«Τούμπανο» η Λάουρα, «ΠΑΝΙΚΟΣ» με Μανωλά!

Νίκος Μποζιονέλος
«Τούμπανο» η Λάουρα, «ΠΑΝΙΚΟΣ» με Μανωλά!
Χριστούγεννα με ντέρμπι, Λίβερπουλ και… Ολυμπιακό στον ΟΤΕ! Οι live μεταδόσεις της Premier League εν μέσω γιορτών! Τι έγινε με τη Λάουρα στον ΑΝΤ1, ο Στέλιος Μανωλάς απόψε στο BLUE SKY.
Η Boxing Day στις 26 Δεκεμβρίου στην Αγγλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με… μπάλα! Συν τη διπλή αγωνιστική, που διεξάγεται δύο και τρία 24ωρα μετά. Από τον ΟΤΕ στις 26, στις 28 και τις 29/12 θα μεταδοθούν συνολικά 13 παιχνίδια και ξεχωρίζουν φυσικά τα μεγάλα ματς Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και Τσέλσι – Λίβερπουλ!
Συνάμα, ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, θα καλυφθούν live από τον ΟΤΕ: την Πέμπτη 26/12 με τη Χαλ, το Σάββατο 28/12 με τη Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Πρωτοχρονιά με την Τότεναμ.
Πλήρη αγωνιστική έχει η Premier League και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, με επτά ματς να μεταδίδονται live από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ. Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ ενώ Σίτι και Τσέλσι δοκιμάζονται εκτός έδρας.
Πέμπτη 26/12
14:45 Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 1)
17:00 Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ (OTE Sport 1)
17:00 Τσέλσι – Σουόνσι (OTE Sport 3)
17:00 Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ (OTE Sport 4)
17:00 Εβερτον – Σάντερλαντ (OTE Sport 5)
19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (OTE Sport 1)
Σάββατο 28/12
14:45 Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρόμιτς (OTE Sport 1)
17:00 Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 1)
19:30 Κάρντιφ – Σάντερλαντ (OTE Sport 1)
Κυριακή 29/12
15:30 Νιούκαστλ – Αρσεναλ (OTE Sport 1)
15:30 Εβερτον - Σαουθάμπτον (OTE Sport 2)
18:00 Τσέλσι – Λίβερπουλ (OTE Sport 1)
18:00 Τότεναμ – Στόουκ (OTE Sport 2)
Τετάρτη 1/1
14:45 Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (OTE Sport 1)
17:00 Σαουθάμπτον – Τσέλσι (OTE Sport 1)
17:00 Αρσεναλ – Κάρντιφ (OTE Sport 2)
17:00 Λίβερπουλ – Χαλ (OTE Sport 3)
17:00 Στόουκ – Εβερτον (OTE Sport 4)
17:00 Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ (OTE Sport 5)
19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (OTE Sport 1)
Απόψε... «ΠΑΝΙΚΟΣ» με Μανωλά!
Ο Στέλιος Μανωλάς είναι καλεσμένος απόψε στις 23:30 στην εκπομπή «ΠΑΝΙΚΟΣ» στο BLUE SKY με τους Βασίλη Παπανικολάου και Χρήστο Κοντό!
Ο παλιός άσος της ΑΕΚ μιλάει για την Ενωση, το πρωτάθλημα, τον ανιψιό του Κώστα Μανωλά και φυσικά απαντά στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.
Flash sport media news
* Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα περιγράψει το Σάββατο για το Novasports στις 17:30 το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης. Ο αγώνας θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από το Novasports 2 στις 22:00.
* Στον ΣΚΑΪ είναι γνωστό ότι οι διαφημίσεις πέφτουν... αυτόματα. Αν μιλάει κανείς την ώρα της εκπομπής, απλώς διακόπτεται. Και απότομα! Το ίδιο έγινε σήμερα το πρωί με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου όπου συνδέθηκαν με τον παλιό αθλητικογράφο Σταύρο Πετρακόπουλο αλλά τα λεγόμενά του... διακόπηκαν απότομα!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είδα… τη για μία ακόμη φορά σχεδόν γυμνή Λάουρα Νάργες να μαθαίνει ασκήσεις αυτοάμυνας στο πρωινό του ΑΝΤ1, την ώρα που η Σάσα Σταμάτη την εκθείασε αποκαλώντας την «τουμπανάκι».
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Ακουσα… σε ραδιοφωνικό σταθμό χθες ότι «δυστυχώς οι αμυντικοί του Λεβαδειακού δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα».
Αναζητείται νέος... Ψυχογιόοοοοοπουοοοοοοοοοοοοοοος».
Διάβασα… (επειδή δεν είδα, έβλεπα Φαίη...) τις δηλώσεις της Πέμης Ζούνη στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι «είχα μεγάλο έρωτα είχα με σένα. Μεγάλο! Από αυτές τις στιγμές που μου κοβόντουσαν τα πόδια και έλεγα βλακείες...».
Κάτωθι, στην ιστορική φωτό, η τελευταία παρουσία της Πέμης στο Mega (όσο υπάρχει Τζένη στο πρωινό...).
Τα tweets
@tsapanidou: Εχω μεγαλη χαρα! Η νέα ταινία του Γ. Οικονομίδη "Το Μικρό Ψάρι"(ξένος τίτλος "Stratos") μπήκε στο διαγωνιστικό της Μπερλινάλε! Παιζω κ εγω!
@KatPanagopoulou: Να ευχαριστήσουμε τον εθνάρχη για το τεραστιο πολιτικο κληροδότημα που μας άφησε- αυτα τα δυο ανηψακια Καραμανλή- Λιαπη.. #na_ta_leme_kiayta
Τάδε έφηΑντώνης Σρόιτερ: «Εχω μια φανέλα που γραφει Jordan και τη φοραω στο μπάσκετ. Είμαι λίγο Λιάπης;».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εκκλησία μηνύει την «Ακρόπολη»!
Με αναφορά Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Ακρόπολη» απαντά η Εκκλησία της Ελλάδος στα δημοσιεύματα περί ύπαρξης αποδείξεων σεξουαλικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή εν ενεργεία μητροπολίτη. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια στα τέλη Νοεμβρίου όταν η εφημερίδα με σειρά δημοσιευμάτων έκανε λόγο για κατοχή βίντεο διάρκειας 32 λεπτών στο οποίο εμφανίζεται μητροπολίτης που διαποιμαίνει μητρόπολη της Πελοποννήσου σε ανάρμοστες επαφές με άλλον άνδρα.
Δόση αποζημίωσης για τους ΕΡΤικούς
Η κυβέρνηση περνά από την εκδικητικότητα περνά στον σαδισμό αναφορικά με την ΕΡΤ, δια χειρός Γκίκα Μάναλη και Παντελή Καψή. Τη Δευτέρα θα καταβληθεί δόση αποζημίωσης (από το... ανέκδοτο των γενναιόδωρων αποζημιώσεων που είχε αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς) για 1.030 πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Η δόση αποζημίωσης αφορά 1.030 εργαζόμενους της ΕΡΤ εκτός του ΠΔ164 (Παυλόπουλου). Για τους τελευταίους (συμπεριλαμβάνονται δυστυχώς και όσοι είχαν ετήσιες συμβάσεις ΣΟΧ από το 1998) θεωρείται ότι εξάντλησαν τις αποζημιώσεις και δεν τους οφείλεται τίποτε άλλο.
Οσο για τα παρανόμως μη καταβληθέντα δεδουλευμένα που παρακρατά για το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα η κυβέρνηση; Καλό Γενάρη...
Η ΔΤ Θεσσαλονίκης
Ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή της Δημόσιας Ταδιοτηλεόρασης Θεσσαλονίκης και είχε μάλιστα την πρώτη του συνάντηση με στελέχη της ΔΤ στο κτίριο της Αγγελάκη, εξετάζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν στην παρούσα φάση για εκπομπή αυτόνομου ραδιοφωνικού προγράμματος. Παράλληλα οι πληροφορίες από την Αθήνα θέλουν τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για προσλήψεις συνολικά περίπου 110 συμβασιούχων, οι οποίοι μαζί με τους νυν (περί τους 40) εργαζόμενους της ΔΤ Θεσσαλονίκης θα αποτελέσουν τον κορμό που θα τρέξει το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια.
Βράβευση για Φώτη και Μαρία
Η εκπομπή «ΦΜ Live» του Star με τους Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο βραβεύτηκε στα Social media AWARDS 2013 στην κατηγορία «Best Use of Social Media for Entertainment». Πρόκειται για τα βραβεία, που διοργάνωσαν φέτος για πρώτη χρονιά, το περιοδικό »Marketing Week» και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Eltrun, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τα οποία αξιολογούν, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από τις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων. Η εκπομπή «ΦΜ Live» βραβεύτηκε με αφορμή τη διοργάνωση στη σελίδα της στο facebook διαγωνισμού χορογραφίας για παρέες δύο έως τεσσάρων ατόμων με το τραγούδι του σήματος της εκπομπής και με χρηματικό έπαθλο 4.000 ευρώ.
Κοινωνική προσφορά στις Σέρρες
«Το Δέντρο της Αγάπης», είναι το ανθρώπινο κάλεσμα, που απευθύνει εδώ και δέκα χρόνια το τοπικό κανάλι ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση προκειμένου, πολίτες όλων των ηλικιών να συρρεύσουν στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών για να στολίσουν «Το Δέντρο της Αγάπης» (ύψους 11 μέτρων) αγοράζοντας στολίδια, η συμβολική αξία των οποίων αντιπροσωπεύει τη συμμετοχή του καθενός στη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν άγγιξαν τα 35.000 ευρώ. Δεκάδες καλλιτέχνες, ηθοποιοί και γνωστοί τραγουδιστές ευαισθητοποιούνται κάθε χρόνο και ταξιδεύουν στις Σέρρες αποκλειστικά για να τραγουδήσουν δωρεάν για το «Δέντρο της Αγάπης».
Εν συντομία…
* Το CNN βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζέι Λένο προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο διάσημος παρουσιαστής του NBC, σταματάει τον Φεβρουάριο την εκπομπή «The Tonight Show», η οποία περνάει στα χέρια του Τζίμι Φάλον.
* Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» στο Star συγκέντρωσε το πρωτοφανές, για την εποχή της κρίσης ποσό των 130.000 ευρώ για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.
* Ιδεολογικές εξετάσεις καλούνται να δώσουν στις αρχές του 2014 οι Κινέζοι δημοσιογράφοι! Για να διατηρήσουν τις δημοσιογραφικές τους ταυτότητες θα εξεταστούν σε θέματα που περιλαμβάνουν τις μαρξιστικές ειδησεογραφικές αξίες, το σοσιαλισμό με κινεζικά χαρακτηριστικά και τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Photomedia
Το 2013 σε ένα σκίτσο
Ο εξαιρετικός Ανδρέας Πετρουλάκης της «Καθημερινής» έδωσε... ρέστα σήμερα!