Το clasico, ο Φάρατζ και ο... «Γέροντας Παστίτσιος»

Νίκος Μποζιονέλος
Το clasico, ο Φάρατζ και ο... «Γέροντας Παστίτσιος»

bet365

Σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου το δευτεριάτικο clasico στο ΟΑΚΑ. Πρεμιέρα αύριο στο ΑΡΤ για την μπασκετική «24 seconds». Ο απόηχος στα κανάλια της ομιλίας του ευρωβουλευτή Φάρατζ κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Πέντε live αγώνες θα έχει το Σαββατοκύριακο το Action 24. Το Σάββατο 18/1 μεταδίδονται στις 19:00 το Σταντάρ Λιέγης - Οστάνδη και στις 21:00 το Λιρς - Κλαμπ Μπριζ και την Κυριακή στις Κυριακή 19/1 στις 15:30 το Ουτρέχτη – Φέγενορντ, στις 17:30 το μεγάλο ντέρμπι Αγιαξ – PSV Αϊντχόφεν και στις 19:00 το Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γκενκ (με παράλληλη σύνδεση τα τελευταία δύο για 15 λεπτά).
Πρεμιέρα αύριο στο ΑΡΤ για την «24 seconds»
«24 seconds» θα ονομάζεται η νέα μπασκετική εκπομπή που θα προβάλλεται από αύριο και κάθε Παρασκευή στο ΑΡΤ. Στην παρουσίαση θα είναι ο Μάκης Δρόσος και αυριανοί καλεσμένοι είναι οι δημοσιογράφοι Τόλης Κοτζιάς και Σωτήρης Γεωργίου. Θα είναι ωριαίας διάρκειας (με... τζάμπολ στις 18:30) και θα επικεντρώνεται τόσο στην Euroleague όσο και στο ΝΒΑ.
Καλεσμένος ο Λαζαρίδης
Η εβδομαδιαία εκπομπή για τον Ατρόμητο, κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 και σε παρουσίαση Παύλου Κατώνη, φιλοξενεί αύριο τον Νίκο Λαζαρίδη. Ο αμυντικός του Ατρόμητου είναι καλεσμένος στο «Αστέρι του Ποδοσφαίρου» και μιλάει επί παντός επιστητού.
Η μετάδοση του ΑΕΚ - Ερμής Ζωνιανών
Από το Novasports 3 θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή 19/1 στις 15:00 το ματς AEK – Ερμής Ζωνιανών στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή από το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Γιώργος Λιώρης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης. Ο αγώνας θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση την ίδια ημέρα από το Novasports 2 στις 22:00.
Σε περιγραφή Χατζηγεωργίου το clasico της Δευτέρας
Την προσεχή Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 19:30 διεξάγεται το σπουδαίο ντέρμπι των «αιωνίων» για την Α1 και μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση: Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Η στήλη πληροφορήθηκε ότι στην περιγραφή θα είναι, όπως και στον αντίστοιχο ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ενώ ο Βαγγέλης Ιωάννου θα παρουσιάσει τις pre και post game εκπομπές.
Από τα άλλα ματς της αυλαίας του δεύτερου γύρου μεταδίδονται το Σάββατο 18/1 στις 16:00 το Κηφισιά - Τρίκαλα από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και την Κυριακή 19/1 στις 16:00 το Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ από το Novasports 7, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.
Flash sport media news
* Η στήλη πληροφορήθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κανάλι για τη μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος Χιλής, το οποίο εδώ και 15 ημέρες έχει συμπεριληφθεί στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
* Απόψε στο Novasports 2, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Super Euroleague» o μέχρι πρότινος παίκτης των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Μαυροειδής. Ο 28χρόνος σέντερ μιλάει στον Γιώργο Συρίγο, για τον αγώνα των πρωταθλητών Ευρώπης αλλά και για τα δικά του επόμενα βήματα.
* Οι συνδρομητές του OTE TV έχουν απόψε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 22:00, στο κανάλι OTE Sport 4, στην αθλητική εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, όλη την αγωνιστική δράση με τα γκολ, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τις αναμετρήσεις της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είδα… τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κοιτάει τα οπίσθια της Ελισάβετ Σπανού την ώρα που ετοιμαζόταν να πει τον καιρό υπό τους ήχους του Παντελή Παντελίδη.
Αέναη η κόντρα MEGA – ΑΝΤ1 για το πιο φτηνό πρωινό. Α, και εύγε στην Ελισάβετ.
Ακουσα… την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτιέται αν η «λίμπιντο» είναι μία ή τρεις λέξεις, δηλαδή λι, μπι και ντο.
Σοβαρά τώρα, αυτά τα ρωτάτε στην εκπομπή ή και σε πιο προσωπικές στιγμές;
Διάβασα… δηλώσεις της Ζωή Λάσκαρη στο πρωινό του MEGA, μιλώντας στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου. Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση για αυτό απατάτε, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη».
Ισως και από μία φορά με πολλές.
Το tweet (@tsapanidou): «Ναι! Διαφημιζω κρεμα για ωραια μουτρα. Αν διαφημιζα κατι που μας κανει τα μουτρα κιμα θα επαιρνα βραβειο!».
Media... police!
Χθες ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ έκανε άλλη μια δυναμική ομιλία και... κόλλησε στον τοίχο τον Αντώνη Σαμαρά μιλώντας έξω από τα δόντια. Ωστόσο στην Ελλάδα της τρόικας βασιλεύει ο γκεμπελισμός. Αλλα κανάλια «έθαψαν» το θέμα και σε άλλα προβλήθηκε μέρος της μόλις 3 λεπτών ομιλίας και σχολιάστηκε με τα χειρότερα λόγια. Επί παραδείγματι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χθες στο δελτίο του ΣΚΑΪ μίλησε για «έναν απλό φασίστα που δεν ασχολείται κανείς μαζί του» ενώ σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς έκανε κατηγόρησε τον Φάρατζ ότι... προσβάλλει τους Έλληνες συνολικά.
Είναι, άραγε, προσβολή αν κάποιος σου λέει ότι κακώς πανηγυρίζεις για την ελληνική προεδρία επειδή δεν είσαι εσύ που αποφασίζεις για την ίδια σου τη χώρα; Ή μια αποτύπωση της πραγματικότητας;


Απάντηση Καψή...
Δύο μέρες την προκήρυξη της ΝΕΡΙΤ και την παραίτηση του Παντελή Σαββίδη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΔΤ Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι όχι μόνο δεν θα υποβαθμιστεί, αλλά θα αναβαθμιστεί τηλεοπτικά η Θεσσαλονίκη: «Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, προβλέπεται η δημιουργία 2ου καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακού Περιεχομένου η οποία θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ήδη προκηρύχθηκαν ή θα προκηρυχθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες 64 θέσεις δημοσιογράφων, τεχνικών, και διοικητικών υπαλλήλων» τόνισε.
...και υπόσχεση ΣΥΡΙΖΑ για επαναλειτουργία της ΕΡΤ3!
«Μόνον ως κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί η προκήρυξη θέσεων εργασίας για τη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη Θεσσαλονίκη, που, όπως γίνεται, υποβιβάζεται σε απλό ανταποκριτικό γραφείο. Γιατί δεν είναι δυνατόν με 15 δημοσιογράφους και 27 άτομα από άλλες ειδικότητες να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ένας περιφερειακός ραδιοτηλεοπτικός φορέας" τονίζει σε ανακοίνωσή του« τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και δηλώνει ότι, όπως έχει υποσχεθεί, «θα αποκαταστήσει την τάξη με την πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ3».
«Όλα Καλά» με την Ιωάννα Λίλη
Η στήλη Media Café σας είχε ενημερώσει από τις 23 Δεκεμβρίου για την εκπομπή που παίρνει η Ιωάννα Λίλη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Οπως πληροφορηθήκαμε, η σύζυγος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη θα παρουσιάζει καθημερινά από τις 19:00 ως τις 20:30 το μαγκαζίνο «Όλα Καλά». Η πρεμιέρα είχε αρχικά οριστεί για την προσεχή Δευτέρα αλλά μετατίθεται για μια εβδομάδα μετά (Δευτέρα 27 Ιανουαρίου) καθώς το σκηνικό της εκπομπής δεν είναι ακόμη έτοιμο, με αποτέλεσμα να έχουν καθυστερήσει οι πρόβες.
Δέκα μήνες φυλάκιση στον «Γέροντα Παστίτσιο»
Το δικαστήριο καταδίκασε σε δέκα μήνες φυλάκιση τον εικοσιεφτάχρονο Φίλιππο Λοΐζο, τον δημιουργό του «Γέροντος Παστίτσιου» για «κατ' εξακολούθηση καθύβριση θρησκεύματος». Ο εισαγγελέας πρότεινε μικρότερη καταδίκη, ενώ ο Φίλιππος Λοΐζος άσκησε έφεση. Η έφεση είναι εφέσιμη αλλιώς θα οδηγούνταν στη φυλακή. Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είχε ξεκινήσει κατόπιν καταγγελιών της Χρυσής Αυγής. Η επιτυχία της φάρσας που πραγματοποίησε ο νεαρός δημιουργός της σατιρικής ιστοσελίδας πριν από δύο καλοκαίρια εκνεύρισε αρκετά αυτούς που την πάτησαν και είναι ίσως ένας από τους λόγους που οδήγησαν στη σύλληψη του.
Πολλά θρησκευτικά blogs και sites ακόμη και εφημερίδες δημοσίευσαν την ψεύτικη είδηση που επινόησε ο «Γέροντας Παστίτσιος» και αφορούσε ένα υποτιθέμενο θαύμα του Γέροντα Παΐσιου στις Σέρρες. Όταν ο «Γέροντας Παστίτσιος» ανέλαβε την ευθύνη της φάρσας και αποκάλυψε την επινόηση του «θαύματος» ξεκίνησε επίθεση με τελική κατάληξη τη σύλληψη του 27χρονου.
Εν συντομία…
* Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο παραγωγός του σταθμού 89FM RAINBOW Νίκος Τερζόγλου αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συχνότητας και κατά συνέπεια αποχωρεί η ραδιοφωνική ομάδα που το στελέχωνε, καθώς πιθανότατα θα εκπέμψει νέο πρόγραμμα.
* 35 ραδιοφωνικούς και 16 τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και 6 εγκαταστάσεις ασύρματου εξοπλισμού εκπομπής (ζεύξεις, συστήματα WiFi κ.ά.) εντόπισε η ΕΕΤΤ και η ΕΛΑΣ τερμάτισε τη λειτουργία τους, σύμφωνα με ανακοίνωση στο eett.gr.
* Ζωντανά στο studio του REAL Fm 97,8 καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου θα είναι ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιάννης Κότσιρας αύριο, Παρασκευή 17/1 στις 11:00.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα