Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Ο τελικός του Copa del Rey στη Nova!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Ο τελικός του Copa del Rey στη Nova!

bet365

Ωρα τελικού στην Ισπανία και το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Nova!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Nova:

«Το Σάββατο 25 Μαΐου (22:00) οι φίλοι του ποδοσφαίρου δίνουν ραντεβού με τη Nova στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» εκεί όπου η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα κοντράρεται με τη Βαλένθια στον 117o τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η ώρα να κριθεί ο τελευταίος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία έφτασε κι η Νova δίνει βροντερό «παρών».

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα κι η Βαλένθια, που πήρε την τέταρτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα άρα και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, κοντράρονται στη Σεβίλλη και το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πολυνίκης του θεσμού είναι η ομάδα της Καταλονίας με 30 κατακτήσεις, ενώ κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, αφού μετράει τέσσερα διαδοχικά τρόπαια. Όσο για τους Βαλενθιάνους, οι οποίοι γιορτάζουν 100 χρόνια από την ίδρυσή τους, επιστρέφουν σε τελικό ύστερα από 11 χρόνια και θέλουν να διευρύνουν το παλμαρέ τους, έχοντας 7 κούπες.

Η αναμέτρηση θα εκκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD καθώς και μέσω της υπηρεσίας Nova Go».

 

Τελευταία Νέα