Μπόκα – Ρίβερ με Ρότσα, Καλαϊτζής για «Ζοτς»!

Μπόκα – Ρίβερ με Ρότσα, Καλαϊτζής για «Ζοτς»!

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής θα μεταδοθεί σε σχολιασμό του Χουάν Ραμόν Ρότσα από τη Nova. Κανάλι με highlights ετοιμάζει ο OTE TV. Αύριο ο Ζαμπίδης στον ΑΝΤ1 σε μαγνητοσκόπηση, με Καλαϊτζή το «Jump Shoot» στο ΑΡΤ, τριπλός… Τσίπρας την Τετάρτη.
Το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ, θα μεταδοθεί σε σχολιασμό του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Μεθαύριο, Κυριακή 30 Μαρτίου στις 00:15 (προς ξημερώματα Δευτέρας 31/3) τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition το «Superclasico», Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Final.
Στην περιγραφή του απόλυτου ντέρμπι θα είναι ο Χρήστος Καούρης, ενώ στο σχολιασμό του αγώνα θα είναι παλαίμαχος άσος και προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τα μυστικά του Ομπράντοβιτς

Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» στο ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά (14.30-15.30). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο πρώην διεθνής πλέι-μέικερ, Γιώργος Καλαϊτζής. Ο Καλαϊτζής, που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει για τον εξάστερο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τον Ολυμπιακό.
Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Μάλαγα και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη, ρετρό με άφιξη Μπαρτσελόνα για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δηλώσεις Σαν Επιφάνιο και Ντάριλ Μίντλετον, δράση από το ΝΒΑ και το NCAA. March Madness και… ξερό ψωμί καθώς κι ανάλυση και πλάνα από το ματς του Παγκρατίου με τον Ερμή Λαγκαδά.
Ζαμπίδης σε… κονσέρβα
Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Μπάτου Κασίκοφ μεταδίδεται αύριο, Σάββατο 29/3 από τον ΑΝΤ1 σε μαγνητοσκόπηση στις 21:30. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν οι Χρήστος Γάτσης και Μάνος Ναβροζίδης. Πριν όμως το ματς, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την κατάκτηση του W5 από τον Ζαμπίδη στη Ρωσία το 2011 μετά από δύο πολύ δυνατούς αγώνες τουρνουά απέναντι στους Ντζαμπάρ Ασκέροφ και Ενρίκι Γκογκόκχια αλλά και από τον αγώνα του Έλληνα Πρωταθλητή, την ίδια χρονιά με τον Κασίκοφ, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω τραυματισμού του Ζαμπίδη.
Νέο κανάλι στον OTE TV
Κανάλι με αθλητικά highlights ετοιμάζεται να βγει στον OTE TV. Εξελίξεις θα υπάρξουν με το που ανακοινωθεί (επίσημα) η εταιρεία που κέρδισε το διαγωνισμό παραγωγής αθλητικών προγραμμάτων. Ευλόγως υπάρχει… εν αφθονία υλικό. Ανάλογο κανάλι υπάρχει και στη Nova, με το Novasports 5 να μετατρέπεται σε Novasports Highlights και, εδώ και λίγο καιρό, να ανανεώνεται σε Novasports24 όπως είχαμε αναφέρει.
Δικαίωση εργαζομένων «Φιλάθλου»
Νέα μεγάλη δικαστική νίκη (η δεύτερη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα) των δημοσιογράφων του «Φιλάθλου» κατά του εκδότη Γιώργου Κουρή και των εταιρειών του που εξέδιδαν την εφημερίδα. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αγωγή της πρώτης ομάδας των συντακτών και επιδίκασε πρωτοδίκως ένα γενναίο ποσό για δεδουλευμένα και διαφορές συλλογικών συμβάσεων. Κι έπονται κι άλλοι...
Flash sport media news
Όπως κάθε Παρασκευή η στήλη Media Café παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες live αθλητικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου! Αναλυτικά εδώ.
* Πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έφερε χθες στη Δημόσια Τηλεόραση η μετάδοση του Μάλαγα – Ολυμπιακός με μέσο όρο 5% και μέσο μερίδιο 12%, στο τελευταίο τέταρτο έφτασε μάλιστα 7,1% με 18% αντίστοιχα. Ητοι, κάτι παραπάνω από 500.000 τηλεθεατές.
* Εκτενή αναφορά στον απόηχο του clasico Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4 αλλά και στη στέψη της Μπάγερν Μονάχου θα έχει αύριο, Σάββατο 28/3 η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» στις 12:00, στον ΣΚΑΪ με τον Πάνο Βόγλη.
* Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και Ατρόμητος από… κούνια Βασίλης Καρακατσάνης θα είναι καλεσμένος απόψε στις 21:00 στην εκπομπή «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου» με τον Παύλο Κατώνη, που θα μεταδοθεί από τον EXTRA 3.
* O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τον Πατρίκιο Κωστή στο «Traction» αύριο Σάββατο 29/3 στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός αναλαμβάνει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ένας σύγχρονος οδηγός, όχι απαραίτητα οικογενειάρχης, θα επιλέξει να αποκτήσει μια Skoda Octavia νέας γενιάς.
* Η καρδιά του ΝΒΑ χτυπάει στα αθλητικά κανάλια OTE Sport το Σαββατοκύριακο, με πλούσιο πρόγραμμα και σπουδαίες αναμετρήσεις όπως Ντιτρόιτ – Μαϊάμι, Φοίνιξ – Νικς, Ουάσινγκτον – Ατλάντα και Μπόστον – Σικάγο.
Η «Επανάσταση» της Τρέισι
Μια Ελληνίδα κάνει τη δική της «Επανάσταση» στην αμερικανική τηλεόραση. Η Ελληνοκαναδή καλλονή Τρέισι Σπυριδάκος, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Revolution» (Κυριακή στις 17:50 στο STAR) και ήδη το όνομά της συγκαταλέγεται στη λίστα με τους ανερχόμενους ηθοποιούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ύστερα από κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Supernatural» αλλά και σε τηλεταινίες καναδικής παραγωγής, η Σπυριδάκος - ή Σπυριδάκου επί το …ελληνικότερο - κατάφερε να εξασφαλίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά επιστημονικής φαντασίας, ο πρώτος κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου 2013 και την παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 11 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Διακαναλικός Τσίπρας σε ACTION24, KONTRA και EXTRA3
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη στα εθνικής εμβέλειας media της διαπλοκής, όπως τα χαρακτηρίζει και αποφάσισε να δώσει την πρώτη του διακαναλική συνέντευξή σε τρία περιφερειακά κανάλια της Αττικής: στο ACTION 24, το KONTRA και το EXTRA3. Η διακαναλική συνέντευξη του Τσίπρα θα μαγνητοσκοπηθεί στις 12:00 το μεσημέρι την ερχόμενη Τετάρτη και θα προβληθεί το ίδιο βράδυ στις 21:00. Οι δημοσιογράφοι που θα ανακρίνουν το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Μάκης Κουρής από τον KONTRA, ο Βασίλης Ταλαμάγκας από το ACTION24 και ο Άκης Παυλόπουλος από το EXTRA3.
Με ισχυρά ονόματα το «Choregeo» 1st Sponsorship Conference 2014
Το «Choregeo» 1st Sponsorship Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, ενισχύει ακόμα περισσότερο την δυναμική του, με νέες προσθήκες και ισχυρά ονόματα στελεχών από κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Στο συνέδριο, που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στην χορηγία, με στατιστικές αναλύσεις και ενδιαφέροντα case studies, θα δώσουν το παρών και θα μιλήσουν σπουδαίοι εκπρόσωποι από το εξωτερικό όπως ο αντιπρόεδρος της European Sponsorship Association (ESA) Νάιτζελ Γκιχ και ο Marketing and Corporate Affairs Manager της Ανατολού Εφές Γκιοκσέ Νταγί.
Τις εμπειρίες τους στον επιχειρηματικό χώρο παρουσιάζουν ο Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας με θέμα «From Sponsorship to Partnership» και ο Ηλίας Κατσογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για το άνοιγμα της ΚΑΕ στην τεράστια αγορά της Κίνας. Πληροφορίες στο sponsorshipconf.gr.
Σταπεταχτά
* Αύριο, Σάββατο στις 10:00 στο «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA με τις Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένοι είναι, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Το μικρό ψάρι».
* Η Installation Αrtist Κέλλυ Καρυπίδη και η Interior Designer Φιλίππα Πασχαλίδου, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική αύριο, στις 15:00 στην εκπομπή «Έτσι απλά» του ALPHA. Καλεσμένη η αρχιτέκτονας Λούση Αμπαστάδο.
* Τη συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, τον Μάρκο Σεφερλή, τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Αντωνία Καλλιμούκου φιλοξενεί η ομάδα του «Joy» το Σαββατοκύριακο στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ενώ ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει τις ταινίες της εβδομάδας «Το μικρό ψάρι», «Νώε» και «Ο Γερμανός γιατρός».
* Το περιοδικό «Closer», που δημοσίευσε φωτογραφίες επιβεβαιώνονται τη σχέση της ηθοποιού Ζιλί Γκαγέ με τον Φρανσουά Ολάντ, τιμωρήθηκε από το δικαστήριο με πρόστιμο 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική και ψυχολογική βλάβη που της δημιούργησε.
Photomedia
Η 25χρονη Κλέο Αλμάνσα κηρύχθηκε το πρόσωπο του ισπανικού Facebook, όταν τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης, έπειτα από συνέντευξή της στην «El Mundo», όπου αποκάλυψε πως η αγωνία της να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας τής στοίχισε την υγεία και την αξιοπρέπειά της. Στα Κλέο έγινε το πιο ορατό πρόσωπο των απάνθρωπων και βίαιων μεθόδων που χρησιμοποιούν εταιρείες για να προσλάβουν ανέργους, ωθώντας τους στην επιθετικότητα ώστε να επιλέξουν όσους μπορούν να πατήσουν επί πτωμάτων.
«Η στραταρχική στολή του υπουργού Εθνικής Αμυνας είναι νοητή, αθέατη στους κοινούς θνητούς. Ούτε και στο σύνδρομο μεγαλείου που του καταλογίζουν πρώτοι οι κομματικοί φίλοι του μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη για όσα είπε»: απόσπασμα μόνο από το άρθρο του Παντελή Μπουκάλα σήμερα στην «Καθημερινή», με αφορμή την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τις δηλώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα