Ξεπερνάει τη σοβαρή περιπέτεια υγείας ο δημοσιογράφος Κώστας Ταγκαλάκης

Ξεπερνάει τη σοβαρή περιπέτεια υγείας ο δημοσιογράφος Κώστας Ταγκαλάκης

Gazzetta team
Ξεπερνάει τη σοβαρή περιπέτεια υγείας ο δημοσιογράφος Κώστας Ταγκαλάκης

bet365

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε ο συνάδελφος και ρεπόρτερ για θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Ταγκαλάκης, που όμως δείχνει να την ξεπερνάει και να βγαίνει πιο δυνατός από αυτήν.
Ο ρεπόρτερ για θέματα του Ολυμπιακού και διαχειριστής της σελίδας Redopinion υπέστη τρία διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια εν μέσω γιορτών και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».
Τα καλά νέα είναι ότι ο Κώστας Ταγκαλάκης πρόλαβε τα χειρότερα, καθώς διακομίσθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει ακόμα. Αυτήν την στιγμή όμως όπως φαίνεται ξεπέρασε τον κίνδυνο οριστικά και ήδη έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον του & ενώ ήδη ξεκίνησε να περπατάει έχοντας απόλυτη αίσθηση στις κινήσεις του. Δείχνει δηλαδή πως βγαίνει δυνατός από αυτήν την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Το Gazzetta.gr εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα