Πρεμιέρα «Top Spin» στον ΟΤΕ TV

Πρεμιέρα «Top Spin» στον ΟΤΕ TV

bet365

Αύριο κάνει πρεμιέρα η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, αφιερωμένη στον ξεχωριστό κόσμο του τένις, η «Top Spin» από το OTE Sport 4. Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός αύριο στα κανάλια Novasports.
Τη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, αφιερωμένη στον ξεχωριστό κόσμο του τένις, «Top Spin», θα προβάλλει από αύριο, 12 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20.00 ο ΟΤΕ ΤV στο OTE Sport 4. Προσφέροντας πάνω από 500 ώρες αγώνων σε ζωντανή μετάδοση από τα 10 κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως της σειράς ATP World Tour Masters 1000, μεταξύ των οποίων και τους τελικούς του Λονδίνου Barclays ATP World Tour, όπου αγωνίζονται οι 8 καλύτεροι τενίστες στον κόσμο, ο OTE TV ενισχύει ακόμη περισσότερο την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του με μία ποιοτική εκπομπή που θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους λάτρεις του τένις, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους μη μυημένους στο άθλημα να ανακαλύψουν τα συναρπαστικά μυστικά του.
Με παρουσιαστές τον Σωτήρη Κωσταβάρα και την προπονήτρια τένις Μαρίζα Γεωργίτση, η εκπομπή «Top Spin» κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί γνωστούς καλεσμένους από το χώρο του τένις και όχι μόνο, ανασκοπήσεις και προεπισκοπήσεις των τουρνουά που μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις με παίκτες και θρύλους του αθλήματος, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τα μεγάλα αστέρια του τένις. Επίσης, θα υπάρχει ειδική ενότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του τένις στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη διάδοση του αθλήματος στο ελληνικό κοινό.
Καλεσμένη στο στούντιο αύριο η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας, Αγγελική Κανελλοπούλου, μιλάει και για την κόρη της Μαρία Σάκκαρη, που ήδη φιγουράρει στην παγκόσμια κατάταξη με τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Επίσης, ο Βασίλης Τσιάρτας «ακτινογραφεί» τις ικανότητές του στο τένις, ο Ρότζερ Φέντερερ μιλά ως πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών και ο «young gun» Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κάνει αποκαλύψεις, ενώ αφιέρωμα στη θρυλική Στέφι Γκραφ μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στην πρώτη εκπομπή του Top Spin.
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει κορυφαίο αθλητικό θέαμα 365 μέρες το χρόνο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τένις παγκοσμίως, έχοντας εξασφαλίσει το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters, 1000, 500 και 250, μαζί με τους τελικούς του Barclays ATP World Tour και τα γυναικεία τουρνουά WTA International Εvents. Επίσης, μέσα από τα κανάλια Eurosport και Eurosport HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν τις μεταδόσεις των κορυφαίων τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Rolland Garros και U.S.Open, καθ’ όλη τη διάρκειά τους.
Κύπελλο Ολλανδίας στο ACTION 24
Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας περνά από το ACTION 24. Δύο μεγάλοι ημιτελικοί σε νοκ άουτ αναμετρήσεις: την Τετάρτη 26 Μαρτίου, αμέσως μετά από την έκτακτη εκπομπή «Sports Sunday», ακριβώς τα μεσάνυχτα, η αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ναϊμέγκεν και την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 21.45, ζωντανά και αποκλειστικά ο μεγάλος αγώνας της περσινής τροπαιούχου Αλκμααρ με τον πρωταθλητή Αγιαξ.
Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports
Η δύσκολη αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας είναι στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova αύριο Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη, τον αγώνα Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός στη ρεβάνς της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, προκειμένου να πανηγυρίσουν πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
«Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ζούγκλα»
Στα πειθαρχικά τα αντιδεοντολογικά δημοσιεύματα και αναρτήσεις κατά συναδέλφων υπόσχεται ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωσή του:
«Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το απαράδεκτο και ανησυχητικό φαινόμενο δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, πολλές φορές, μάλιστα, από επαγγελματίες δημοσιογράφους κατά συναδέλφων τους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) επισημαίνει τα εξής:
Είναι σαφές πως τέτοια δημοσιεύματα σε εφημερίδες ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, παραβιάζουν ευθέως κάθε κανόνα δεοντολογίας και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι αποδεκτά. Σε μια εποχή που ο χώρος του Τύπου βιώνει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, με κατάφορη παραβίαση των εργασιακών του δικαιωμάτων, είναι αδιανόητο δημοσιογράφοι να στέφονται εναντίον δημοσιογράφων.
Τέτοια δημοσιεύματα είναι απολύτως καταδικαστέα και οι συντάκτες τους ή αυτοί που έχουν την ευθύνη δεν μπορούν και δεν πρέπει να παραμένουν στο απυρόβλητο.
Για όλους αυτούς τους λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποφάσισε εφ’ εξής να παραπέμπει στα Πειθαρχικά Όργανα του Συνδέσμου και των Ενώσεων Συντακτών κάθε ανάλογο δημοσίευμα το οποίο καταγγέλλεται η υποπίπτει στην αντίληψή του.
H απόφαση ισχύει και για τις ιστοσελίδες, εκείνες που με ανυπόγραφες αναρτήσεις τους εδώ και καιρό στρέφονται κατά συναδέλφων και εσχάτως αναφέρονται κατά της ιδιωτικής τους ζωής, ξεπερνώντας κάθε όριο. Ήδη, όπως και στο παρελθόν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΣΑΤ πέραν των δικών του ενεργειών, θα ζητήσει από την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τις άλλες Ενώσεις να αναλάβουν πρωτοβουλία επί του θέματος προκειμένου να σταματήσουν όλα αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα, τα οποία στιγματίζουν τον χώρο μας, δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις και θέτουν ακόμη σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα επαγγελματιών δημοσιογράφων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τους εκφράζουν και δεν ακολουθούν τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές.
Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ζούγκλα».

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα