο στη λέξη “αλλαγή” αυτός είναι ο Όμιλος ΟΤΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, κατά την ομιλία της στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ).
Η κ. Παπαδοπούλου περιέγραψε τη στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ σε ό,τι αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής που εφαρμόζει η Διοίκηση για το μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, αποτελεσματική και ανταγωνιστική εταιρεία. «όλα αυτά τα χρόνια ο μετασχηματισμός του ΟΤΕ προχώρησε χάρη στα αποτελέσματα που έφερνε κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Χάρη σε αυτές τις επιτυχίες η αλλαγή δεν αποτελεί μία πρόσκαιρη επιλογή, αλλά μία φιλοσοφία λειτουργίας και διοίκησης».
Σύντμηση χρονοδιαγράμματος
Τη σύντμηση του χρονοδιαγράμματος ισχύος των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων του Δημοσίου στις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ προβλέπει τροπολογία, που κατέθεσε στη Βουλή, ενόψει της «επικείμενης έναρξης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών από την ΝΕΡΙΤ ΑΕ», ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης. Με την τροπολογία ορίζεται, μεταξύ άλλων, πως ο Ειδικός Διαχειριστής της ΕΡΤ ΑΕ διαχειρίζεται το σύνολο των στοιχείων της εταιρείας που μεταβιβάστηκαν στο Δημόσιο (καθώς και εκείνα των θυγατρικών της) μέχρι την ολοκλήρωση του έργου του, στο οποίο δίδεται χρονοδιάγραμμα δύο ετών από τον Ιούνιο του 2013 (οπότε έκλεισε η ΕΡΤ), αλλά και με δυνατότητα παράτασης δύο επιπλέον ετών.
Παράλληλα, τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ ΑΕ που έχουν μεταβιβαστεί στο Δημόσιο, αναγνωρίζεται πλέον ότι ισχύουν μόνον μέχρι την «έναρξη εκπομπής από τον νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα» και όχι μέχρι την «πλήρη λειτουργία του», όπως προβλεπόταν στη σχετική υπουργική απόφαση του Ιουνίου του 2013. Σημειώνεται πως η τροπολογία επισυνάπτεται στο νομοσχέδιο για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών, το οποίο υπερψηφίστηκε σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Σώματος.
Στα… πεταχτά
* Διακαναλική συνέντευξη στους σταθμούς, KONTRA, EXTRA 3 και ACTION 24 θα δώσει, μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Τρίτη στις 21:00.
* Μία ημέρα πριν από τον α’ ημιτελικό της Eurovision, δηλαδή στις 5 Μαΐου, αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.
* Ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί αύριο στις 23:05 από το Novalifε.
* Από αύριο επανέρχεται με τις εκπομπές του «Χωρίς αναισθητικό», «Απαγορευμένη ζώνη» και «Ελεύθερος σκοπευτής», ο Γιώργος Τράγκας στο KONTRA CHΑNNEL.
* Δύο σειρές κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τη Δευτέρα ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς “Οι Βοργίες” στις 23.15, ενώ στη 1.15 ξεκινά ο έκτος κύκλος της βραβευμένης σειράς “Dexter”.
* Στον ALPHA και την επόμενη σεζόν η Αννίτα Πάνια. Και η διοίκηση και η παρουσιάστρια είναι ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία.
Photomedia
Ο καιρός δυσκόλεψε χθες το έργο των κάμεραμαν…

Follow on Twitter: @nikbozo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα