Η Euroleague, το «σεντόνι», η Νάρα και η… γκάφα!

Νίκος Μποζιονέλος
Η Euroleague, το «σεντόνι», η Νάρα και η… γκάφα!

bet365

Ρεάλ – Μπάγερν στη ΔΤ, Ατλέτικο – Τσέλσι στη Nova, Πάσχα με play offs Euroleague! ΑΕΚ – Ηρακλής για την Α2 στη ΔΤ, η καυτή Νάρα, η διαγραφή Πορτοσάλτε, η γκάφα του «Rolling Stone» και το Top 10 των μεταδόσεων του Σ/Κ!
Πάσχα με Euroleague!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιμένουν απόψε την ολοκλήρωση του Τop 16 της Euroleague ώστε να μάθουν την οριστικοποίηση του αγωνιστικού τους προγράμματος στα play offs. Ένα πρόγραμμα που θα γίνει γνωστό αύριο, Σάββατο 11/4 και κατόπιν θα μοιραστούν οι μεταδόσεις των «αιωνίων» σε Nova και Δημόσια Τηλεόραση (ενώ όλα τα άλλα ματς θα μεταδοθούν από τη Nova).
Σημειωτέον ότι τα play offs ξεκινούν τη Μεγάλη Τρίτη και έχει, από δύο κάθε βραδιά, αγώνες τη Μεγάλη Τετάρτη, τη Μεγάλη Πέμπτη, τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά και την Κυριακή του Πάσχα!
Ρεάλ – Μπάγερν στη ΔΤ, Ατλέτικο – Τσέλσι στη Nova!
Η κλήρωση του Champions League έβγαλε, ως αναμενόταν, ματσάρες! Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι με τα πρώτα ματς να διεξάγονται στην ισπανική πρωτεύουσα.
Τα ματς που διεξάγονται Τρίτη μεταδίδονται από τη Nova και τα ματς που γίνονται Τετάρτη από τη Δημόσια Τηλεόραση. Ετσι, η Nova θα μεταδώσει το Ατλέτικο – Τσέλσι την Τρίτη 22/4 και το Μπάγερν – Ρεάλ στις 29/4 (αμφότερα από τα Novasports 2 & Novasports 1 HD) ενώ στη ΔΤ «έκατσε» το Ρεάλ – Μπάγερν (23/4) και το Τσέλσι – Ατλέτικο (30/4). Ο τελικός διεξάγεται στις 24 Μαΐου στο «Λουζ» της Λισσαβώνας.
Για το Europa League θα γίνει γνωστό τις επόμενες ποιο από τα Σεβίλλη – Βαλένθια ή Μπενφίκα – Γιουβέντους επιλέξει να δείξει ο ΑΝΤ1. Για να το ρίξει ξανά στη… μαντεψιά η στήλη, εκτίμησή μας είναι πως από το κανάλι του Αμαρουσίου και στις 24/4 και την Πρωτομαγιά θα μεταδοθεί ο αγώνας των «αετών» της Λισσαβώνας με τη «βέκια σινιόρα». Σαφώς πιο «εμπορικό» ζευγάρι… Ο τελικός διεξάγεται στις 14 Μαΐου στη «Γιουβέντους Αρίνα» του Τορίνο.
Η φιέστα της ΑΕΚ ενόψει Α1 στη ΔΤ
Η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα στην Α2 μπάσκετ Ανδρών και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή της εκεί που ανήκει, στα… σαλόνια της Α1. Αύριο αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό εκτός έδρας κι αν νικήσει, ο αγώνας με τον Ηρακλή στο κλειστό της Ζωφριάς θα έχει χαρακτήρα… φιέστας. Ένα ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Απριλίου και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Το Top 10 των μεταδόσεων του Σαββατοκύριακου!
Σάββατο 12/4
* 14:45 Ρέιντζερς – Νταντί, ACTION 24 σε περιγραφή Φώτη Ρουμελιώτη: νοκ άουτ ημιτελικός για το Κύπελλο Σκωτίας.
* 17:00 ΑΕΚ – Αστέρας Βάρης, Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου: ένα ακόμη «ενωσίτικο» βήμα για την άνοδο.
* 19:30 Μπάγερν – Ντόρτμουντ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου: το κλασικό γερμανικό ντέρμπι των τελευταίων ετών.
* 21:00 Γρανάδα – Μπαρτσελόνα, OTE Sport 1 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα: παραμονές του τελικού Κυπέλλου με τη Ρεάλ και μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.
Κυριακή 13/4
* 13:00 Μπέτις – Σεβίλλη, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου: το clasico της Ανδαλουσίας με… προηγούμενα πριν λίγες ημέρες στο Europa League.
* 15:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη: στο καυτό «Ανφιλντ» το μεγαλύτερο ματς της σεζόν που εν πολλοίς κρίνει τον τίτλο!
* 16:00 Σαμπντόρια – Ιντερ, OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα: κεντρικό πρόσωπο η πρώην του «μπλουτσερκιάτο» Μάξι Λόπες, Γουάντα Νάρα, η οποία πλέον είναι με τον «νερατζούρο» Μάουρο Ικάρντι!
* 17:30 PSV Αϊντχόφεν – Φέγενορντ, ACTION 24 σε περιγραφή Σταύρου Κουράκου: ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στη χώρα με highlight το αλήστου μνήμης 10-0 υπέρ της Αϊντχόφεν, τον Οκτώβριο του 2010.
* 19:30 Ξάνθη – Παναθηναϊκός, Novasports 3 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη: οι ακρίτες παίζουν την επιβίωσή τους και οι «πράσινοι» τους βαθμούς ενόψει play offs.
* 20:30 Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου, OTE Sport 4 σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη: το μεγάλο ντέρμπι της πόλης στην κοινή τους έδρα για τη 2η αγωνιστική των play offs της Football League.
Blancpain GT Series στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Blancpain Sprint & Endurance Series που ξεκινά με τη διοργάνωση των Blancpain Endurance Series μεθαύριο, Κυριακή 13/4 Απριλίου στην πίστα Μόντσα της Ιταλίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 4 στις 15:15 σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα. Επόμενη στάση για τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη Δευτέρα 21 Απριλίου στις 15:00 με την έναρξη των Blancpain Sprint Series στην πίστα Νογκαρό της Γαλλίας. O αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1.
Σπανούλης και... Πεδουλάκης
Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» στο ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά (14:30 – 15:30) με καλεσμένο τον φόργουορντ του Ηλυσιακού, Περικλή Δορκοφίκη. Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη, ακτινογραφία των προσεχών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων, ατού και μειονεκτήματα της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ, όλη η δράση και πολλά πλάνα από το πρωτάθλημα της Α1, συνέντευξη του Κώστα Καϊμακόγλου για τη πρόκριση της Ούνιξ Καζάν στον τελικό του Eurocup, δράση από ΝΒΑ και NCAA και εκτενή πλάνα από τη μεγάλη νίκη του Αρη επί του ΠΑΟΚ στους Εφήβους.
Επίσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης βρέθηκε σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Χαϊδάρι και μίλησε στη κάμερα του ΑΡΤ.
Flash sport media news
* 650.000 τηλεθεατές είδαν χθες από τη Δημόσια Τηλεόραση τη νίκη στο ματς-θρίλερ του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την Euroleague (στο 6% η μέση τηλεθέαση και στο 13,1% το αντίστοιχο μερίδιο), ματς που μετέδιδε παράλληλα και η Nova.
* Τα καλύτερα γκολ και στιγμιότυπα από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα έχει το «Goal χωρίς σύνορα» (Σάββατο και Κυριακή στις 12:00), στον ΣΚΑΪ με τον Πάνο Βόγλη. Επίσης θα προβληθεί μίνι συνέντευξη των Ζέκα και Μέντες του Παναθηναϊκού καθώς και παικτών της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ (Καρυπίδης, Τσιλιμπάρης και Σανίκης).
* Την ανακήρυξη του επί δύο θητείες προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Παύλου Γερακάρη σε επίτιμου προέδρου αποφάσισε ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση.
Media @ politics
@ Η δημοσιογράφος Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ θα είναι υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ ο Πορτοσάλτε
Διεγράφη με ομόφωνη απόφαση από την ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, λόγω αντιδεοντολογικής (αντισυνδικαλισικής) συμπεριφοράς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, «στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 11/2/2013, εκείνος εργάστηκε κανονικά παρουσιάζοντας ενημερωτική εκπομπή από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ». Η διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ισχύει για ένα έτος. «Σας επισημαίνω την εσφαλμένη ερμηνεία του νόμου και των διατάξεων του Καταστατικού του ΠΠΣ και ιδίως αυτών που αναφέρονται στη νομιμότητα κήρυξης των στάσεων εργασίας, της διάπραξης πειθαρχικών παραπτωμάτων, της σύγκρουσης αντικρουόμενων συμφερόντων από τις διατάξεις του Καταστατικού, της εφαρμογής της αρχής της αναλογικότητας» ανέφερε στην υπερασπιστική του επιστολή ο δημοσιογράφος.
Η απλή διαδικασία που απαιτείται για να γίνουμε δότες…
Τι ξέρεις για το αίμα σου; Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ελάχιστα για το αίμα και τη συμβολή του στην υγεία του οργανισμού. Στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται αύριο Σάββατο 12/4 στις 17:40 από το MEGA, οι επιστήμονες μιλούν για τις ομάδες αίματος και τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτές, όπως τη διατροφή με βάση την ομάδα αίματος. Επίσης, ο Κεφαλογιάννης επισκέπτεται την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και μιλά με τους ειδικούς για την πολύ απλή διαδικασία που απαιτείται για να γίνουμε δότες και να «δώσουμε» ζωή σε παιδιά και ενήλικες που νοσούν από λευχαιμία.
Στα… πεταχτά
* ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας τη Μεγάλη Δευτέρα στον «Ελεύθερο Τύπου» ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους.
* Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης για το ρεπορτάζ με τη νέα μουσική εκπομπή, στυλ «Στην υγειά μας» που θα βγάλει η Δημόσια Τηλεόραση με οικοδέσποινα τη Ρίκα Βαγιάνη. Θα ονομάζεται «Πάντα ν’ ανταμώνουμε» και κάνει πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου στις 00:30. Μαζί της ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς.
* Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το «Χωρίς Αναισθητικό» από άλλο τηλεοπτικό σταθμό ο Γιώργος Τράγκας, στον επίλογο της σημερινής του εκπομπής στο REAL FM μιας και κύκλος της εκπομπής στο E TV. Μετά το Πάσχα όμως θα υπάρξουν επεισόδια για τον «Ελεύθερο Σκοπευτή», την ώρα που το περιοδικό του Τράγκα «Crash» κυκλοφόρησε με νέα σενάρια επί σεναρίων για ένα πράκτορα που έφαγε, όπως λέει, τον Καραμανλή.
* Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρονικό, για iPad, πολιτικό περιοδικό, που χωρίς οικονομικό αντίτιμο, ΔΩΡΕΑΝ, χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, την αισθητική και την τεχνογνωσία των πιο μοντέρνων σχεδιαστών και γραφιστών, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, με στόχο τον ουσιαστικό, βαθύ, ειλικρινή δημόσιο λόγο. Αναλυτικά εδώ.
* Γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό έβγαλε η Κατερίνα Λάσπα, το kl2real.gr. Καλοτάξιδο…
* Νέα εκπομπή στο LOVE RADIO 97,5 από αύριο κάθε Σάββατο στις 11:00. Η Ράνια Μπιτζιλέκη και η Νάντια Ρηγάτου φτιάχνουν ένα σαββατιάτικο ραδιοφωνικό γυναικείο μαγκαζίνο με ομορφιά, υγεία, ευεξία, fitness gossip, μόδα, και φυσικά πολύ μουσική.
* Σε περισσότερα από 900.000 ευρώ ανέρχονται οι καταγεγραμμένες δωρεές που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού Ραδιομαραθωνίου, τον οποίο διοργάνωσε η UNICEF σε συνεργασία με τη Δημόσια Ραδιοφωνία. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συνεχίσουν να καταθέτουν τις προσφορές τους (πληροφορίες στο unicef.gr).
* Οι δημοσιογράφοι μέλη της Ένωσης που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας θα λάβουν εφέτος το επίδομα Πάσχα που δίδεται στους ανέργους, και εφόσον πληρούν τα κριτήρια που ισχύουν για τους ανέργους, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Photomedia
Φωτό για πολύ… τρολάρισμα
Ιστορική… Ιστορική από το περιοδικό «Rolling Stone»! Για να κοσμήσει την γυμνή πλάτη της ηθοποιού Τζούλια Λούις Ντρέιφους (η γνωστή εν Ελλάδι από τη σειρά «Christine»), επιλέχθηκε με τη μορφή τατουάζ ένα απόσπασμα από το αμερικανικό Σύνταγμα. Στο τέλος, λίγο πάνω από τα οπίσθια της ηθοποιού, χαράχτηκε η υπογραφή «Τζον Χάνκοκ». Όμως ο ιστορικός πρόεδρος του Κογκρέσου έβαλε την υπογραφή του στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, στις 5 Ιουλίου 1776, και όχι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ! «Ευτυχώς για την Ντρέιφους, το τατουάζ δεν είναι μόνιμο και το περιοδικό πήρε ένα μάθημα ιστορίας», σχολίασαν οι «Los Angeles Times».

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα