Αύριο η δίκη του Πέτρου Κωστόπουλου

Νίκος Μποζιονέλος
Αύριο η δίκη του Πέτρου Κωστόπουλου

bet365

Το πρωί της Τετάρτης θα δικαστεί ο Κωστόπουλος μετά τη σημερινή σύλληψή του.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, και σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι έχει κάνει ρύθμιση των χρεών του, και σκοπεύει να αποπληρώσει ό, τι του καταλογιστεί ως εκκρεμότητα.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον πρώην εκδότη και παρουσιαστή του Mega ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ. Η δίκη του ορίστηκε για αύριο, το πρωί της Τετάρτης.
«Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ίσως από τους ελάχιστους Έλληνες που έχουν πουλήσει όλα τους τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία για να πληρώσει χρέη προς το δημόσιο και το ΙΚΑ. Μέχρι στιγμής έχει πληρώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ». Με αυτά τα λόγια σχολίασε η συνήγορος του Ιωάννα Καλαντζάκη την σημερινή του εθελούσια παράδοση στις αρχές για οφειλές προς το δημόσιο.
Η κ. Καλαντζάκη πρόσθεσε επίσης ότι ο Κωστόπουλος «έκανε ότι μπορούσε για να σώσει την εταιρεία του και εργάζεται σκληρά αυτή τη στιγμή γιατί έχει τρία ανήλικα παιδιά».
Ο Κωστόπουλος εμφανίσθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στην ΓΑΔΑ αυτοβούλως για υπόθεση οφειλών προς το Δημόσιο. Εκεί για τυπικούς και μόνο λόγους συνελήφθη και στην συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Aμέσως μετά ακολούθησε η μεταφορά του στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα για κατάθεση , από όπου και έφυγε γύρω στις 15:30.
Η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, είπε στην εκπομπή «Πρωινό mou», προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να σταματήσουν οι ανακρίβειες που δημοσιεύονται, πρόκειται για υπόθεση της ΙΜΑΚΟ και είναι μία τυπική διαδικασία που αφορά πλημμέλημα.
Η ανακοίνωση
«Η εταιρία IMAKO A.E. λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών έχει υπαχθεί στο καθεστώς της πτώχευσης. Σειρά υποχρεώσεών της διευθετούνται. Ο Νόμιμος Εκπρόσωπός της, Πέτρος Κωστόπουλος μετά από πρόσκληση των Αρχών προσήλθε αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ και την Εισαγγελία Αθηνών για διεκπεραίωση διαδικασίας σχετικής με υποχρεώσεις της εταιρίας ΙΜΑΚΟ Α.Ε».
 

Τελευταία Νέα