Η κάλυψη του Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ, Μπάγερν – ManUtd στη ΔΤ!

Νίκος Μποζιονέλος
Η κάλυψη του Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ, Μπάγερν – ManUtd στη ΔΤ!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τον τρόπο τηλεοπτικής κάλυψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Μπάγερν – Μάν. Γιουνάιτεντ θα δείξει την προσεχή Τετάρτη η ΔΤ και Ατλέτικο – Μπάρτσα η Nova. Κυριακή στις 19:00 όλα τα ματς της Super League, πώς θα μεταδοθούν!
H στήλη Media Café έχει αναφέρει από τις 20 Νοεμβρίου πως όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας θα μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ ή όπως θα ονομάζεται η τηλεοπτική διάδοχος κατάσταση που θα διαδεχθεί τη Δημόσια Τηλεόραση.
Από τους συνολικά 64 αγώνες της μεγάλης διοργάνωσης, βάσει σύμβασης η ΝΕΡΙΤ έχει την υποχρέωση να δείξει live μόνο τις 36! Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε, θα μεταδοθούν όλοι και σε απευθείας μετάδοση!
Αναφορικά με το πρόβλημα της μη ύπαρξης δεύτερου καναλιού ακόμη, η λύση έρχεται από το... high definition! Υφίσταται ήδη το κανάλι ΔΤ HD και από την πρώτη στιγμή που θα εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ (περί τα τέλη Απριλίου), θα εκπέμψει και η ΝΕΡΙΤ HD. Οπερ μεθερμηνευόμενον ότι, εξ ου και η αναφορά στα δύο κανάλια, τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων που διεξάγονται (για προφανείς λόγους) την ίδια ώρα θα μεταδοθούν το ένα από τη ΝΕΡΙΤ και το άλλο από τη ΝΕΡΙΤ HD.
Κοντολογίς, όλα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα τα απολαύσουμε... live!
Μπάγερν – Γιουνάιτεντ επέλεξε η ΔΤ!
Μεταξύ των επαναληπτικών προημιτελικών Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (αμφότερα τα πρώτα παιχνίδια έληξαν 1-1), από τη Δημόσια Τηλεόραση επιλέχθηκε ο πρώτος προς live μετάδοση την προσεχή Τετάρτη 9 Απριλίου ενώ το Ατλέτικο – Μπάρτσα θα μεταδοθεί από το Novasports 2.
Ενα 24ωρο νωρίτερα, την Τρίτη 8 Απριλίου, και τα δύο ματς «ανήκουν» στη Nova και θα μεταδοθούν το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 1 και το Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν από το Novasports 2.
Καλή τηλεθέαση
Οσον αφορά στη χθεσινή μετάδοση της ΔΤ, κατά μέσο όρο παρακολούθησαν το Ρεάλ – Ντόρτμουντ 3-0 περί τους 750.000 τηλεθεατές. Ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 6,9% και το αντίστοιχο μερίδιο 15,3%.
Πώς θα καλυφθεί η Super League – Ολα τα ματς Κυριακή στις 19:00!
Η 33η και προτελευταία αγωνιστική της Super League διεξάγεται την Κυριακή στις 19:00. H ανάγκη μετάδοσης όλων των αγώνων, φέρνει στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Novasports Extra 1 και το Novasports Extra 2. Οι τηλεθεατές θα εντοπίσουν τα Novasports Extra 1 και Novasports Extra 2 στις θέσεις 291 και 292 αντιστοίχως.
Στο Novasports 1 θα προβληθούν όλα τα ματς μέσω της ζώνης «Παίζουμε Ελλάδα» ενώ το ματς Αστέρα – Αρη θα είναι το μόνο που δεν θα έχει ξεχωριστή τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα μεταδοθεί σε live streaming από το Novasports.gr. Αναλυτικά:
* ΠΑΟΚ - Ατρόμητος από το Novasports 2
* ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός από το Novasports 3
* Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός από το Novasports 4
* Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης στο Novasports 24 HD
* Βέροια - Πανιώνιος από το Novasports 6
* ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη από το Novasports 7
* ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός στο Novasports Extra 2
* Πλατανιάς - Παναιτωλικός από το Novasports Extra 1
* Αστέρας Τρίπολης - Άρης στο Novasports.gr (live streaming)
Τι δείχνει το ACTION 24;
Πέντε live αγώνες θα δείξει το Σαββατοκύριακο το ACTION 24. Μεθαύριο, Σάββατο 5 Απριλίου μεταδίδει στις 19:00 το Σερκλ Μπριζ - Μαλίν και στις 21;00 το Λόκερεν – Γκενκ. Την Κυριακή 6 Απριλίου δείχνει στις 15;30 το Φίτεσε – Αγιαξ, στις 17:00 το Γιουνγκ Μπόις - Λουκέρνη και στις 18;00 το Κοπεγχάγη - Σοντερίσκε (τα τελευταία δύο σε παράλληλη σύνδεση για ένα ημίχρονο).
Αρωμα... Μπαχρέιν
Στην Formula 1, για το τρίτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το Grand Prix του Μπαχρέιν, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής 4 Απριλίου (13:50 και 17.50, OTE Sport 3), τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τη μάχη της pole position στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου 5 Απριλίου (14:50 και 17;50, OTE Sport 1). Την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 16:45 στην εκπομπή Grand Prix, θα προβληθούν όλα τα τελευταία νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από Formula 1, Moto GP και WRC. Στις 17:45, πάντα στο OTE Sport 3HD οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια τη μετάδοση του αγώνα από το «Bahrain International Circuit».
Ο αγώνας μεταδίδεται live και από τον ALPHA την Κυριακή. Στις 17:00 θα ξεκινήσει η εκπομπή «F1 Countdown» με πλούσια θεματολογία: Tα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. Η δοκιμή στο νέο Mini που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη αλλά και μια συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Mercedes, Πάντι Λόου στον Τάκη Πουρναράκη. Στον σχολιασμό οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Ο Κουτρουμπής απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων
Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Κουτρουμπής θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας από το site της Super League. Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και την Κυριακή 6/4 στον ποδοσφαιριστή μέσω της ιστοσελίδας της Super League (superleaguegreece.net) δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας.
Media @ politics
@ Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου των «Νέων», Γιώργου Παπαχρήστου, ο οποίος σήμερα στη στήλη του γράφει, ότι «ο αξιότιμος κύριος πρόεδρος, έχει βαφτίσει το βλαστάρι του Τάκη Μπαλτάκου, που χτες πλάκωσε στο ξύλο 4 – 5 χρυσαυγίτες στη Βουλή». Αναλυτικά εδώ.
@ Την οδηγία για την προβολή των υποψηφίων από τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέδωσε το ΕΣΡ. Και προσδιορίζεται ότι η ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16/5 ενώ οι εμφανίσεις των υποψηφίων με την επαγγελματική τους ιδιότητας δεν λογίζονται ως προεκλογικές εμφανίσεις. Μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων, είναι δυνατή η παρουσία των προαναφερθέντων χωρίς περιορισμό, υπό τον όρο ότι θα συμμετέχουν στη συζήτηση τα 2/3 των ανακηρυχθέντων υποψηφίων διαφορετικών συνδυασμών. Οι σταθμοί οφείλουν να διαφυλάξουν την ισορροπία στην προβολή, πραγματοποιώντας τις κατάλληλες εναλλαγές, στους καλεσμένους τους. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να ενημερώνουν το ΕΣΡ για κάθε είδους προεκλογικές εκπομπές.
Επιτυχία Χατζηνικολάου
Ο... περιζήτητος από χθες Παναγιώτης Μπαλτάκος «έλυσε τη σιωπή του» (σ.σ. κλασική ατάκα) και μίλησε το πρωί στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αν μη τι άλλο επιτυχία για τον σταθμό και τον δημοσιογράφο καθώς έκτοτε οι δηλώσεις Μπαλτάκου «παίζουν» σε όλα τα ΜΜΕ!
Ο Μπαλτάκος, παρά αρκετές πιεστικές ερωτήσεις, δεν... έβγαλε κάποια είδηση πλην του ότι ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλες ηχογραφημένες συνομιλίες του. Ούτε αποκάλυψε για το αν ο πρωθυπουργός γνώριζε τις κινήσεις και τις συναντήσεις του: «Γιατί να τον εκθέσω; Αυτός τώρα δεν τραβάει αρκετά; ∆εν βασανίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν κοιμάται τη νύχτα
γι’ αυτά τα οποία κάνει; Θα έπρεπε εγώ να τον φορτώνω με τον Κασιδιάρη;» η ατάκα του...
Στα… πεταχτά
* Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ προκηρύσσει 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά» από τις 06:00 της Παρασκευής 4 Απριλίου ως τις 06:00 της Κυριακής 6 Απριλίου ζητώντας από την εργοδοσία να καταβάλει τα δεδουλευμένα οφειλόμενα.
* Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν την ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» για ακόμα έναν μήνα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Τον Μάρτιο το «Πρωινό ΑΝΤ1» ήρθε πρώτη στην προτίμηση του δυναμικού κοινού 15-44 με 23,8%. Για την ίδια χρονική περίοδο, στο σύνολο του κοινού ο Παπαδάκης σημείωσε 30,8%.
* Η Αρχή Τηλεπικοινωνικών της Τουρκίας ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης του Twitter μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Τουρκίας που έκρινε αντισυνταγματική την απαγόρευση πρόσβασης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας πως «η απόφαση του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζει τις ελευθερίες των πολιτών και τα ατομικά δικαιώματα».

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα