Η «πεινασμένη» Σάσα και η εκδίκηση της Μισέλ!

Νίκος Μποζιονέλος
Η «πεινασμένη» Σάσα και η εκδίκηση της Μισέλ!
Ιστότοπος αποκάλυψε παλιό «φλερτ» της κυρίας Ομπάμα. Οι… ορεξούλες της Σάσα Σταμάτη και οι αποκαλύψεις της Τζένης Χειλουδάκη. Live το αυριανό clasico του βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποιοι είναι οι σπίκερ της 15ης αγωνιστικής της Super League; H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ακολουθούν ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης (17:15) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και Παναθηναϊκός - Ατρόμητος σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη (19:30). Την Κυριακή μεταδίδονται τα παιχνίδια ΟΦΗ - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαΐνη (15:00), ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου (17:15), Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη (17:15), Βέροια - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη (17:15) και Άρης – Ολυμπιακός (19:30) σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Τα σπικάζ των ντέρμπι στον ΟΤΕ

Ο Δημήτρης Τσακίρης περιγράφει αύριο στις 14:45 για τον ΟΤΕ το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ, στις 16:30 ο Στέφανος Αβραμίδης κάνει το Μπάγερν – Αμβούργο, στις 17:00 ο Αλέξης Σπυρόπουλος ο Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τάσος Κολλίντζας το Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (21:00). Την Κυριακή το μεγάλο ματς Τότεναμ – Λίβερπουλ (18:00) σπικάρει ο Αλέξης Σπυρόπουλος, το Νάπολι – Ιντερ (21:45) ο Σωτήρης Κωσταβάρας και το Ατλέτικο – Βαλένθια (22:00) ο Τάσος Κολλίντζας.

Τη Δευτέρα έχει ματσάρα στην Ιταλία: Μίλαν – Ρόμα στις 21:45 στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

«Sports Sunday» με Μάντζιο

Την Κυριακή στις 21:30 στην εκπομπή «Sports Sunday» του Action 24 καλεσμένος του Χάρη Αλευρόπουλου θα είναι ο Ακης Μάντζιος. Σχολιάζουν οι Κώστας Νικολακόπουλος, Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Βασιλόπουλος, Δημοσθένης Καρμοίρης, Αντώνης Κατσαρός ενώ και ο Γιώργος Κασναφέρης κρίνει τους διαιτητές.

Σημειωτέον ότι εκπομπή το Action 24 θα βγάλει και την Τετάρτη, μιας και υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League.

Συμφωνία μαμούθ στη Serie A

Σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Serie A προχωρά η ιταλική Λίγκα. Η ελβετική εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ Infront Sports & Media έκανε προσφορά για την περίοδο 2015-18 ύψους 980 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Στη συμφωνία προβλέπεται ένας όρος, ο οποίος αναφέρει ότι η συνεργασία ανανεώνεται αυτόματα για ακόμη τρία χρόνια (μέχρι το 2021), εάν η εταιρεία πετύχει πωλήσεις ύψους 1 δισ. ευρώ ετησίως, την προσεχή τριετία! Συνολικά, η εταιρία εγγυάται για την ερχόμενη εξαετία το... εξωφρενικό ποσό των 5,94 δισ. ευρώ!

Live το αυριανό clasico του βόλεϊ!

Το ντέρμπι των «αιωνίων» και το ντέρμπι της Πελοποννήσου, μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova τo Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 19:00 τον αγώνα Παναχαϊκή - Παμβοχαϊκός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. Το πρόγραμμα:
* Σάββατο 14/12, 21:30: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Novasports 1 και σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη.
* Δευτέρα 16/12, 19:00: Παναχαϊκή - Παμβοχαϊκός, Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.

Flash sport media news
* Γεμάτο πρόγραμμα από αγώνες ποδοσφαίρου (56 συνολικά) με ΑΕΚ - Αστέρας Βάρης από το
Gazzetta TV, πλούσιο πρόγραμμα σε μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο στο πρόγραμμα! Αναλυτικά εδώ.
*
Oι ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις επιστρέφουν στο Gazzetta TV και αυτή την Κυριακή (15/12) δείτε live το ματς Κυπέλλου ΑΕΚ - Αστέρας Βάρης! Αναλυτικά εδώ.
* 1.101.000 κόσμου παρακολούθησαν χθες από τον ΑΝΤ1 το ΠΑΟΚ – Αλκμααρ 2-2. Η μέση τηλεθέαση ήταν στο 10,9% και το αντίστοιχο μερίδιο στο 25,3%! Εξαιρετικά νούμερα για το κανάλι.
* Ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει με το «Traction» μέχρι την πίστα Slovakia Ring στη γειτονική Σλοβακία και γιορτάζει έτσι όπως αρμόζει τα 50 χρόνια ενός θρύλου ονόματι Porsche 911 το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 15:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα… τη Σάσα Σταμάτη να εκφράζει μια επιθυμία: «Θέλω να φιλήσω στο στόμα τον Γιώργο Λιανό».
Υπήρχε άραγε δίλημμα για το πού;

Ακουσα… τη Νατάσα Καλογρίδη να αποκαλύπτει ότι «Πρώτη φορά έκανα σεξ στην πρώτη γυμνασίου».
Χούντα δεν είχαμε τότε;

Διάβασα… ότι ο Χρήστος Σαντικάι, που σε ηλικία 7 ετών χαρακτηρίστηκε... παιδί-θαύμα καθώς τραγουδούσε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, θα λάβει μέρος στο «The Voice» του ΑΝΤ1.
Παίζει να κάνει guest εμφάνιση ο Νίκος Ευαγγελάτος;

Το tweet (@NonoraM): «Αν πετάξεις μια μούφα ότι κόβεται η εκπομπή κάποιου και μια είδηση ότι ο κάποιος πέτυχε κάτι καλό, μάντεψε ποιο θα αναπαραχθεί».

Media... police!

Στο πλατό του «πρωινού ΑΝΤ1» μπήκε ο Φάνης από τα παρασκήνια και μοίρασε δώρα: στον Γιώργο Λιανό μια παντόφλα, στη Λάουρα ένα ελληνικό λεξικό, στη Σάσα Σταμάτη ένα μπουκάλι ξύδι και στον Γιώργο Λιάγκα μια μπλούζα με τον… Πέτρο Κωστόπουλο. Γελάσαμε…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι ζητούσε από δημοσιογράφους η Χειλουδάκη;

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο της πιο γνωστής τρανσέξουαλ της χώρας Τζένης Χειλουδάκη («Γεια σου κύριε εισαγγελέα, με την Τζένη την ωραία», αν θυμάστε») έβγαλε σήμερα η «Εspresso». Και καταγγέλλει ότι παλιά (αφού μιλάμε για δραχμές, και όχι για ευρώ) είχε ζητήσει ανταλλάγματα για να βγει στην τηλεόραση! Από τον Νίκο Ευαγγελάτο είχε ζητήσει 500.00 δραχμές για να βγει στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, από την Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε business class εισιτήρια με την Αegean και σουίτα στο Αthens Plaza, από τον Φώτη Σεργουλόπουλο το γύρισμα να γίνει στη σουίτα της στο Athens Plaza και από τον Πέτρο Κωστόπουλο 1 εκατομμύριο δραχμές για να βγει σε «Esquire» και «Nitro».

Πώς θα μεταδοθεί η Eurovision

ΔΤ υπάρχει, μέχρι να υπάρξει ΝΕΡΙΤ. Υπάρχει διορισμένο ΔΣ στη ΝΕΡΙΤ το οποίο αποφάσισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην προσεχή Eurovision, απέστειλε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην EBU αποδεχόμενο όλες τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η συμφωνία με την EBU για τους τον διαγωνισμό και… όλα καλά. Πλην του ότι η ΝΕΡΙΤ δεν έχει τηλεοπτικά κανάλια για να προβάλλει αυτούς τους διαγωνισμούς: Όχι ακόμη. Υπάρχει η Δημόσια Τηλεόραση με την οποία η ΝΕΡΙΤ υπέγραψε… προγραμματική σύμβαση.

Η Ζέτα στο Mega

Ποιά λάθη κάνουμε και δεν μπορούμε να χάσουμε κιλά ή να διατηρήσουμε το βάρος μας σε φυσιολογικά επίπεδα; Στο ερώτημα αυτό επιχειρεί να απαντήσει η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται αύριο, το Σάββατο στις 17.50 από το Mega και η οποία διερευνά τον ρόλο της ποσότητας αλλά και της ποιότητας του φαγητού που καταναλώνουμε, των ορμονών, του στρες και των παθήσεων που απορυθμίζουν τον μεταβολισμό μας. Καλεσμένη του Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μιλάει για τα λάθη που έκανε και μέσα σε λίγους μήνες πήρε 10 κιλά, αλλά και τη σωστή διατροφή που την βοήθησε να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος και να το διατηρήσει.

Αφιερώματα της ΔΤ στον Μαντέλα

Η Δημόσια Τηλεόραση τιμά τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα με ένα μεγάλο αφιέρωμα αύριο, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Στις 21:00 θα μεταδοθεί το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «Ανταποκριτές» και στις 22:00 το επεισόδιο της εκπομπής «Κεραίες της εποχής μας». Με τη Νοτιοαφρικανή συγγραφέα Ναντίν Γκόρντιμερ. Την Κυριακή 15/12 στις 10:30 η Δημόσια Τηλεόραση, μέσω της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση», θα συνδεθεί απευθείας με την EBU για τη μετάδοση της εξοδίου ακολουθίας του ιστορικού ηγέτη, με παράλληλο σχολιασμό στο στούντιο. Το αφιέρωμα στον «πατέρα της δημοκρατίας» της Νότιας Αφρικής κλείνει στις 12:00 με την προβολή του επεισοδίου της σειράς «Biography» που σκιαγραφεί το πορτρέτο του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον αγώνα εναντίον κάθε μορφής ρατσισμού.

Η Γλυκερία στον «Κόσμο ανάποδα»

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» με τη συντροφιά μιας σπουδαίας λαϊκής ερμηνεύτριας της Γλυκερίας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Γλυκερία δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε μια εκπομπή με πολλή μουσική και ξεχωριστές κουβέντες: μιλά για την Ελλάδα της κρίσης, τη χαμένη μαγκιά του Έλληνα, τη σχέση της με το κοινό, το χρήμα και τα γαρύφαλλα στην πίστα. Αποκαλύπτει τα γούρια που δεν αποχωρίζεται ποτέ, το τραγούδι που της άλλαξε τη ζωή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και τα σωστά και τα λάθη στη διαπαιδαγώγηση του γιου της. Ο γιος της Κώστας Φωτιάδης μέλος της ορχήστρας τώρα πια, βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια....

Ενας χρόνος Euronews Greece

Ενα χρόνο εν Ελλάδι εκπομπής κλείνει το Euronews Greece. Το πρόγραμμα του μεταδίδεται από τις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του ΟΤΕ και την IPTV της HOL ενώ έχει ήδη ευρεία αποδοχή στις προβολές video on demand μέσω της διαδικτυακής μετάδοσης του, είναι διαθέσιμο και μέσα από την ιστοσελίδα gr.euronews.com που ιστοσελίδα ξεπερνά τις 200.000 επισκέψεις μηνιαίως.

Εν συντομία…
* Από αύριο, Σάββατο 14/12 και κάθε Σάββατο στις 19:30 η Νίνα Μαλανδράκη εντάσσεται στο E TV με το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «ΚΛΙΚ». Εξυπνες συμβουλές για καλές αγορές, ενδιαφέρουσες προτάσεις για διασκέδαση και ποικίλες ιδέες για ευχάριστες εξόδους μέσα στην πόλη είναι κάποιες από τις ενότητες της εκπομπής που θα τραβήξουν τα βλέμματα.
* Δεν υπάρχει κανένα θέμα διακοπής συνεργασίας του OTE TV με το Sirina HD (πηγή: digitaltvinfo.gr).
* Στη συχνότητα 11938Η στις 13 ανατολικά ξεκίνησε στο πακέτο της Nova η αναμετάδοση της εκπομπής υψηλής ευκρίνειας (HD) της Δημόσιας Τηλεόρασης η οποία μεταδίδεται επίσης και στην επίγεια ψηφιακή ορισμένων περιοχών της χώρας.
* Στο 8ο live του «Dancing with the Stars 4» μεθαύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα εμφανιστεί η Ευγενία Μανωλίδου σε θέση guest κριτή.
* Η Σύλβια Κλιμάκη είναι «Στην Πράξη» και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μπαίνει στον κόσμο των ινφογραφικών μαζί με τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», έργα του oποίου έχουν διακριθεί στα European Newspaper Awards επανειλημμένως.

Photomedia

Τι νομίζατε, ότι η Μισέλ δεν έχει λερωμένη τη… φωλιά της; Ο ιστοτόπος reddit δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την κυρία Ομπάμα να αγγίζει τρυφερά στο πόδι τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Μάλλον για αυτό ο Μπαράκ φλέρταρε με τη Δανή πρωθυπουργό.