Το Ρεάλ – ΟΣΦΠ και η selfie Πόπης-Σαμαρά!

Νίκος Μποζιονέλος
Το Ρεάλ – ΟΣΦΠ και η selfie Πόπης-Σαμαρά!

bet365

Η μετάδοση του αυριανού Ρεάλ – Ολυμπιακός, η χθεσινή τηλεθέαση και οι καλεσμένοι της «Super Euroleague». Live και τα τέσσερα αυριανά ματς για τα play offs της Football League στον OTE TV.
Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη 17/4 στις 20:00 παίζουν πάλι Ρεάλ – Ολυμπιακός για τα play offs της Euroleague με τον πρωταθλητή Ευρώπης να ευελπιστεί να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά. Το ματς ξεκινά στις 20:00 και μεταδίδεται live από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη. Στις 22:00 μεταδίδεται το Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και στις 23:30 ξεκινά η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο, στα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Καλεσμένος απόψε θα είναι o παλαίμαχος διεθνής άσος και νυν προπονητής Δημήτρης Παπανικολάου. Ο 37χρόνος πρώην μπασκετμπολίστας, μιλάει στον Συρίγο, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το αυριανό δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και γενικά για την εξέλιξη της προημιτελικής φάσης της Euroleague Basketball.
Επίσης, αύριο Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου στις 23:30, καλεσμένος στην εκπομπή με τον Γιώργο Συρίγο θα είναι ο προπονητής Στιβ Γιατζόγλου.
Καλή τηλεθέαση
689.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες από τη Δημόσια Τηλεόραση το πρώτο παιχνίδι Ρεάλ – Ολυμπιακός, με τη μέση τηλεθέαση να φτάνει το 6,8% και το μέσο μερίδιο το 26,8%. Ανά 15λεπτα έκανε μάξιμουμ τιμές 10% και 22% αντίστοιχα, ήτοι περίπου 1 εκατ. τηλεθεατές!
Αύριο έχει Football League
Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με τον Χριστιανισμό είναι η ιερή μέρα κατά την οποία εορτάζεται ο Μυστικός Δείπνος του Ιησού Χριστού με τους 12 Αποστόλους. Αλλά έχει και… μπάλα, και μάλιστα κρίσιμα ματς στα play offs της Football League, όλα με live μετάδοση από τον OTE TV.
Αύριο, Πέμπτη 17/4, παίζουν στις 15:30 Νίκη Βόλου – Κασσιόπη (OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη) και Χανιά - Ηρακλής (OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), στις 17.30 Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών (OTE Sport 5 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη) και στις Φωστήρας - Ολυμπιακός (OTE Sport 4 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.
Οι συνδρομητές του OTE TV, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην αθλητική εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, όλη την αγωνιστική δράση με τα γκολ, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τους ημιτελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την εξέλιξη της 3ης αγωνιστικής των playoff της Football league, στις 20:00, στο OTE Sport 4.
«Sports Sunday» και στα play offs
Η εκπομπή «Sports Sunday» του ACTION 24 με τον Χάρη Αλευρόπουλο θα μεταδίδεται και στα play offs της Super League. Από τις 30 Απριλίου και μετά από τη λήξη κάθε αγωνιστικής των play offs, το πάνελ αθλητικών δημοσιογράφων αναλύει και σχολιάζει τους αγώνες που κρίνουν την έξοδο στο Champions League, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης. Και φυσικά με πλούσια highlights από όλες τις αναμετρήσεις. Πρώτη εκπομπή την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 22:30.
Media @ politics
@ Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Καμίνη στον δήμο Αθηναίων θα είναι η δημοσιογράφος Μυρσίνη Λιοναράκη.
@ Στον δήμο Γλυφάδας θα είναι υποψήφια και παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση.
@ Στη μάχη του σταυρού, στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, ρίχνεται ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κωτσάκος.
Το «βρώμικο ’89»
Και νέα ερώτηση στη Βουλή για την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ κατέθεσε ο πρώην πρόεδρός της Απόστολος Κακλαμάνης προς τους υπουργούς Οικονομικών και ΔΤ Γιάννη Στουρνάρα και Παντελή Καψή. Ο Κακλαμάνης υποστηρίζει πως η ΕΡΤ έκλεισε για να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό παρόχου αδείας ψηφιακής τηλεόρασης, κάτι που (όπως τόνισε) «είχε αποτέλεσμα να επαναληφθεί ό,τι έγινε το “βρώμικο ’89” από την κυβέρνηση Τζαννετάκη με τις προσωρινές άδειες αναλογικής τηλεόρασης».
Στα… πεταχτά
* Το Προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ συναντήθηκε με μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Γραμματείας ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια των συναντήσεων της Ομοσπονδίας με Πολιτικά Κόμματα και Φορείς.
* Τη δήλωση που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η σημερινή «Ελευθεροτυπία» διαψεύδει μέσω Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τη δήλωση στην Ελευθεροτυπία ότι είπα εγώ ότι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ υποτιμά τους πολίτες»,
Photomedia
Η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη έβγαλε selfie photo με τον Αντώνη Σαμαρά και το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου αποφάσισε να βγάλει κι αυτή selfie με τον πρωθυπουργό! Σκηνικό με χιούμορ το πρωί στο STAR, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να φωτογραφίζεται με το... videowall του στούντιο.
Η Κάρλα Μπρούνι, πρώην μοντέλο που έγινε τραγουδίστρια, θα παρουσιάσει στις 15 Μαΐου στο BBC2, μια εκπομπή μιας ώρας που θα είναι αφιερωμένη στο Παρίσι και στο γαλλικό τραγούδι.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα