Πώς θα καλύψει τον τελικό ο OTE TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Πώς θα καλύψει τον τελικό ο OTE TV!

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει και ο OTE Sport 1HD είναι πανέτοιμος για μια άρτια κάλυψη! Pre game, post game εκπομπές και καλεσμένοι για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Τι γίνεται με το ΘΡΥΛΟΣ FM, το πρόγραμμα των play offs της Super League!
O τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 26 Απριλίου, 37 χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στη διοργάνωση το 1977, δεσπόζει στο πρόγραμμα των μεταδόσεων του Σαββατοκύριακου! O ΟΤΕ TV θα καλύψει την αναμέτρηση σε υψηλή ευκρίνεια, με pre game εκπομπή από τις 18.00, τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στις 20.00 και όλο το ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην post game εκπομπή στις 22.00, όλα στο OTE Sport 1HD.
Τις εκπομπές παρουσιάζουν οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης και Γιώργος Θαναηλάκης, με τον Βασίλη Σαμπράκο στον σχολιασμό, ενώ τον αγώνα περιγράφουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Τάσος Κολλίντζας.
Στο στούντιο του OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα βρίσκονται οι παλαίμαχοι παίκτες των δύο αντιπάλων Κριστόφ Βαζέχα και Λουκάς Καραδήμος. Όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά την αγώνα αναλαμβάνουν οι Κώστας Χαλβατσιώτης, Πάνος Μάλαμας, Μιχάλης Μελισσίδης, Πέτρος Πολυχρονίδης, Αποστόλης Πάνος και Αριάννα Παπαγιάννη.
ΣΚΑΪ σε μαγνητοσκόπηση
Ο ΣΚΑΪ, όπως έγραψε πρώτο το gazzetta.gr μια εβδομάδα πριν, θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου σε μαγνητοσκόπηση στις 22:00 και κατόπιν θα βγει και post game εκπομπή.
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και στην ERT Open
Από το ertopen.com και μέσω των 19 Περιφερειακών Σταθμών σε όλη την Ελλάδα (και στην Αθήνα το ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FM) μεταδίδεται η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που θα καλύψει τον τελικό του Κυπέλλου. Αύριο, η εκπομπή «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα ξεκινήσει με το pre game στις 15:00 με τον Τάσο Επιτρόπου και στις 19:00 θα υπάρξει σύνδεση με το Ολυμπιακό Στάδιο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (20:00). Εκεί θα βρίσκονται οι Απόστολος Αβδελάς, Παναγιώτης Χαραλαμπίδης και Γιάννης Παπαγεωργίου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα αρχίσει το… τρίτο ημίχρονο: σχόλια, αναλύσεις και πλούσιο ρεπορτάζ με τους Λευτέρη Σαρελάκο, Αγγελο Στίμο.
Μεγάλα ματς στον ΟΤΕ TV
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν ακόμη τα ντέρμπι κορυφής Λίβερπουλ - Τσέλσι (Κυριακή 27/4, 16:05 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα στο OTE Sport 1HD), Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 27/4, 18:00 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου στο OTE Sport 4) και Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (Κυριακή 27/4, 22:00 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή στο OTE Sport 2HD).
ΘΡΥΛΟΣ FM
«Θα ακούτε την είδηση χωρίς φτιασιδώματα» υπόσχεται ο επικεφαλής της εφημερίδας αλλά και του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1 Γιάννης Κουρτάκης σε συνέντευξή του στο e-tetradio.gr. Το νέο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο βγαίνει από τη Δευτέρα στα αθηναϊκά ερτζιανά. Οσο για το ΘΡΥΛΟΣ FΜ (σας είχαμε ενημερώσει σχετικά πριν από αρκετό καιρό!): «Στη γειτονιά του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM ήδη υπάρχει ένα υπερσύγχρονο στούντιο το οποίο θα φιλοξενήσει πολύ σύντομα το ΘΡΥΛΟΣ FM. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αφού με ρωτάτε. Θα πρόκειται για ένα ραδιόφωνο που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε ολόκληρο το Λιμάνι του Πειραιά» τόνισε ο Κουρτάκης.
Τα play offs στη Nova
«Φιξαρίστηκαν» στα κανάλια Novasports ποια θα δείξουν τους αγώνες από τα play offs της Super League που ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη 30 Απριλίου. Αναλυτικά…:
Τετάρτη 30/4 - 1η αγωνιστική
17:00 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (Novasports 2)
19:15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Κυριακή 4/5 - 2η αγωνιστική
18:15 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (Novasports 2)
20:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Τετάρτη 7/5 - 3η αγωνιστική
18:15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (Novasports 2)
20:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Κυριακή 11/5 - 4η αγωνιστική
18:15 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
20:30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Τετάρτη 14/5 - 5η αγωνιστική
17:00 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (Novasports 2)
19:15 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Σάββατο 17/5 - 6η αγωνιστική
20:30 Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
20:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Novasports 1 & Novasports 1 HD)
Γιούβε – Μπενφίκα στον ΑΝΤ1
Πολύ καλή τηλεθέαση έφερε χθες στον ΑΝΤ1 η μετάδοση του προημιτελικού για το Europa League μεταξύ Μπενφίκα και Γιουβέντους (2-1). Κατά μέσο όρο παρακολούθησαν το ματς 800.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 7,8% και μέσο μερίδιο 18,8%.
Για την προσεχή Πέμπτη, από τις ρεβάνς της Πρωτομαγιάς ο ΑΝΤ1 θα δείξει ξανά τις δύο ομάδες, στον επαναληπτικό του Τορίνο ενώ το Novasports 2 θα μεταδώσει live το Βαλένθια – Σεβίλλη. Αμφότερα ξεκινούν στις 22:05.
Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Novasports 1
H σειρά των τελικών Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη την Κυριακή 27 Απριλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 1 ο τέταρτος τελικό ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και τις «κιτρινόμαυρες». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στις νίκες έπειτα από το «σπάσιμο» της έδρας της ΑΕΚ και μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου νταμπλ. Από τις 19:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show το οποίο θα παρουσιάσει ο Παντελής Λώλης. Σε περίπτωση που ο αγώνας αναδείξει νικητή του πρωταθλήματος τότε θα ακολουθήσει post game show και απονομή του κυπέλλου.
Αργεντίνικα ματς
Το πρωτάθλημα Final της Αργεντινής συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 27 Απριλίου στις 22:00 να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 και σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη τον αγώνα Εστουδιάντες - Γοδόι Κρουζ για την 16η αγωνιστική ενώ την Κυριακή 27 Απριλίου στις 03:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 28/4) μεταδίδεται στο Novasports 2 το ματς Ολίμπο – Ρίβερ Πλέιτ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αύριο στο «Jump Shoot»
Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» στο ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά (14:30) με καλεσμένο έναν από τους καλύτερους Ελληνες μπασκετμπολίστες της τελευταίας δεκαετίας. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος μπαίνει και στον στίβο της πολιτικής από την στιγμή, που είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, θα αναλύσει τις μάχες της Ευρωλίγκα και… όχι μόνο.
Επίσης, οι μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague, δράση από το ΝΒΑ, εκτενή πλάνα από τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που γίνεται στα Τρίκαλα, περιήγηση στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ρετρό με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.
Flash sport media news
* Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρας ζήτησε, με επιστολή του στον ΠΣΑΤ, να είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου στην AIPS Europe.
* Στο εξωτικό Μαρόκο ταξιδεύουν ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» για να απολαύσουν νέες οδηγικές συγκινήσεις, το Σάββατο στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
* Τα ρέστα της παίζει η Αντερλεχτ, βήμα τίτλου θέλει να κάνει η Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Το μεγάλο ματς των Βρυξελλών μεταδίδεται live από το ACTION 24 την Κυριακή στις 19:00 σε περιγραφή Σταύρου Κουράκου.
* Ο τίτλος του Παγκόσμιου πρωταθλητή στην πυγμαχία, στην κατηγορία βαρέων βαρών, θα μεταδοθεί την Πρωτομαγιά από το ACTION 24 στις 23:00: ο Γερμανός Βλαντιμίρ Κλίτσκο κόντρα στον Αυστραλό Αλεξ Λεπάϊ.
Media @ politics
@ Ο Δημήτρης Χριστόπουλος που κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και… πρωταγωνίστησε με τις χθεσινές του δηλώσεις είναι σύζυγος της δημοσιογράφου και αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ, Μαριλένας Κατσίμη.
Πού θα πάει η Στάη;
Πληροφορίες θέλουν την Ελλη Στάη, ενόψει εκλογών, να επαναδραστηριοποιείται τηλεοπτικά. Το κενό που δημιουργήθηκε στον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά και σκέψεις για νέες εκπομπές στον ALPHA ίσως φέρουν τη Στάη ξανά στην TV.
Ανακοίνωση Ευαγγελάτου
Τους λόγους του «διαζυγίου» του με τον ΣΚΑΪ εξήγησε σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναφέροντας ότι γράψαμε από χθες, ότι δηλαδή αιτία ήταν το «κόψιμο» μιας ώρας από την εκπομπή του: «Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή (…). Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση». Το ότι δεν αναφέρεται το όνομα του Σταμάτη Μαλέλη, δεν είναι τυχαίο…
Σταπεταχτά
* Από τη Δευτέρα 28/4 ο Γιώργος Τράγκας θα έχει εκπομπή στο KONTRA, καθημερινά στις 21:00 και για μία ώρα.
* Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο στις 17:40 από το MEGA, ασχολείται με την υγεία του εντέρου και τις παθήσεις που επηρεάζουν τη λειτουργία του. Προσκεκλημένη η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.
* Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Discovery με τον τίτλο «Ο Μακελάρης της Νορβηγίας» για τον Μπέχρινγκ Μπρέιβικ προβάλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 27 Απριλίου στις 22:00

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα