Το φιλικό της εθνικής με την Τουρκία στο ΟPEN

Gazzetta team
Το φιλικό της εθνικής με την Τουρκία στο ΟPEN

bet365

H αντίστροφη μέτρηση για το crash test της Εθνικής Ελλάδας στην Αττάλεια έχει ήδη ξεκινήσει!

Απόψε στις 21.00 η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μετράει της δυνάμεις της κόντρα στην Τουρκία σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που θα μεταδώσει απευθείας και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση το OPEN σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη.

Οι απεσταλμένοι του OPEN θα μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα από το Αντάλια Στάντιουμ και τις αντιδράσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού και των ποδοσφαιριστών τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να βρει ρυθμό και να βελτιώσει όσο γίνεται περισσότερο το επίπεδο της ομοιογένειάς της λίγο πριν τις δύο κρίσιμες μάχες της 8ης και της 11ης Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με την Ιταλία και την Αρμενία αντίστοιχα για την προκριματική φάση του Euro2020.

Στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Τουρκία του Τσαλχάνογλου, του Τοσούν, του Γιλμάζ, του Αϊχάν, αλλά και του γερόλυκου Εμρέ, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Δώνη και Ζέκα, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 3 Ιουνίου.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι διεθνείς καλούνται να «γεμίσουν τα παπούτσια» των τεσσάρων απόντων και να επιβεβαιώσουν τη διαπίστωση ότι η εθνική ομάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, όπως έδειξε στο 2-2 με τη Βοσνία.

Η Τουρκία του Σενιόλ Γκιουνές έχει ξεκινήσει με δύο νίκες τα European Qualifiers απέναντι σε Αλβανία και Μολδαβία και τεστάρει και τις δικές της δυνάμεις πριν το μεγάλο παιχνίδι της με τη Γαλλία, επίσης στις 8 Ιουνίου.

Μην ξεχάσετε λοιπόν το ραντεβού σας με την Εθνική Ελλάδας στις 21.00 σε ζωντανή μετάδοση του OPEN από την Αττάλεια.

Γιατί ο δρόμος της μεγάλης αγαπημένης όλων των Ελλήνων για το Euro 2020 περνάει από το OPEN!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα