Big Friday σε Nova, ΔΤ με Σιγάλα, Καλαϊτζή!

Νίκος Μποζιονέλος
Big Friday σε Nova, ΔΤ με Σιγάλα, Καλαϊτζή!

bet365

Πώς θα καλύψουν τις αυριανές μάχες ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός και Ρεάλ – Ολυμπιακός η Nova και η ΔΤ. Σάρωσε σε τηλεθέαση χθες η Δημόσια Τηλεόραση!
Η πιο μεγάλη βραδιά... μέχρι την επόμενη!
Ο λόγος βέβαια για τις μάχες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα play offs της Euroleague. Οι αναγνώστες του gazzetta.gr ενημερώθηκαν πρώτοι χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για το τηλεοπτικό μοίρασμα: ο πρωταθλητής Ελλάδος στη Nova και ο πρωταθλητής Ευρώπης στη ΔΤ.
Λεπτομερώς, το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός διεξάγεται αύριο στις 19:00 και θα μεταδοθεί live από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις από την Μόσχα, ενώ θα υπάρξει και ρεπορτάζ με τους απεσταλμένους των καναλιών Novasports, Νίκο Παπαδογιάννη και Χρήστο Καούρη, για τον πέμπτο αγώνα του Ολυμπιακού.
Το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός ξεκινά στις 21;45 και θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου. Στις 21:00 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή σε παρουσίαση Πέτρου Μαυρογιαννίδη και καλεσμένους τον πρώην «πράσινο» Γιώργο Καλαϊτζή και τον πρώην «ερυθρόλευκο» Γιώργο Σιγάλα. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, που θα περιγράψει το ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός για το δημόσιο ραδιόφωνο, θα δώσει το ρεπορτάζ του ματς της Μόσχας. Στις 23:45, μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει το post game.
Σάρωσε σε τηλεθέαση η ΔΤ!
Πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης έφεραν χθες στη Δημόσια Τηλεόραση οι μεταδόσεις των αγώνων Παναθηναϊκού – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου!
Τον αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 700.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 6,8% και μέσο μερίδιο 20,6%, με τα τελευταία, δραματικά λεπτά και την παράταση να... εκτινάσσουν τους τηλεθεατές σε 1.200.000 (11,1% με 29,8% οι μάξιμουμ τιμές!) Το δε Ρεάλ – Μπάγερν 1-0 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1 εκατ. τηλεθεατές (9,9% με 24,6%) και ήταν το πρώτο πρόγραμμα της ημέρας, ξεπερνώντας και το «Just the 2 of Us» του MEGA (861.000 με 8,5% και 22,7% αντίστοιχα!). Το πρώτο ημίχρονο ήταν, βάσει τηλεθέασης, καλύτερο με 1,05 εκατ. τηλεθεατές (10,3% και 25,1%).
Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Η σειρά των τελικών της Volley League θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28/4. Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίζουν Δευτέρα 28/4 και Τρίτη 29/4 στις 20:00 και η σειρά μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 3/5 στις 19:00. Εφόσον χρειαστεί τέταρτο ματς, θα γίνει στο γήπεδο του Εθνικού την Κυριακή 4/5 στις 19:00 και εφόσον χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού την Πέμπτη 8/5 στις 19:00. Ολα τα ματς μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports.
Τα προσεχή live του ACTION 24
Τέσσερα live παιχνίδια θα δείξει το Σαββατοκύριακο το ACTION 24. Το Σάββατο 26/4 στις 19:00 το Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ και την Κυριακή 27/4 στις 15:30 Χέρακλες – Αγιαξ, στις 17:00 Βασιλεία – Γκρασχόπερ και στις 19:00 Αντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης.
Υποψήφιος ο Βασίλης Σκουντής
Ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος του gazzetta.gr, Βασίλης Σκουντής, κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό «Κρήτη, πρώτη δύναμη» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαίρη Λιονή. Ο Αμαριώτης την καταγωγή Σκουντής μίλησε για την υποψηφιότητά του το πρωί, καλεσμένος στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ. Στο πάνελ και ο... ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Δημήτρης Καραστεφανής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη με τον συνδυασμό του τέως δημάρχου της πόλης, Γιώργου Κουτελάκη.
Flash sport media news
* Ο αρθρογράφος του gazzetta.gr Σταύρος Κόλκας με άρθρο του στο paok24.com αποκάλυψε πως δεν πήρε διαπίστευση για τον μεθαυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος...
* Αύριο, Παρασκευή 25/4 στις 15:00 θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το ACTION 24 ο χθεσινοβραδινός αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 1-0.
Καινούργιες και έξυπνες ιδέες
Στον χώρο του διαδικτύου... ταξιδεύει εδώ και λίγο καιρό το Snoopit24.com, ένας ιστότοπος που παρουσιάζει παράξενες ιστορίες, περίεργες έρευνες, απίστευτα γκάτζετ, εναλλακτική τέχνη και εντυπωσιακά photo stories, σύγχρονες τάσεις αρχιτεκτονικής, ξεχωριστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και τοπία, πρόσωπα με δημιουργικότητα ή ασυνήθιστες επιλογές ζωής και παράλληλα, θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τα ζώα. Στόχος της ιστοσελίδας είναι να φέρνει στο ελληνικό κοινό καινούργιες και έξυπνες ιδέες, αλλά και να παρουσιάζει την έμπνευση από όποιον τομέα κι αν προέρχεται.
Ξεκινά ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM!
Από την προσεχή Δευτέρα, 28 Απριλίου, ξεκινά τελικά το πρόγραμμα του νέου ραδιοσταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΑ FM στους 90,1. Το πρόγραμμα του σταθμού το είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr προ ενός μήνα.

Follow on Twitter: @nikbozo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα