Ρεάλ η ΔΤ, Γιούβε ο ΑΝΤ1, live ManUtd - Σίτι αύριο!

Ρεάλ η ΔΤ, Γιούβε ο ΑΝΤ1, live ManUtd - Σίτι αύριο!

bet365

Ρεάλ θα δείξει η ΔΤ Nova και Γιούβε ο ΑΝΤ1 την επόμενη, ευρωπαϊκή εβδομάδα. «Τίγκα» στις μεταδόσεις είναι το μεσοβδόμαδο τριήμερο, σε Ελλάδα και Ευρώπη με πολλά live και μεγάλα ματς στο πρόγραμμα, δεσπόζει το Γιουνάιτεντ-Σίτι! Κυριαρχία NOVAΣΠΟΡ FM στις ακροαματικότητες.
Η στήλη έπεσε… διάνα αναφορικά με τα τηλεοπτικά της προημιτελικής φάσης του Champions και του Europa League! Διάνα αναφορικά με τις… μαντεψιές, ήτοι για το ποια ματς θα επέλεγαν προς live μετάδοση η Δημόσια Τηλεόραση αλλά και ο ΑΝΤ1.
Όπως, λοιπόν, αναφέραμε από την Παρασκευή η ΔΤ την Τετάρτη 2 Απριλίου από τα προημιτελικά του Champions League επέλεξε να δείξει live το Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ και σε μαγνητοσκόπηση το Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, λόγω της σπουδαιότητας των αγώνων, η μαγνητοσκόπηση να «παίξει» αμέσως μετά τη λήξη του ματς της Μαδρίτης και κατόπιν να συνεχιστεί η ειδική εκπομπή του Champions League.
Τα αθλητικά κανάλια της Nova θα δείξουν live, την Πρωταπριλιά, τα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γ. – Μπάγερν και την Τετάρτη 3/4 το Παρί - Τσέλσι. Η επιλογή της ΔΤ για τις ρεβάνς θα γίνει μετά τα πρώτα παιχνίδια.
Οσο για τον ΑΝΤ1, επίσης δεν πέσαμε… έξω καθώς την Πέμπτη 3 Απριλίου από τους πρώτους προημιτελικούς του Europa League θα δείξει live το Λυών – Γιουβέντους. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 22:05 εκείνο το βράδυ κι από τα κανάλια Novasports θα μεταδοθούν live τα Άλκμααρ – Μπενφίκα, Βασιλεία – Βαλένθια και Πόρτο – Σεβίλλη. Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 10 Απριλίου.
Ωσάν… Σαββατοκύριακο!
«Τίγκα» στις μεταδόσεις είναι το μεσοβδόμαδο τριήμερο, με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League αλλά και πολλών αγώνων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων! Τι ξεχωρίζει; Ιδού η… ενδεκάδα των καλύτερων live μεταδόσεων!
* Ντόρτμουντ – Σάλκε, το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ για την Bundesliga (Τρίτη 25/3 στις 21:00, OTE Sport 3).
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, το μεγάλο ντέρμπι της πόλης (Τρίτη 25/3 στις 21:45, OTE Sport 1). Όπως έχει αναφέρει η στήλη από την Πέμπτη, απεσταλμένος στην Αγγλία για τον ΟΤΕ είναι ο Μιχάλης Τσόχος.
* Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, repeat του περσινού τελικού Κυπέλλου (Τετάρτη 26/3 στις 19:30, Novasports 3).
* Παναθηναϊκός - Καλλονή, δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την παρέα του Μπεργκ (Τετάρτη 26/3 στις 19:30, Novasports 3).
* Λίβερπουλ – Σάντερλαντ, άλλο ένα ματς στον δρόμο προς τον… τίτλο (Τετάρτη 26/3 στις 22:00, OTE Sport 1).
* Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης, το τελευταίο δύσκολο ματς της «βασίλισσας» στη σεζόν (Τετάρτη 26/3 στις 23:00, OTE Sport 3).
* Ατλέτικο Παραναένσε – Βέλεζ Σάρσφιλντ, ματσάρα για το Copa Libertadores (ξημερώματα Πέμπτης 27/3 στις 03:00, OTE Sport 4).
* Απόλλων – ΠΑΟΚ, «πονηρή» έξοδος για τους Θεσσαλονικείς (Πέμπτη 27/3 στις 19:30, Novasports 1)
* Μάλαγα – Ολυμπιακός, άλλο ένα κρίσιμο ματς για τους πρωταθλητές Ευρώπης (Πέμπτη 27/3 στις 21:45, ΔΤ).
* Αλκμααρ – Αγιαξ, νοκ άουτ ημιτελικός για το Κύπελλο Ολλανδίας (Πέμπτη 27/3 στις 21:45, ACTION 24).
* Ρεν – Λιλ, νοκ άουτ προημιτελικός για το Κύπελλο Γαλλίας (Πέμπτη 27/3 στις 21:45, OTE Sport 5).
Clasico σε 4Κ
Χθες η Mediapro πραγματοποίησε την πρώτη μετάδοση ποδοσφαίρου σε ανάλυση 4Κ παγκοσμίως, με το clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-4 ενώ από την επόμενη σεζόν 2014-2015 η ισπανική Λίγκα θα είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παγκοσμίως που θα μεταδίδεται τακτικά σε ανάλυση 4Κ. Δύο κάμερες που θα είχαν ενσωματωθεί στο σύστημα έδωσαν τη δυνατότητα καταγραφής περισσότερων λεπτομερειών από το κυριακάτικο παιχνίδι με το σύστημα Super Zoom, που προσέφερε στους τηλεθεατές την εμπειρία μίας επαυξημένης πραγματικότητας.
Η 4Κ προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου μία ποιότητα εικόνας τέσσερις φορές υψηλότερη από αυτήν που δίνει η HD, με 8 εκατομμύρια pixels ανάλυση.
ΕΡΑ Σπορ μέσω… ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5FM αναμετέδωσε το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της ΕΡΑ Σπορ, συνδεόμενο με το ertopen.com και με την εκπομπή «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα». Με συντονιστή τον ιδρυτή της ΕΡΑ Σπορ Κώστα Μότση και περισσότερους από 60 δημοσιογράφους και τεχνικούς η εκπομπή-σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού θα βγαίνει στον αέρα των FM κάθε Σαββατοκύριακο με ζωντανές συνδέσεις με όλα τα ελληνικά γήπεδα.
Η αποψινή «Δίκη»
Η ώρα της Δικαιοσύνης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η τηλεοπτική «Δίκη» απόψε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει:
- Πού οδηγείται η εισαγγελική έρευνα για τις πλαστές ενημερότητες.
- Τι κινδύνους αντιμετωπίζουν για παρατυπίες τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας
- Ποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί παραγόντων άνοιξαν και τα ευρήματα του ΣΔΟΕ.
- Ποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν κατέθεσαν ισολογισμούς και πόσες πλαστές ενημερότητες εντόπισε ο εισαγγελέας.
Παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαΐδης.
Flash sport media news
* Σε συμφωνία με τον όμιλο Real Group προχώρησε η ΕΠΟ που περιλαμβάνει τον REAL FM, το real.gr και τη «Real News», ως χορηγός επικοινωνίας.
* Η διεθνής ομοσπονδία στίβου ΙΑΑF επανήλθε στην EBU. Η συμφωνία με την Ένωση Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών της Ευρώπης για τη μετάδοση των διεθνών συναντήσεων στίβου, σφραγίστηκε και αφορά στην 4ετή σύμβαση μετάδοσης των αγώνων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Στην Ελλάδα τα δικαιώματα θα έχει η ΝΕΡΙΤ.
* Από 26 ως 30 Μαρτίου διεξάγεται στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο θα έχει κάλυψη από το Eurosport.
* Ο θρύλος του Tour de France, Κρεγκ ΛεΜόν είναι ο νέος παγκόσμιος πρεσβευτής της ποδηλασίας στο Eurosport. Ο τρεις φορές νικητής του Γύρου Γαλλίας και δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα δώσει το «παρών» στους κορυφαίους αγώνες της σεζόν για την επέτειο των 25 χρόνων του Eurosport.
Ακροαματικότητες
Με ποσοστό 7,7% ο NOVAΣΠΟΡ FM παραμένει πρώτος στις ακροαματικότητες αναφορικά με τους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ ο SENTRA FM βρίσκεται στο 2,3%.
Στις ακροαματικότητες συνεχίζει να ηγείται. και στην τελευταία μέτρηση της Focus (17 Φεβρουαρίου ως 16 Μαρτίου) ο REAL FM με 13,9%, έναντι 11,7%, του ΜΕΛΩΔΙΑ και 9,7% του ΣΚΑΪ. Αυτός που εκπλήσσει είναι ο EASY που με 7,5% είναι στην 9η θέση.
Σταπεταχτά
* Από τη «17Ν» ως τη «Χρυσή Αυγή» και από τη «Χρυσή Αυγή» στη «17Ν», η κουβέντα απόψε στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στις 23.30 στο MEGA. Καλεσμένοι οι Γιάννης Μιχελάκης, Λιάνα Κανέλλη, Θανάσης Χειμωνάς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Πέτρος Μαντούβαλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Τάκης Θεοδωρόπουλος και Θέμης Σοφός.
* Απόψε στις 23:30 στο STAR είναι καλεσμένος ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό».
* Προχωράει το σχήμα διαχείρισης του ραδιοσταθμού FLASH 96, πρόταση για τη διαχείριση κατέθεσε ο Γιώργος Μελέας, δημοσιογράφος και σύμβουλος καμπάνιας του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη.
* Υπεύθυνη προβολής και επικοινωνίας στα ΜΜΕ του συνδυασμού «Μαζί για το Βύρωνα» του υποψήφιου Μίλτου Μπαντή ανέλαβε η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη.
* Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Ελεονώρας Μελέτη, μιας και το μέλλον της τελευταίας στο STAR είναι δυσοίωνο.
* Οι «360 μοίρες» και η Σοφία Παπαϊωάννου πραγματοποιούν την Τρίτη 25/3 στις 23:45 στον ALPHA ένα οδοιπορικό στις άγνωστες ιστορίες της Επανάστασης του ’21, με τους δύο εμφυλίους και τους ξένους συμμάχους. Μεταξύ των βασικών σταθμών του οδοιπορικού, η μάχη της Τριπολιτσάς, τα χωριά του Κολοκοτρώνη στο Μαίναλο και η ναυμαχία του Ναυαρίνου στην Πύλο.
* Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ ως την απαγόρευση του twitter, η Τουρκία συγκλονίζεται καθημερινά από αλλεπάλληλους σεισμούς. Τι ακριβώς συμβαίνει; Απαντά η «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 25/3 στις 00:30 στο MEGA.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα