Στη ΔΤ η στέψη αύριο, κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ!

Νίκος Μποζιονέλος
Στη ΔΤ η στέψη αύριο, κοντά σε συμφωνία με ΑΕΚ!

bet365

Τι ετοιμάζει η ΔΤ για τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη, πολύ κοντά σε μετάδοση αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ. Μηνύει το «Ράδιο Αρβύλα» ο μητροπολίτης Άνθιμος, απέλαση δημοσιογράφου για… tweet από την Τουρκία.
Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ θα μεταδώσει αύριο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:45 η Δημόσια Τηλεόραση, σε απευθείας σύνδεση με το Ηράκλειο.
Στο νεόδμητο κλειστό «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου, δυο ομάδες που δημιούργησαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ θα παλέψουν για το τρόπαιο στον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στις 19:15 θα μεταδοθεί εκπομπή pre game και αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21:45, ακολουθεί το post game.
Τον αγώνα θα περιγράψει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιάννης Νάτου και ο Γιάννης Ράνιος και στον σχολιασμό ο προπονητής του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης.
Στην TV η ΑΕΚ!
Βγήκε τηλεοπτική… είδηση από την κοπή της πίτας της μπασκετικής ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της «Ενωσης» Κωνσταντίνος Κοτσάτος προανήγγειλε ότι ο αγώνας με την Καβάλα, αλλά και όχι μόνο, θα μεταδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συνομιλίες με τη Δημόσια Τηλεόραση, κάτι που πρέπει βέβαια να εγκριθεί από την ΕΟΚ αλλά… τυπικά. Η αναφορά είναι για τον αγώνα με την Καβάλα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Είδα… τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να λέει για την Κατερίνα Καινούριου ότι «θα την καλούσα σε μία πνευματική μονομαχία αλλά βλέπω ότι είναι άοπλη…».
Μεταξύ μας τώρα, έχετε ρίξει πολλές σαν την Κατερίνα με το… πνεύμα;
Διάβασα… ότι γνωστός παλιός εκδότης κάνει μεροκάματα στο λογιστήριο των φυλακών Κορυδαλλού για να μειώσει την ποινή του, εφόσον κάθε ημέρα υπηρεσίας μετρά διπλά υπέρ του εργαζόμενου κρατουμένου.
Στερνή μου γνώση.
Ακουσα… την Ασπα Τσίνα, δώδεκα χρόνια μετά το «Fame story», να λέει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι «είχα βγει εκτός εαυτού τότε, στον καυγά. Ήταν άκυρο που είπα η Φωτεινή δεν υπάρχει σαν άνθρωπος».
Μας τα χαλάτε, άλλη Ασπα αγαπήσαμε.
Η ατάκα
Ερώτηση προς τον Νίκο Μουρατίδη (σε συνέντευξη): «Πολύς λόγος γίνεται και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Θεωρείτε ότι είναι από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια;».
Απάντηση: «Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;».
Media... police (1)!
Η εκκλησία δεν έχει χιούμορ (γνωστό). Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος χαρακτήρισε «δημοσιογραφική αλητεία» την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σχολιάζοντας βίντεο που προέβαλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον ίδιο και άλλους μητροπολίτες να «ποζάρουν» σε εξώφυλλα περιοδικών. Ο μητροπολίτης προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της εκπομπής λέγοντας «έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να ζητήσουμε ακόμη και δικαστική προστασία».
Media... police (2)!
Ολο… εκπλήξεις αυτό το «Τhe Voice» του ΑΝΤ1. Κατ’ αρχάς στη σκηνή ανέβηκε η πρώτη τραγουδίστρια του Μιχάλη Κουϊνέλη στους «Stavento», Εύα Κανάτα.
Επίσης εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στη σκηνή του show η 25χρονη Εβελίνα Νικολίζα. Κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη!

Κίνδυνος για την ασφάλεια Παπούλια δημοσιογράφος του ΜEGA;
Ασύλληπτο, πραγματικά, είναι αυτό που μετέδωσε στο ΜEGA ο ανταποκριτής του στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός. Οι αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο στη συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με εκπροσώπους των Ελλήνων ομογενών στο Σότσι, επειδή η πρέσβης της Ελλάδας τον χαρακτήρισε επικίνδυνο για την ασφάλεια του κυρίου Παπούλια!
Επικίνδυνος για την ασφάλεια του αρχηγού του ελληνικού κράτους ένας Έλληνας δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στη Μόσχα περίπου 20 χρόνια; Είναι δυνατόν; Και, όμως, αυτό ισχυρίστηκε η πρέσβης της χώρας μας στη Ρωσία… Χρειάστηκε να παρέμβει ο Κωνσταντίνος Μπίτσιος, διευθυντής του γραφείου του Έλληνα προέδρου, για να λήξει ο παραλογισμός και να επιτραπεί η είσοδος στον Αυγερινό… Ο Κάρολος Παπούλιας έχει πάει στο Σότσι για να δώσει το παρών στην έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. (πηγή: aixmi.gr).
«Μπορώ να συνεκτιμήσω και να συμπέσω στην πράξη»
Συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» παραχώρησε η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. «Μολονότι δεν είμαι οργανωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε άλλο κόμμα κι ανεξάρτητα από τις διαφορετικές εκτιμήσεις μου με τον ΣΥΡΙΖΑ για επί μέρους ζητήματα αυτής της πάλης, μπορώ να συνεκτιμήσω και να συμπέσω στην πράξη με άλλες δημοκρατικές ριζοσπαστικές πολιτικές, κοινωνικές ή άλλες συλλογικότητες που στηρίζουν τέτοιους μετωπικούς αγώνες, που καθόρισαν και τα πολιτικά μου πιστεύω. Σ’ αυτά τα πλαίσια και μόνο σε αυτά μπορώ να συστρατευτώ» εξήγησε τους λόγους της αποδοχής της πρότασης. Οσο για την ΕΡΤ; «Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μια πολιτική απόφαση και με πολιτική απόφαση θα ξανανοίξει. Οχι φυσικά με την υπάρχουσα κυβέρνηση, υπόδουλη στις μνημονιακές πολιτικές. Γιατί τον δρόμο του ξεπουλήματος της ΕΡΤ ακολουθούν ήδη κι άλλες επιχειρήσεις. Η ανατροπή είναι η λύση και σ’ αυτόν τον στόχο θέλουμε να συσπειρώσουμε κάθε έντιμο συμπατριώτη μας, κάθε άνθρωπο που σκέφτεται ελεύθερα…».
Αφιέρωμα στον Καζαντζίδη απόψε
Απόψε, Σάββατο στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του ALPHA και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στέλιου θα ερμηνεύσουν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Λέκκας, Μαρία Αναματερού αλλά και ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτή, Βάσω Καζαντζίδη, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως οι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Λιάνης, Πάνος Σκουρολιάκος, Βάσια Τριφύλλη, Χάρης Σώζος, Ελισάβετ Μουτάφη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Καραμέρος, Ηλίας Πετράκης, Αντώνης Πρέκας, Μελίνα Κόκκορη, Μάρα Δαρμουσλή και Mάριον Μιχελιδάκη, μιλάνε για τον τιμώμενο και θυμούνται στιγμές από τη γνωριμία τους μαζί του.
Μάινας, Σεραφείμ και Ανδρεάδη
Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» αύριο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 13:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συναντά τον Γιώργο Σεραφείμ, αναπληρωτή καθηγητή στο Harvard Business School και μαζί συζητούν με ποιο τρόπο οι 1000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση τόσο των περιβαλλοντικών όσο και των κοινωνικών προβλημάτων. Επίσης, ο Στέλιος Μάινας μιλάει στη Σύλβια, για το καλό και το κακό που συνυπάρχουν μέσα στον κάθε άνθρωπο. Τέλος, φιλοξενεί στην εκπομπή την Αθηνά Ανδρεάδη, ή αλλιώς έναν «Γήινο άγγελο». Πρόκειται για την Ελληνίδα που «έκοψε την ανάσα» των Βρετανών σε σημείο που να τη χαρακτηρίζουν ως τη «Νόρα Τζόουνς της Ευρώπης».
Ψάχνουν ονόματα
Στις 20 Μαρτίου αναμένεται να βγει στον αέρα η δεύτερη εκδοχή του σόου «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν βολιδοσκοπηθεί είναι αυτά του Διονύση Σχοινά, της Μαριάννας Πολυχρονίδη, της Δέσποινας Ολυμπίου, του Μιχάλη Μαρίνου, του Παντελή Καναράκη, της Ελλης Κοκκίνου, του Πάνου Βλάχου, της Ελευθερίας Ελευθερίου, της Ματθίλδης Μαγγίρα και του Θάνου Καλλίρη.
Απέλαση δημοσιογράφου για… tweet
Ασφυκτικό είναι το κλίμα στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκιάς, μετά την απέλαση Αζέρου δημοσιογράφου, την αφαίρεση ειδήσεων αλλά και την αλλοίωση δημοσκόπησης ύστερα από παρέμβαση του πρωθυπουργού Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο συντάκτης της αγγλόφωνης έκδοσής της «Today's Zaman» Μαχίρ Ζεϊνάλοφ απελάθηκε λόγω τα κριτικής που άσκησε στον Τούρκο πρωθυπουργό μέσω μηνυμάτων στο Twitter, γράφοντας ότι «οι εισαγγελείς ζήτησαν τη σύλληψη προσώπων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, αλλά οι επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών τους οποίους διόρισε ο πρωθυπουργός Ερντογάν, δεν εφάρμοσαν τις εισαγγελικές εντολές, με αποτέλεσμα να διαφύγουν τα μέλη της Αλ Κάιντα στο εξωτερικό». Ο δημοσιογράφος πριν από ενάμισι χρόνο είχε παντρευτεί με μία Τουρκάλα και είχε άδεια παραμονής, ενώ εργαζόταν εδώ και τέσσερα χρόνια στην Τουρκία.
Ξεκινά ο 7ος κύκλος του «Two and a half men»
Ένα σπίτι, δύο αδέλφια, ένας έφηβος και... πολλές γυναίκες, πολλά διαζύγια, πολλά μπερδέματα, που συνήθως έχουν κακά αλλά... σπαρταριστά ξεμπερδέματα. Ο 7ος κύκλος του «Two and a half men» ξεκινάει στο STAR αύριο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 18:45 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Παίζουν οι Τσάρλι Σιν, Τζον Κράιερ, Άνγκους Τζόουνς, Μαρίν Χινκλ, Χόλαντ Τέιλορ και Κοντσάτα Φερέρ. Ο 7ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια. Η προβολή του κύκλου στις ΗΠΑ ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, ολοκληρώθηκε στις 24 Μαΐου του 2010 και κατά μέσο όρο τη σεζόν παρακολούθησαν 14.95 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Εν συντομία…
* Ο πρώην διευθυντής του ΑΠΕ και επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος του MEGA Ηλίας Μάτσικας ξεκίνησε συνεργασία με το «Πρώτο Θέμα».
* * O δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος με tweet του αναφέρεται στη μέχρι πρότινος συνεργασία του με τον REAL FM: “Από τον Real απολύθηκα. Ο λόγος δεν έχει σημασία και αν θέλει ας τον πει η ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία”.
* Αύριο, Κυριακή 9/2 ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή είναι «Μες στην καλή χαρά» στις 22:00 στον ALPHA. Καλεσμένη και η παρουσιάστρια Ιωάννα Λίλη, που μιλά για την εκπομπή της στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, τη ζωή της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα δυο παιδιά τους.
* Η νέα εκπομπή «Life And Space» με παρουσιάστρια την interior designer Σίσσυ Φειδά κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αύριο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 16:00. Η εκπομπή φιλοξενεί και παρουσιάζει στους τηλεθεατές, μία ευρεία γκάμα θεμάτων, που αφορούν στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.
Videomedia

Υστερα από 22 χρόνια στο «Tonight Show», ο Τζέι Λένο αποχωρεί για να παραδώσει τη σκυτάλη στον νεώτερο Τζίμι Φάλον. Στο πλατό για να τον αποχαιρετήσουν με ένα τραγούδι-παρωδία από τη «Μελωδία της ευτυχίας» ο Μπίλι Κρίσταλ, η Οπρα Γουίνφρεϊ, η Σέριλ Κρόου, ο Τζακ Μπλακ και άλλοι. Οι άνθρωποι ξέρουν από τηλεόραση: απλώς έτη φωτός μπροστά…

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα