«Όλα για την πρόκριση»!

Νίκος Μποζιονέλος
«Όλα για την πρόκριση»!

bet365

Τι ετοιμάζει η Nova για το αυριανό Ολυμπιακός – Αντερλεχτ. Οι μεταδόσεις των άλλων αγώνων και το Νάπολι – Αρσεναλ και σε high definition στη ΔΤ!
Ο Ολυμπιακός τα δίνει «Όλα για την πρόκριση» στους «16» του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ και τα κανάλια Novasports τα... δίνουν όλα για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα. Οι συνδρομητές αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του Novasports 2 τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Βελγίου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τα κανάλια Novasports, όπως ανέφερε από μέρες η στήλη, ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.
Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Από τις 20:00 το Novasports θα μεταφέρει το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από το Novasports θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.
Νάπολι – Αρσεναλ και σε high definition
Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους συναρπαστικούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής πλην του Νάπολι – Αρσεναλ. Το ματς του «Σαν Πάολο» μεταδίδεται την Τετάρτη από τη Δημόσια Τηλεόραση
Μεθαύριο, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00 στην εκπομπή του Champions League της ΔΤ, ο Βασίλης Μπακόπουλος παρουσιάζει το ρεπορτάζ της επόμενης μέρας από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ. Στις 21.45, η ΔΤπαρουσιάζει σε απευθείας μετάδοση το κρίσιμο ματς της Νάπολι με την Αρσεναλ, ο οποίος θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition) από το κανάλι ΔΤ HD.
Ακολουθεί στις 23.30 η εκπομπή με εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, ενώ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Μίλαν με τον Αγιαξ, σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου.
Οι μεταδόσεις των άλλων αγώνων
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου
21:45 Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
21:45 Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
21:45 Γαλατασαράι - Γιουβέντους, Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
21:45 Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
* Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν στις 23:45 τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαχτάρ (Novasports 2), Σοσιεδάδ – Λεβερκούζεν (Novasports 3), Κοπεγχάγη – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 4) και Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 7).
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου
21:45 Νάπολι – Αρσεναλ, Δημόσια Τηλεόραση σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου.
21:45 Μαρσέιγ - Ντόρτμουντ, Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.
21:45 Μίλαν - Άγιαξ, Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
21:45 Σάλκε - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
21:45 Μπαρτσελόνα - Σέλτικ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
* Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν στις 23:45 τα ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (Novasports 2), Αούστρια Βιέννης – Ζενίτ (Novasports 3) και Τσέλσι – Στεάουα (Novasports 4).
Λεπτό προς λεπτό
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 10/12 και την Τετάρτη 11/12, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports 1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα