Part II σε ΔΤ (ΟΑΚΑ) και Nova (ΣΕΦ)!

Νίκος Μποζιονέλος
Part II σε ΔΤ (ΟΑΚΑ) και Nova (ΣΕΦ)!

bet365

Το δεύτερο βήμα αύριο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague σε Nova και ΔΤ αντίστοιχα, η τηλεοπτική κάλυψη των ημιτελικών του Champions League Ατλέτικο – Τσέλσι και Ρεάλ – Μπάγερν. Volkswagen εναντίον Hyundai εν μέσω… Μουντιάλ!
Η πιο μεγάλη βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ είναι η αυριανή… μέχρι την επόμενη, βεβαίως βεβαίως! Την Τετάρτη 23 Απριλίου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός υποδέχονται τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα στον τέταρτο κατά σειρά αγώνα τους στα play offs της Euroleague και με νίκη… στέλνουν τη σειρά στο πέμπτο και τελευταίο ματς, την προσεχή Παρασκευή.
Το Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταδίδεται στις 19:30 από τη Δημόσια Τηλεόραση σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ρεπορτάζ Γιάννης Νάτου και Γιάννη Ράνιου και το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:45 από το Novasports 2 σε περιγραφή Νίκου Παπαδογιάννη, σχόλιο Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ Νικήτα Αυγουλή. Στη ΔΤ θα βγει σύντομο pre game και, με το που λήξει το ματς, θα ξεκινήσει η εκπομπή του Champions League (μιας και στις 21:45 μεταδίδεται το Ρεάλ – Μπάγερν) ενώ στη Nova θα υπάρξει pre game στις 21:00 και στις 23:30 η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο.
Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Μια από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις της σεζόν χάρισε χθες στη ΔΤ η μετάδοση του Ολυμπιακός – Ρεάλ από το ΣΕΦ. Στο κρίσιμο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα έγινε το peak με τηλεθέαση 11,5% και μερίδιο 27,3%, ήτοι ως και 1.200.000 τηλεθεατές είχαν συντονιστεί με τη Δημόσια Τηλεόραση για να δουν το τέλος του μεγάλου αγώνα. Κατά μέσο όρο παρακολούθησαν το ματς 800.000 τηλεθεατές.
Διήμερο με ματσάρες στο Champions League!
Oι κορυφαίες ομάδες του Champions League «παίζουν» μπάλα απόψε και αύριο, στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova απόψε, Τρίτη του Πάσχα στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε High Definition και σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, τον πρώτο αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι για την ημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα προβληθεί η εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.
Αύριο, Τετάρτη 23/4 στις 21:45 η Δημόσια Τηλεόραση μεταδίδει live το Ρεάλ Μαδίτης – Μπάγερν Μονάχου live από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στην περιγραφή θα είναι ο απεσταλμένος της ΔΤ στην ισπανική πρωτεύουσα Βασίλης Μπακόπουλος ενώ καλεσμένος στο pre και post game του Ιωσήφ Νικολάου θα είναι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας.
Υπενθυμίζεται ότι οι ρεβάνς διεξάγονται την προσεχή εβδομάδα: Μπάγερν – Ρεάλ την Τρίτη 29/4 από το Novasports 2 και Τσέλσι – Ατλέτικο την Τετάρτη 30/4 από τη ΔΤ.
Η μετάδοση του τελικού
Οπως αναφέραμε από τη Μεγάλη Παρασκευή, εκτός από τον ΟΤΕ ΤV, τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο 26 Απριλίου θα μεταδώσει και ο ΣΚΑΪ σε μαγνητοσκόπηση στις 22:00. Στο ΟΤΕ Sport 1HD, που θα μεταδώσει live το μεγάλο ματς, θα υπάρξει pre και post game εκπομπή.
Με Ρότσα απόψε τα «Καρντάσιανς»
Η παρέα των «Καρντάσιανς» απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα υποδέχονται απόψε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Από το πάνελ θα περάσουν επίσης η Φαίη Ξυλά και ο Γιάννης Κανελλάκης ενώ αύριο τα «Καρντάσιανς» επισκέπτονται η Ντάνα Παρασκευοπούλου, ο Βασίλης Παϊτέρης και ο Νίκος Φλώρος.
Volkswagen εναντίον Hyundai
Καμπιά που θα τη θέσει αντιμέτωπη με την επίσημη χορηγική συνεργάτιδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, Hyundai, ετοιμάζει η Volkswagen που θα συνεργαστεί διαφημιστικά με τα δίκτυα ESPN, ABC και Univision για να προωθήσει το μοντέλο GTI στη διάρκεια της κάλυψης των αγώνων. Η Hyundai αποτελεί επίσημο χορηγικό συνεργάτη του Μουντιάλ από το 2002 και, σε συνεργασία με την Kia, έχει «κλειδώσει» τα συγκεκριμένα δικαιώματα μέχρι το 2022.
Flash sport media news
* Οι προσεχείς live μεταδόσεις της Nova από το… μενού του ACTION 24 είναι την Παρασκευή 25/4 στις 21.30 Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γκενκ Novasports 3, το Σάββατο 26/4 στις 18:00 Κράσνονταρ-Λοκομοτίβ Μόσχας από το Novasports 2 και την Κυριακή 27/4 στις 15.30 Τσβόλε – PSV Αϊντχόφεν επίσης από το Novasports 2.
