Ελλάδα-Αρμενία με Λεωνίδα Βόκολο απόψε στο OPEN

Gazzetta team
Ελλάδα-Αρμενία με Λεωνίδα Βόκολο απόψε στο OPEN

bet365

Η ήττα από την Ιταλία έφερε την Εθνική Ομάδα σε δυσχερή θέση και έτσι το αποψινό ματς με την Αρμενία παίρνει το χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020.

Με νίκη, επανέρχεται η ηρεμία και συνεχίζουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση, ενώ άλλο αποτέλεσμα ίσως αποδειχθεί καταστροφικό. Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Open.

Στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στο σχόλιο ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο οι Γρηγόρης Ατρείδης και Μιχάλης Τσίγκρης.

Νωρίτερα, στις 21:00, θα αρχίσει το pre game show "Στον δρόμο για το Euro 2020", με τη Χριστίνα Βραχάλη στην παρουσίαση από το στούντιο του Open και τους Πάνο Βόγλη και Γιώργο Τσαντάκη στον συντονισμό της συζήτησης στο ΟΑΚΑ.

Καλεσμένος τους στο γήπεδο ο Λεωνίδας Βόκολος, άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στη θητεία του στην Εθνική μας ομάδα και νυν προπονητής.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας, Αγγελος Μπασινάς, θα μιλήσει ζωντανά λίγο πριν από τη σέντρα στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβληθούν επίσης αποκλειστικές δηλώσεις από τους προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά το τέλος του αγώνα, στην post game εκπομπή, θα δείτε όλους τους πρωταγωνιστές να μιλούν ζωντανά στο Open από τη ζώνη των flash interviews. Οι Έλληνες διεθνείς, ο σταρ της Αρμενίας και της Άρσεναλ, Χένρικ Μικιταριάν, πρώην παίκτες της Εθνικής και άλλοι πολλοί θα καταθέσουν την άποψη τους για την αναμέτρηση.

Μόλις τελειώσει το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ, ο λόγος θα επιστρέψει στο στούντιο του Open για να προβληθούν highlights από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής, Ιταλία-Βοσνία και Λιχτενστάιν-Φινλανδία αλλά και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers!

Στο Open, η Εθνική Ομάδα παίζει μπάλα από τις 21:00 ως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα