Πρώτευσε η ΔΤ, Παρί με Νικοπολίδη

Νίκος Μποζιονέλος
Πρώτευσε η ΔΤ, Παρί με Νικοπολίδη

bet365

«Αθλητική Κυριακή» VS «ΣΚΑΪ Goal»… σημειώσατε άσο. Παρί – Ολυμπιακός με καλεσμένο Νικοπολίδη την Τετάρτη στη ΔΤ, όλες οι μεταδόσεις του Champions League. «Pick N’ Roll» αύριο με Τσαρτσαρή

Στα παλιά, καλά νούμερα τηλεθέασης έχει επανέλθει πλέον η «Αθλητική Κυριακή», η οποία και χθες ξεπέρασε την εκπομπή «ΣΚΑΪ Goal» του ΣΚΑΪ. Κατά μέσο όρο είχε 3% με αντίστοιχο μερίδιο 7% την ώρα που στο Φάληρο είχαν 2,8% με 6% αντίστοιχα. Μάλιστα η «Αθλητική Κυριακή» έφτασε το 10% σε μερίδιο στα τέταρτα 23:45 – 00:00 (όταν ο καλεσμένος Βαγγέλης Βλάχος μίλησε με σκληρά λόγια για την ΑΕΚ) αλλά και στις 00:15 – 00:30, όταν προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Παρί – Ολυμπιακός με Νικοπολίδη στη ΔΤ

H 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League υπόσχεται μοναδικό θέαμα. Κυριαρχεί βέβαια μεθαύριο, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η μετάδοση του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Ολυμπιακού από τη Δημόσια Τηλεόραση. Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινά στις 20:00 με την pre- game εκπομπή με τον Ιωσήφ Νικολάου και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη. Από το Παρίσι, ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος μεταφέρουν τα σχέδια του Μίτσελ και του Λοράν Μπλαν λίγο πριν από τη σέντρα. Στις 21.45 ακολουθεί σε απευθείας μετάδοση σε περιγραφή Μπακόπουλου και στις 23:30 θα μεταδοθεί εκπομπή post-game με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από το Παρίσι και εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Επίσης, στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Αντερλεχτ με την Μπενφίκα.

Το θέματα ξεκινά από αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου: στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, ενώ στο «Βεστφάλεν» η πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ θα αναμετρηθεί με την Νάπολι. Την Τετάρτη 27/11 τα βλέμματα να στρέφονται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατασαράι, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν αντιμετωπίζει στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ. Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 26/11 και την Τετάρτη 27/11, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 26 Νοεμβρίου
19:00 Ζενίτ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 2 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.
21:45 Άγιαξ - Μπαρτσελόνα, Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
21:45 Ντόρτμουντ - Νάπολι, Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
21:45 Σέλτικ - Μίλαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
21:45 Άρσεναλ - Μαρσέιγ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.
* Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα μεταδοθούν τα ματς Βασιλεία – Τσέλσι (Novasports 2), Στεάουα – Σάλκε (Novasports 3) και Πόρτο - Αούστρια Βιέννης (Novasports 4).

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν, Novasports 2 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.
21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Ολυμπιακός, ΔΤ σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου.
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι, Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
21:45 Λεβερκούζεν – Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
21:45 Άντερλεχτ - Μπενφίκα, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
21:45 Γιουβέντους – Κοπεγχάγη, Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
* Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα μεταδοθούν τα ματς Σαχτάρ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (Novasports 2), Μάντσεστερ Σίτι – Βικτόρια Πλζεν (Novasports 3).

«Pick N’ Roll» αύριο με Τσαρτσαρή, ΜακΚάλεμπ και Σεϊμπούτις

Αύριο, στο «Pick N’ Roll» στις 21:00 στο OTE Sport 4, με τον Βασίλη Σκουντή, καλεσμένος θα είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής. Επίσης, ο πλέι μέικερ της Φενέρμπαχτσέ, Μπο ΜακΚάλεμπ, μιλάει στον Ρήγα Δάρδαλη για τη συνεργασία του με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ενώ αφήνει αιχμές για συμπαίκτες του στην εθνική Σκοπίων! Επίσης, θα προβληθεί η συνέντευξη των πρώην παικτών του Ολυμπιακού Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Ρενάλντας Σεϊμπούτις στον Κώστα Κατέβα.

Flash sport media news
*
Απόψε στις 21:30 στην εκπομπή του Champions League στη ΔΤ, o Ιωσήφ Νικολάου και o Βασίλης Μπακόπουλος παρουσιάζουν λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ένα αφιέρωμα στον θρύλο των βρετανικών γηπέδων Ράιαν Γκιγκς και μία συνέντευξη του Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα.
* Ο Κώστας Καββαθάς στο διαδίκτυο. Στη διεύθυνση meta4four.gr, «η συνέχεια του kavvathas.com, το επόμενο (τελευταίο;) βήμα στην επαγγελματική και προσωπική μου διαδρομή» όπως έγραψε ο ίδιος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα… την εξαιρετική χθεσινή εκπομπή «Σε Πρώτο Πλάνο» στον ΑΝΤ1 με την Κατερίνα Αντωνοπούλου να παρουσιάζει ένα διεθνών προδιαγραφών ντοκιμαντέρ για τις εννέα θεωρίες συνωμοσίας της δολοφονίας του Τζον Κένεντι.
Μάλλον μόνο εγώ το είδα αφού η εκπομπή ξεκίνησε λίγο πριν τις 01:00.

Ακουσα… τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται «γιατί δηλαδή ένας καλλιτέχνης να μπορεί να βγαίνει και να λέει “Ψηφίστε ΚΚΕ” και όχι “Ψηφίστε Χρυσή Αυγή”;».
Το ότι μέχρι και η Φαίη σας έκραξε, είναι ενδεικτικό.

Διάβασα… δηλώσεις του Αλεξ Κάβδα ότι «θέλω να κάνω σεξ σε αεροπλάνο».
Τον νου σας μην πετάνε δίπλα οι εξωγήινοι του Νότη και σας διακόψουν.

Η απορία: Γιατί οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαβάζουν «Aυγή» και δεν ακούνε «Στο Κόκκινο»;
Η απάντηση στο kamarinia.gr.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βρήκαν 27 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ

Βαθιές ανάσες παίρνει ο ΔΟΛ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του fpress.gr εξασφάλισε χρηματοδότηση από τραπεζικά ιδρύματα ενώ βαθιά έβαλε το χέρι στην τσέπη και ο βασικός μέτοχος του ομίλου Σταύρος Ψυχάρης. Η χρηματοδότηση που λαμβάνει ο ΔΟΛ υπό μορφή δανείου είναι ύψους 18 εκατ. ευρώ ενώ ο Ψυχάρης εισφέρει στην ενίσχυση των κεφαλαίων της εταιρίας το ποσό των 9 εκατ. ευρώ. Η άντληση των κεφαλαίων αυτών εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρίας μετά και τη μείωση του μισθολογικού κόστους μέσω απολύσεων που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες.

Νέα εκπομπή με Λιναρδάτου και Χριστοφιλέα

Μια νέα ενημερωτική, εβδομαδιαία εκπομπή, με τίτλο «# IN FOCUS» αρχίζει από αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 22:30 μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Κάθε Τρίτη η Οντίν Λιναρδάτου και η Σταυρούλα Χριστοφιλέα κάνουν focus σε όλα τα πολιτικά, διεθνή, οικονομικά και κοινωνικά γεγονότα, προβάλλουν και εκτιμούν τις προεκτάσεις και τις συνέπειές τους και δίνουν μια δεύτερη ανάγνωση στην επικαιρότητα. Προσκεκλημένοι στο στούντιο είναι καθηγητές, πολιτικοί, επιστήμονες, αναλυτές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της Τέχνης και της κοινωνίας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Πάει η Γωγώ

Το χθεσινό, 5ο live του «Dancing with the Stars 4» κυριάρχησε στην τηλεθέαση: στο σύνολο του κοινού έφτασε το 34% με σχεδόν 1.400.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 29,6%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά. Στις γυναίκες 15-24 η τηλεθέαση άγγιξε το 40,3% και στις 15-44 το 35,9%. Αποχώρησε η Γωγώ Μαστροκώστα.

«Ας μας κάνει αγωγή ο Άδωνις»

Με ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Αυγή» απάντησε στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος απείλησε ότι θα κάνει αγωγή στην εφημερίδα εξαιτίας ενός άρθρου που φιλοξένησε: «Πανικόβλητος ο ανεκδιήγητος υπουργός Υγείας από τις αποκαλύψεις της “Κυριακάτικης Αυγής” για τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει έναντι της πολυεθνικής εταιρείας TEVA (ισραηλινών συμφερόντων) καταφεύγει στη γνωστή τακτική του να συκοφαντεί».

«Δεν έχουμε να πάμε στην εφημερίδα»

Ψήφισμα εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» καταγγέλλοντας τους οφειλόμενους μισθούς από τον εκδότη Αλέξη Σκαναβή, τονίζουν με έμφαση ότι «πολλοί συνάδελφοι αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τα έξοδα μετακίνησής τους προς την εφημερίδα» και ζητούν χρονοδιάγραμμα από την εργοδοσία για το πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Η Μαρί Κυριακού και το έργο της UNICEF

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού», η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF πραγματοποίησε μια συγκινητική τελετή. Μέσα από την εκδήλωση, βράβευσε μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, που έστειλαν αφίσες, παραμύθια, βιβλία και εφημερίδες και απεικόνισαν με τον δικό τους τρόπο πώς αντιλαμβάνονται τα δικαιώματά τους. Το 1ο Βραβείο Παραμυθιού, το απένειμε η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής «Με Αγάπη», Μαρί Κυριακού. Μεταξύ άλλων, η κυρία Κυριακού υπογράμμισε πως στέκεται αρωγός στο έργο και τους σκοπούς της UNICEF.

Εν συντομία…
*
Η στήλη είχε αναφέρει από τις 12 Νοεμβρίου για την εκπομπή που παίρνει ο Παύλος Χαϊκάλης στον ΣΚΑΪ και ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση. «Το μεζεδοπωλείο» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 20:50 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.
* Με υπηρεσίες Nova, ενισχύει τις παροχές του το βραβευμένο πολυτελές ξενοδοχείο του αθηναϊκού κέντρου «Athenaeum InterContinental».
* Με αφορμή την βραβευμένη ταινία για την γυναικεία ομοφυλοφιλία οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη συστήνουν τη δική τους Αντέλ, αύριο Τρίτη 26/11 στις 23:40, στο Mega: την 25χρονη Άρτεμις.
* Αύριο Τρίτη 26/11 στις 23:45 στον Alpha η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της το θέμα των βουλευτικών αποζημιώσεων και προνομίων και φέρνει στο φως μαρτυρίες και στοιχεία.
* Τη Χρύσα Ρώπα φιλοξενεί αύριο στις 22:30 στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς.
* Εξέπνευσε τελικά ο διορθωτής της «Ελευθεροτυπίας» Πέτρος Κουτσιαμπασάκος που νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες με βαρύτατο εγκεφαλικό ύστερα από την ένταση που είχε με το τμήμα πληρωμών της εφημερίδας.
* Στη διακοπή της συνεργασίας της με το Youtube αποφάσισε να προχωρήσει η Finos Film καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αντιμετώπιζε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις από τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων.
* Η Digea υπέβαλε αίτηση στον δήμο Χίου, προκειμένου να της παραχωρηθεί η χρήση τηλεπικοινωνιακών εγκαταστάσεων του δήμου με σκοπό τη δημιουργία κέντρου μετάδοσης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.
* Πολλά παράπονα εκφράζουν πολίτες στην Ηγουμενίτσα σχετικά με το πρόβλημα του σήματος των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, ο δήμος διευκρίνισε όμως ότι δεν έχει αρμοδιότητα και ευθύνη συντήρησης των κεραιών.

 

Τελευταία Νέα