* Οι προσεχείς live μεταδόσεις της Nova για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League είναι την Πέμπτη 24/4 στις 18:00 ΚΑΟΔ – Πανελευσινιακός (Novasports 1) και την Τρίτη 29/4 στις 17:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός (Novasports 1).
Media @ politics
@ Ακύρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου την εκπομπή με το Σταύρο Θεοδωράκη «Στον Ενικό» του STAR, για την προσεχή Δευτέρα 28 Απριλίου. Ο λόγος; Ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στην οποία θα απαντούσε (και) σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
@ Τη δημοσιογραφική της πορεία συνόψισε σε 4 λεπτά η Μαρία Σπυράκη, μετατρέποντάς την σε προεκλογικό σποτ με το οποίο παρουσιάζει την υποψηφιότητά της με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
@ Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης αναζητεί μεταξύ των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ συναδέλφους που σε εθελοντική βάση θα στελεχώσουν, μαζί με φοιτητές και διδάσκοντες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ομάδα εργασίας με αντικείμενο την πειραματική κάλυψη των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης αντιστοίχως.
Αιμοδοσία στον ΕΔΟΕΑΠ
Ο ΕΔΟΕΑΠ, καθώς η ανάγκη για αίμα αυξάνεται καθημερινά ,συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ (1ος όροφος), την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 και ώρες 10.00 – 14.00 .
Περί τηλετζόγου
Παρατηρώντας πως «οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εξακολουθούν να προβάλλουν άνευ απαιτούμενης άδειας παίγνια τα οποία έχουν χαρακτηριστικά τυχερών εκπομπών», το ΕΣΡ παρεμβαίνει εκ νέου για το θέμα των τυχερών παιχνιδιών και επαναλαμβάνει ότι «απαγορεύεται η προβολή μη αδειοδοτημένων τυχερών παιγνίων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα».
Η ΕΕΕΠ έχει ήδη θεωρήσει πως είναι νόμιμα τα παιχνίδια «Call & Win» (E-TV), «Puzzle TV» (ALPHA) και «SOS Quiz» (ALPHA). Για το τελευταίο το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ΕΕΕΠ έκρινε πως είναι νόμιμο στις 17 Μαρτίου. Αντιθέτως, είναι «παρανόμως προβαλλόμενα τυχερά παιχνίδια», σύμφωνα με την ΕΕΕΠ, το «Αποκαλυπτικό» (EXTRA), το «Boing» (ALPHA), το «Call for Cash» (διάφορα κανάλια), το «Night Quiz» (ΑΝΤ1), το «Super Game» (ΑΝΤ1), ο «Τηλεκύβος» (ΑΝΤ1) αλλά και δύο διαγωνισμοί: το «Real Summer Contest» (Real FM) και το «Cosmote Your Day Contest», που δεν έχουν ουδεμία σχέση με τυχερά παιχνίδια.
Σταπεταχτά
* Το TV KOSMOS της Ρόδου έκανε πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV (στη θέση 669). Έτσι, τα περιφερειακά κανάλια του ΟΤΕ TV αυξάνονται σε 19, δίνοντας στον ΟΤΕ TV την πρωτιά στη σχετική λίστα.
* Η Γερμανική Σχολή Δημοσιογραφίας DJS και το Ίδρυμα Robert Bosch εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών καλοκαιρινών μαθημάτων δημοσιογραφίας στο Διαδίκτυο και στα Πολυμέσα, η οποία απευθύνεται σε νέους δημοσιογράφους από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Λευκορωσία και την Τουρκία.
* Αύριο, Τετάρτη 23/4, στις 00:00, η πυξίδα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» του ALPHA και ο Νίκος Μάνεσης μας οδηγούν στη Θεσπρωτία. Ένα οδοιπορικό σε Ηγουμενίτσα, Πάργα, Σύβοτα, Ζάλογγο, Σούλι και Παραμυθιά, μέσα από εικόνες και ιστορίες της καθημερινότητας.
* Ο Σεραφείμ Φυντανίδης ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο στο οποίο θα καταγράφει την ιστορική διαδρομή της «Ελευθεροτυπίας».
* Ο ένατος κύκλος της σειράς δράσης «24» ξεκινάει τον Μάιο στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι FOX, το οποίο αναμεταδίδεται στην Ελλάδα από Nova και ΟΤΕ TV.
* Πασχαλινό δώρο για τους 52 εργαζόμενους του ΑΘΗΝΑ 984 αφού εγκρίθηκε η παράταση των συμβάσεων 52 εργαζομένων (44 δημοσιογράφοι - 8 μουσικοί επιμελητές) που ήταν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Οι νέες συμβάσεις ολοκληρώνονται στις 31/12/14.
Photomedia
Το 4ο live του "Τhe Voice", που προβλήθηκε εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα, απέσπασε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στα μερίδια τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε το 45,3%. Το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότερα από 1.300.000 άτομα, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 πάνω από 3.200.000 τηλεθεατές.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα