Η Εθνική παίζει στο γήπεδο του Open

Gazzetta team
Η Εθνική παίζει στο γήπεδο του Open

bet365

Η προκριματική φάση του Euro 2020, έρχεται στην ελεύθερη τηλεόραση μόνο στο OPEN.

Απόψε στις 21:45 η Εθνική μας ομάδα φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την φημισμένη Ιταλία, των τεσσάρων Μουντιάλ και των παικτών παγκόσμιας κλάσης.

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Ελλάδα, μετά από δύο επιτυχημένα αποτελέσματα σε Λιχτενστάιν και Βοσνία. Με νίκη απόψε, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την τελική φάση του Euro.

Το ραντεβού των τηλεθεατών με το OPEN, αρχίζει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη βραδιά, με το Pre Game Show “Στο δρόμο για το Euro 2020”.

Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης, θα σας μεταφέρουν τον παλμό του ρεπορτάζ λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα.

Συνδέσεις με τα αποδυτήρια, οι ενδεκάδες των ομάδων, αναλυτικό ρεπορτάζ από τους συνολικά οκτώ δημοσιογράφους του καναλιού που θα βρίσκονται παντού, για να μη χάσετε τίποτα από όσα θα προηγηθούν της αναμέτρησης.

Μαζί τους στο γήπεδο, ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Κώστα Μανωλά, του Κώστα Σταφυλίδη και διεθνών της Ιταλίας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Pre Game, θα μιλήσουν στις κάμερες της εκπομπής στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Άγγελος Μπασινάς και ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στις 21:45 η σκυτάλη περνάει στον κορυφαίο Έλληνα sportcaster, Αλέξη Σπυρόπουλο που θα περιγράψει την αναμέτρηση και στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ντέμη Νικολαϊδη που θα σχολιάσει όσα συμβούν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post Game Show, όλοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα περάσουν από το μικρόφωνο του Open για να καταθέσουν την άποψή τους, σε απευθείας σύνδεση με τα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη και το χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Εκτός από το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής, οι τηλεθεατές του Open θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ και highlights από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers!

Απόψε η μπάλα παίζεται στο OPEN. Από τις 21:00 μέχρι όσο πάει...

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα