Εβδομάδα… σεντονιού, Κυριακή με clasico, τι έγινε με «Φίλαθλο»!

Εβδομάδα… σεντονιού, Κυριακή με clasico, τι έγινε με «Φίλαθλο»!

bet365

Μεγάλα ματς από Champions και Europa League έχει μεσοβδόμαδα το πρόγραμμα, δεσπόζει βέβαια το Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός. Κυριακή στις 22:00 το Ρεάλ – Μπάρτσα και το τέλος του «Φίλαθλου της νέας εποχής»…
Σκάνδαλο με ονοματεπώνυμο υπόσχεται να αποκαλύψει η «Δίκη» αύριο, Δευτέρα 17/3 στις 00:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
- Ποιοι απέκρυψαν την αλήθεια από το δικαστήριο του σκανδάλου των στημένων αγώνων;
- Πού οδηγείται η εισαγγελική έρευνα για την κάρτα υγείας των 28 εκατ. ευρώ;
- Γιατί το ΣΔΟΕ κάνει "φύλλο και φτερό" τα οικονομικά του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Θα τα δείτε όλα» υπόσχεται ο Κυριάκος Θωμαΐδης
Live το ΑΕΚ – Διομήδης την Τετάρτη
Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο χάντμπολ θα κριθεί την προσεχή Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 17:30, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων με την κάτοχο του Κυπέλλου ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Διομήδη Αργους, που διεκδικεί για πρώτη φορά την κούπα, σε ένα ζευγάρι που είναι πολύ πιθανό να δούμε και στη σειρά των τελικών της Α1. Το ματς μεταδίδεται live από το OTE Sport 5.
Εβδομάδα… Ευρώπης
Μεγάλα ματς από Champions και Europa League έχει μεσοβδόμαδα το πρόγραμμα. Δεσπόζει βέβαια το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός την Τετάρτη το οποίο, όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από τη στήλη, θα έχει παράλληλη μετάδοση και από τη Nova και από τη ΔΤ! Το πρόγραμμα:
Τρίτη 18/3 (Champions League)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Σάλκε, Novasports 1
21:45 Τσέλσι – Γαλατασαράι, Novasports 2
Τετάρτη 19/3 (Champions League)
21:45 Μάντσεστερ Γ. – Ολυμπιακός, ΔΤ και Novasports 1
21:45 Ντόρτμουντ – Ζενίτ, Novasports 2
Πέμπτη 20/3 (Europa League)
19:00 Ανζί – Αλκμααρ, Novasports 3
20:00 Μπενφίκα – Τότεναμ, Novasports 1
20:00 Φιορεντίνα – Γιουβέντους, Novasports 3
22:05 Σάλτσμπουργκ – Βασιλεία, Novasports 1
22:05 Μπέτις – Σεβίλλη, Novasports 2
22:05 Νάπολι – Πόρτο, ΑΝΤ1
Σπάει τα κοντέρ το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα»
Την περασμένη εβδομάδα έσπασαν τα νούμερα ακροαματικότητας στη μαραθώνια εκπομπή της ΕΡΤ των εργαζομένων. Περισσότεροι από 200.000 φίλοι του αθλητισμού συνδέθηκαν ιντερνετικά στο ertopen.com ή «καρφώθηκαν» στα ραδιόφωνά τους (μέσω των Περιφερειακών Σταθμών) για να ακούσουν τη θρυλική εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, «Μικρόφωνο Στα γήπεδα». με συντονιστή τον Κώστα Μότση και σε ρόλο «γκεστ σταρ» τον Ηρακλή Κοτζιά. Κάθε Σάββατο και Κυριακή η διαδικτυακή ΕΡΑ ΣΠΟΡ ξεκινά από τις 15:00το μεσημέρι το ταξίδι σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας, όπου διεξάγονται οι σπουδαιότερες αναμετρήσεις. Τη σκυτάλη παίρνουν στις 20:00 ο Τάσος Επιτρόπου με τον Δημήτρη Καϊμά, ώστε να σας μεταφέρουν άμεσα στα αποδυτήρια για το «Τρίτο Ημίχρονο». Η εκπομπή θα κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Ζωντανές συνδέσεις με όλα τα γήπεδα της SuperLeague και FootballLeague.
Ερχεται….
Την άλλη Κυριακή, 23 του μήνα, μην σχεδιάσετε… τίποτα! Εχει Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα στο απόλυτο clasico της φετινής σεζόν! Ξεκινά στις 22:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί live από το ΟΤΕ Sport 1, και σε high definition.
Το τέλος του «Φίλαθλου της νέας εποχής»…
Από τις 7 Ιανουαρίου είχε αναφερθεί η στήλη στο «πάγωμα» της επανέκδοσης της ιστορικής εφημερίδας «Φίλαθλος» και επιβεβαιώθηκε ύστερα από δύο μήνες και… κάτι. Με ανακοίνωσή του ο Ντίνος Κούλης, διαχειριστής ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΙΚΕ και πρώην εκπρόσωπος εργαζομένων εφημερίδας «Φίλαθλος» γνωστοποίησε ότι:
«Η προσπάθεια επανέκδοσης του “Φιλάθλου της νέας εποχής” απέτυχε για μία ακόμη φορά. Οι συντάκτες που αποκολλήθηκαν από το καθεστώς που διοικούσε την εφημερίδα τα τελευταία χρόνια, επιχείρησαν να εκδώσουν ξανά την εφημερίδα σε συμφωνία με την ιδιοκτησία της εταιρείας που εξέδιδε τον “Φίλαθλο” μέχρι να μπει το λουκέτο. Κατόπιν συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Κουρή, δημιουργήθηκε εταιρεία, η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΙΚΕ, η οποία θα εξέδιδε τον “Φίλαθλο της νέας εποχής”. Αυτό, όμως, δεν άρεσε σε κάποιους. Και βάζανε συνεχώς εμπόδια, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κατά πολύ η έκδοση».
…και η δημιουργία του filathlos.gr
Συνάμα, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας Γιώργος Κολοκοτρώνης ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γ. Κουρή, στον οποίο ανήκει το σήμα «Φίλαθλος» όπως και το domain filathlos.gr, προκειμένoυ να ανεβάσουν την ιστοσελίδα του «Φιλάθλου» και η οποία είναι ενεργή από χθες. Η ιστοσελίδα δεν περιλαμβάνει κανέναν συντάκτη από αυτούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια επανέκδοσης του «Φιλάθλου της νέας εποχής».
«Το filathlos.gr είναι ένα αθλητικό blog. Ούτε καν site. Και δεν έχει την παραμικρή σχέση, ιδιοκτησιακή ή, εμπορική, με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας που όλοι ευχόμαστε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει ξανά» έγραψε στο πρώτο του άρθρο ο Κολοκοτρώνης. «Καλή επιτυχία στο έργο σας με την ιστοσελίδα filathlos.gr, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, εφόσον συνδεθεί με την εφημερίδα “Φίλαθλος”, στην οποία τυπικά παραμένουμε εργαζόμενοι εν επίσχεση» καταλήγει η ανακοίνωση του Κούλη.
Μοιράζει εισιτήρια η Super League
Όσοι φίλαθλοι εγγραφούν (ή είναι ήδη εγγεγραμμένοι) στο επίσημο newsletter της Super League (superleaguegreece.net) μέχρι αύριο, Δευτέρα 17/3 θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους. Επίσης, όσοι ακολουθούν την Super League στο Twitter (twitter.com/Super_League_GR) επίσης μέχρι α΄’υριο θα λάβουν μέρος σε ανάλογη κλήρωση.
Στα… πεταχτά
* Πρεμιέρα κάνει αύριο, Δευτέρα 17/3 στις 08:00 το πρωί η εκπομπή «Happy Day στον ALPHA», το νέο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στην παρέα της η Ελένη Τσολάκη, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Παπανώτας.
* Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα, Νίκος Σίμος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Γιώργος Μητσικώστας, Παναγιώτης Λιάκος, Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάνα Ζαρακέλη, , Νίκος Σαμοΐλης, Χρήστος Ζαμπούνης, Νανά Παλαιτσάκη, Διονύσης Θανάσουλας και Γιάννης Χρηστάκος είναι μεταξύ των παραγωγών του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM που σύντομα βγαίνει στον… αέρα.
* Τι αλλάζει στην πολιτική; Συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, αύριο Δευτέρα 17/3 στις 23:30 στο MEGA. Καλεσμένοι οι Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος, Μαρία Ρεπούση, Πέτρος Τατσόπουλος, Νίκος Μπίστης, Γιώργος Χατζημαρκάκης, Γιάννης Μυλόπουλος και η δημοσιογράφος Αγγελική Σπανού.
* Μέχρι 44,3% τηλεθέαση κατάφερε να συγκεντρώσει το βράδυ της Παρασκευής το «The Voice» του ΑΝΤ1, που αποδεικνύεται… λίρα εκατό από εμπορικής πλευρας.
Photomedia
Η όμορφη Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφος του εξωτερικού δελτίου του MEGA, ανέλαβε να παρουσιάζει με γραφικά τα ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του Boeing. Κάτι… νέο για το megaλο κανάλι, που είχε καιρό να εμφανίσει στα δελτία του γραφικά με κάρτες κλπ.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα