Το «ΦΩΣ» για Μπλατ μετά το ατυχές πρωτοσέλιδο (pics)

Το «ΦΩΣ» για Μπλατ μετά το ατυχές πρωτοσέλιδο (pics)

Gazzetta team
Το «ΦΩΣ» για Μπλατ μετά το ατυχές πρωτοσέλιδο (pics)

bet365

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ, η εφημερίδα το «ΦΩΣ» απολογήθηκε ξανά για το ατυχές πρωτοσέλιδο της 7ης Δεκεμβρίου 2018.

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, με την οποία διεγνώσθη πριν από λίγους μήνες.

Μετά από αυτή την είδηση, η εφημερίδα «ΦΩΣ» έδειξε την στήριξη και την συμπαράστασή της στον Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την αστοχία της να δημοσιεύσει τον ίδιο πεσμένο στο παρκέ στις 07/12/18, μετά την ήττα (83-75) από την Ζαλγκίρις, γράφοντας τη λέξη «καθίζηση» με μεγάλα γράμματα.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, το «ΦΩΣ» ζήτησε συγγνώμη για την συγκεκριμένη «προσβολή», αναφέροντας πως η επιλογή της φωτογραφίας έγινε για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον Αμερικανοϊσραηλινό κόουτς.

Το νέο μήνυμα της εφημερίδας

«Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ, θαρραλέο και συγκινητικό, αντιπροσωπεύει απόλυτα έναν άνθρωπο που έμαθε να δίνει τους αγώνες του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με τη στάση του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που μόλις ανακοίνωσε, δίνει ένα μάθημα σε όλους εμάς - μάθημα αισιοδοξίας και γενναιότητας.

Οφείλουμε επίσης να παραδεχτούμε πως η ζωή με τη σκληρή ειρωνεία της μπορεί, εκ των υστέρων, να μετατρέψει ένα σχόλιο καθαρά σημειολογικό σε πραγματική αστοχία.

Η εφημερίδα μας τού εύχεται την πιο ευοίωνη εξέλιξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα