Από το gazzetta.gr το ΑΕΚ-ΠΑΟ

Φώτης Καρακούσης
Από το gazzetta.gr το ΑΕΚ-ΠΑΟ

bet365

Μέσω του gazzetta.gr οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα στις 17:00.

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών θα το δείτε από το gazzetta.gr, που συνεχίζεται να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αθλήματα. Την Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και το ματς αυτό θα μπορείτε να το δείτε μέσω live streaming από το gazzetta.gr.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Το μεγάλο ντέρμπι της 15ης στροφής της Α1 Γυναικών ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ και τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα, Παναθηναϊκό, έρχεται ζωντανά στις οθόνες σας την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 μέσω του www.gazzetta.gr.

Η αναμέτρηση συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι σε όλα τα σπορ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά θα μεταδοθεί σε live streaming με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας στο www.gazzetta.gr».

ΔΕΥΤΕΡΑ 03/02/2014

Νέα Φιλαδέλφεια 17:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (Κουτσούλας, Οικονόμου Β.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα