CHL και Μπάρτσα στο Action 24, «Κάρα» απόψε στη ΔΤ!

CHL και Μπάρτσα στο Action 24, «Κάρα» απόψε στη ΔΤ!

bet365

Με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Καραγκούνη η «Αθλητική Κυριακή» και καλεσμένο τον Ηλία Ατματζίδη. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός απόψε και από τον ΑΝΤ1 Satellite-Pacific. Δείχνει Champions League, πάει και για… Μπαρτσελόνα το Action 24.
Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ζωντανά απόψε και από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1!
Ο ΑΝΤ1 Satellite-Pacific εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που μπορεί να κρίνει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Σε μια αν μην τι άλλο… θολή χρονιά ποδοσφαιρικά σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα ο ΑΝΤ1 Satellite-Pacific έκανε το κόλπο γκρόσο και μονοπώλησε το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στην ελληνική ομογένεια σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Με τα δικαιώματα συνολικά εννέα ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά κατ’ αποκλειστικότητα και με τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού, αλλά και με την προβολή κάθε Κυριακή της αθλητικής εκπομπής GATE ANT1 τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 ολοκληρώνουν σε λίγο καιρό μια πολύ πετυχημένη αθλητικά χρονιά, που όμως θα έχει και συνέχεια…
«Θα χάσουμε με 3-1…
…αλλά θα περάσουμε φυσικά!» προέβλεψε ο Γιώργος Καραμέρος. Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του E TV είναι γνωστός φίλος του Ολυμπιακού και, πάνω στην κουβέντα, έκανε την πρόβλεψή του για το ματς με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, την άλλη Τρίτη!
«Αθλητική Κυριακή» με Καραγκούνη
Με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Καραγκούνη και όλη την ειδησεογραφία του Σαββατοκύριακου θα προβληθεί απόψε η «Αθλητική Κυριακή» στη Δημόσια Τηλεόραση στις 22:00. Ο διεθνής άσος της Φούλαμ μίλησε στην κάμερα της ΔΤ και στον Άρη Γάτα για πρώτη φορά μετά την απόφαση του να αποσυρθεί το καλοκαίρι από την Εθνική, για το επερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας, την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό και τον συμπαίκτη του στους Λονδρέζους Κώστα Μήτρογλου.
Στο στούντιο, καλεσμένος του Βασίλη Μπακόπουλου θα είναι ο Ηλίας Ατματζίδης. Πλούσιο ρεπορτάζ και εικόνα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, την Γ’ Εθνική και το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Πολωνία, ζωντανές συνδέσεις με την Τούμπα για το… τρίτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και σχολιασμός αμφισβητούμενων φάσεων.
Δείχνει Champions League, πάει και για… Μπάρτσα!
Προ δέκα ημερών το Media Café σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά πως το Action 24 συμφώνησε με τα επίσημα κανάλια των Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου και μεταδίδει μαγνητοσκοπημένες αναμετρήσεις των συλλόγων. Μάλιστα κινείται για να πράξει το ίδιο και με την Μπαρτσελόνα!
Συνάμα, προσεχώς θα μεταδώσει μαγνητοσκοπημένους και αγώνες για τους «16» του Champions League! Την Παρασκευή 14/3 θα δείξει στις 15:00 το Μπάγερν - Αρσεναλ και την Πέμπτη 20/3 στις 19:00 το Τσέλσι – Γαλατασαράι.
Μια ντουζίνα χρόνια «Goal News»
«Όσοι είμαστε ακόμα στο Goal προσπαθούμε, οσο γίνεται και μπορούμε, να στεκόμαστε αντάξιοι του τίτλου μιας μεγάλης εφημερίδας. Για το Goal δικαιούται να μιλάει εκείνος που μας πήρε μαζί του σε αυτο το όμορφο ταξίδι.
Το κείμενο ιστορίας είναι του Χάρη Ξυδη απο τα πρώτα γενέθλια της εφημερίδας! Δικό σας!» έγραψε στο Facebook ο διευθυντής της εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος ποστάροντας την εν λόγω φωτογραφία. Η αθλητική εφημερίδα συμπλήρωσε χθες 12 χρόνια… ζωής.
Η αυριανή «Δίκη»
Νέες αποκαλύψεις στη «Δίκη στον ΣΚΑΙ», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη αύριο, Δευτέρα 10/3 στις 00.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει:
• Ποιοι παράγοντες της διαιτησίας θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο ενώπιον του εισαγγελέα;
• Πως και γιατί οι ελληνικές «σφυρίχτρες» οδηγούνται στο εδώλιο;
• Ντοκουμέντο για στέλεχος της ΕΠΟ που φιμώνει ελεύθερες φωνές
Τέλος, όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας, το παρασκήνιο των δύο ημιτελικών του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
«Όσοι νομίζετε ότι την προηγούμενη Δευτέρα τα είδατε όλα για την ηγεσία της ΕΠΟ, κάνετε λάθος. Η τηλεοπτική "Δίκη" θα σας προσφέρει κι άλλη ψυχαγωγία που ξεπερνάει τη φαντασία και του καλύτερου κωμωδιογράφου» έγραψε ο Θωμαΐδης στο dikisports.blogspot.gr.
Ο Λιάνης γράφει για την ιστορία της Εθνικής στη «Live Sport»
Μεγάλες δόξες τού ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων– στην παρουσίαση της πλούσιας σε στοιχεία συγγραφικής δουλειάς του Γιώργου Λιάνη για τη Εθνική που δημοσιεύεται από σήμερα, Κυριακή 9/3, στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα «Live Sport», με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο. του καλοκαιριού. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς», στο μέγαρο της ΕΣΗΕΑ, και πέρα από τους παλαίμαχους διεθνείς παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, o πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, πολλοί δημοσιογράφοι και φίλοι της εφημερίδας και του συγγραφέα. Η Live Sport, που συμπληρώνει τον Απρίλιο δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του αθλητικού Τύπου, τιμάει τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με μια φιλόδοξη δημοσιογραφική εργασία, περιγράφοντας με την πένα τού Γιώργου Λιάνη μεγάλες και μικρές στιγμές της Εθνικής από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η δουλειά του Λιάνη, με τη γλαφυρή περιγραφή γεγονότων και στιγμών, στηρίζεται στο πλούσιο αρχειακό υλικό του Άγγελου Μενδρινού, ενώ τον συντονισμό της προσπάθειας έχει ο Βασίλης Βέργης. Σπάνιες φωτογραφίες, πρωτοσέλιδα και αποκόμματα από έντυπα διαφόρων εποχών, πλαισιώνουν τον δημοσιογραφικό αφηγηματικό λόγο με αποκάλυψη άγνωστων γεγονότων και δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η δημοσίευση θα είναι καθημερινή, και θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες κατά τους οποίους θα δημοσιευτεί πλήθος ντοκουμέντων, παλιές φωτογραφίες και αποσπάσματα του αθλητικού Τύπου σε μια διαδρομή 80 περίπου χρόνων.
Flash sport media news
* Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Μαρτίου να παρακολουθήσουν ζωντανά για το World League Ανδρών και την Euroleague γυναικών αντίστοιχα, τις αναμετρήσεις Ελλάδα- Κροατία (20:00, OTE Sport 5) και Βουλιαγμένη - Κινεφ Κίρισι (18.30, OTE Sport 5).
* Στις 21 Μαρτίου βγαινει ένα νέο site για την ΑΕΚ. Τοaek24hours.gr θα έχει θέματα απ' όλα τα αθλήματα της «Ενωσης».
Παραίτηση Σταυρόπουλου
Tην παραίτησή του από το ραδιόφωνο του ALPHA υπέβαλε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταυρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παραίτησή του από το θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού -έχοντας στο πλευρό του τον Δήμο Βερύκιο- έχει να κάνει με το ομοφοβικό ξέσπασμα του δεύτερου για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ και μεταφράζεται σε μία προσπάθεια να διαχωρίσει τη θέση του…
Παγκόσμιο… ρεκόρ έκανε η Δρούζα
«Κόβεται» η εκπομπή της Άννας Δρούζα «Μπορώ» από τον ΣΚΑΙ, η οποία κατάφερε να κρατηθεί στον τηλεοπτικό αέρα μόλις… τέσσερις ημέρες: από την Τρίτη ως και την Παρασκευή. Η απόφαση ελήφθη από την «κορυφή» του ΣΚΑΪ και έχει να κάνει με τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν στο κανάλι. Η ίδια η Δρούζα, σε επιστολή της, υποστήριξε ότι «την Τρίτη, μετά την πρώτη εκπομπή μου, έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης, υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής».
Στα… πεταχτά
* Οι δημοσιογράφοι Ελένη Καλογεροπούλου και Μαρία Καρχιλάκη φιλοξενούνται στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα μεταδοθεί αύριο Δευτέρα 10/3 στις 22:50 από το Novalifε, καλεσμένες των Λάμπη Ταγματάρχη και Μυρτώς Κοντοβά αναφέρονται στις εμπειρίες που βίωσαν ως πολεμικές ανταποκρίτριες.
* Αύριο στις 23:30 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» στο STAR θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον ρόλο των media και των δημοσιογράφων στην κρίση.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα