Η Δούκισσα, η Χριστίνα και οι... κληρώσεις!

Νίκος Μποζιονέλος
Η Δούκισσα, η Χριστίνα και οι... κληρώσεις!

bet365

Live αύριο οι κληρώσεις Champions και Europa League, πώς θα καλυφθεί η αυλαία της Super League από τη Nova. Πότε θα δούμε στον ΑΝΤ1 τη... Δούκισσα (MadWalk) και τι ερωτικό αποκάλυψε η Χριστίνα Μουστάκα!
Ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών στο Gazzetta! ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών με το πρώτο σερβίς να δίνεται το βράδυ (20:00) της Παρασκευής στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ.
Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών από το Gazzetta.gr που θα μεταδώσει μέσω live streaming το σπουδαίο παιχνίδι. Αναλυτικά εδώ.
900.000 κόσμου
Εξαιρετική τηλεθέαση έφερε στη Δημόσια Τηλεόραση η μετάδοση του χθεσινού αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 900.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 8,5% και μέσο μερίδιο 20%!
Live αύριο οι κληρώσεις Champions και Europa League
Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μαθαίνουν αντιπάλους στην αυριανή κλήρωση της Νιόν, για Champions League και Europa League. Στις 13:00 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε High Definition από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD την κλήρωση για την ημιτελική φάση του Champions League, αλλά και του Europa League. Στο δρόμο για τον τελικό της Λισαβόνας, στη κληρωτίδα θα μπουν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο και η εκπληκτική Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγο Σιμεόνε. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης για την φάση των «4» του Europa League, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια με φόντο τον τελικό του Τορίνο. Στη περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ η κλήρωση τόσο του Champions League, όσο και του Europa League θα καλυφθεί ζωντανά και από το Eurosport (είναι στο «μπουκέτο» και της Nova και του ΟΤΕ).
Πώς θα καλυφθεί η αυλαία της Super League

Το φινάλε - θρίλερ της κανονικής περιόδου της Super League διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 13 Απριλίου στις 19:00. Το Novasports 1 μεταδίδει όλα τα ματς σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Χρήστο Καούρη, Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα ενώ και αυτή την εβδομάδα θα... επιστρατευτούν τα κανάλια Novasports Extra 1 και το Novasports Extra 2. Η κάλυψη της 34ης αγωνιστικής θα κλείσει με τo δεύτερο μέρος του «Παίζουμε Ελλάδα», αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (όλα τα ματς, υπενθυμίζεται, στις 19:00).
• Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, Novasports 2.
• Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός, Novasports 3.
• Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, Novasports 4.
• Πανιώνιος - Πλατανιάς Novasports 24 HD.
• Εργοτέλης – ΑΕΛ Καλλονής, Novasports 6.
• Βέροια - Αστέρας Τρίπολης, Novasports 7.
• Πανθρακικός – Ατρόμητος, Novasports Extra 1.
• Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα, Novasports Extra 2.
• Παναιτωλικός – ΟΦΗ, Novasports.gr
Ιστορική...
...η αποψινή αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Λαμποράλ Κούτσα (live στις 21;45 από το Novasports 7) καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην οποία θα καταγραφεί υλικό μέσω των γυαλιών-υπολογιστή Google Glass! Το ζητούμενο είναι να υπάρξει η δυνατότητα οπτικής καταγραφής και μετάδοσης του αγώνα από μια πρωτόγνωρη οπτική γωνία, αυτή του αθλητή, του διαιτητή και του προπονητή. Αυτό θα γίνει με την βοήθεια της συγκεκριμένης καινοτόμου συσκευής που ανακάλυψε και κατασκεύασε η Google.
Flash sport media news
* Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται διημερίδα για τα αθλητικά media, αύριο και μεθαύριο 11 και 12 Απριλίου, το All About Sports Media, με ομιλητές προσωπικότητες του χώρου (Χρήστος Σωτηρακόπουλος Βασίλης Σαμπράκος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Μιχάλης Τσόχος κ.ά.). Αναλυτικά εδώ.
* Tο πρόγραμμα των μεταδόσεων, του 2ου αγώνα MotoGP από το Circuit of the Americas στο Texas στον OTE TV. Αναλυτικά εδώ.
* Η αυριανή (18:30) εκπομπή «24seconds» στο ΑΡΤ TV με τον Μάκη Δρόσο θα ασχοληθεί με το αποψινό ντέρμπι του ΣΕΦ. Καλεσμένοι οι δημοσιογράφοι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Σπύρος Καβαλιεράτος.
* Οι καλύτερες στιγμές του 9ου Διεθνή Μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» έρχονται στα κανάλια Novasports αύριο Παρασκευή στις 18:10 αμέσως και σε επανάληψη το Σάββατο 12 Απριλίου στις 20:00. Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών την Κυριακή 6/4.
Σάββατο το MadWalk
Το Σάββατο στις 21:15 μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα προβληθεί το MadWalk by Coca-Cola light - The Fashion Music Project. Ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έγινε για τέταρτη συνεχή χρονιά. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη με guests τον Λάκη Γαβαλά, τον Τάκη Διαμαντόπουλο, την Calliope Καρβούνη, την Apollonia B και τον Χάρη Χριστόπουλο.
Ξεχώρισε βέβαια το λίκνισμα της Δούκισσας Νομικού...
Λιγότερες οι κυρωτικές αποφάσες του ΕΣΡ το 2013
Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ιωάννη Λασκαρίδη, ο οποίος του παρέδωσε την Έκθεση πεπραγμένων της Αρχής για το έτος 2013. Κατά την παράδοση της έκθεσης ο Λασκαρίδης αναφέρθηκε στις κυρωτικές αποφάσεις, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι λιγότερες κατά 49, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και επίσης τα πρόστιμα είναι λιγότερα. Οι περισσότερες, αφορούν τηλεοπτικούς σταθμούς, σε ποσοστό 57% και οι υπόλοιπες ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Εκπληξη;
Οπως δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή, έτσι και δεν απουσιάζει ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» από τον ΑΝΤ1 Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα προβληθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα: από Μ. Δευτέρα ως Μ. Παρασκευή στις 21:15 και το Μ. Σάββατο στις 22:45.
Στα… πεταχτά
* Μήνυμα μέσω του site της έστειλε η Αγγελική Νικολούλη για την περιπέτεια της υγείας της ενώ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα μεταδοθεί αύριο. Περαστικά...
* Εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και Δημοκρατία» διοργανώνει αύριο 11/4 η Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος, στις 19:30, στο 1ο όροφο της ΕΣΗΕΑ. Μιλούν οι Νίκος Μιχαλίτσης, Νίκος Τσιμπίδας, Γιώργος Πλειός, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Γιώργος Σαββίδης κ.ά.
Photomedia
Απορίες... 1) Και το καλσόν;. 2) Πού χάθηκε ο πυρσός;. 3) Οι μαύρες Ελληνίδες υπονοούν κάτι;
«Έχω κάνει σεξ οκτώ φορές σε μία μέρα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα για παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος» αποκάλυψε η συμπαρουσιάτρια του «Ράδιο Αρβύλα», Χριστίνα Μουστάκα.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα