Ο «Κολοσσός» στο «Total Football»

Gazzetta team
Ο «Κολοσσός» στο «Total Football»

bet365

Ο τίτλος, η Ευρώπη και η μάχη της επιβίωσης. Όλα παίζουν στο γήπεδο του «Total Football».

Ο ΠΑΟΚ απέχει μία νίκη από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και αυτό μπορεί να συμβεί απόψε στη Λάρισα.

Ο Άρης κυνηγάει τον Ατρόμητο στην 4η θέση και το καλύτερο πλασάρισμα στα ευρωπαϊκά κύπελλα του χρόνου.

Παράλληλα πέντε ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για να μείνουν στην κατηγορία και να αποφύγουν το μπαράζ και τον απευθείας υποβιβασμό.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη θα αναλυθούν απόψε στις 23:00 από τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Κώστα Κατσουράνη. Καλεσμένος τους απόψε ο Τραϊανός Δέλλας, ένας ακόμη πρωταθλητής Ευρώπης στο στούντιο του «Total Football». Ο προπονητής του Παναιτωλικού λίγη ώρα μετά το ματς της ομάδας του στη Ριζούπολη, θα βρει τους παλιούς του συμπαίκτες, σε μία κουβέντα διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο, το Open θα καλύψει τους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών του, από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στη Λάρισα μέχρι τη στιγμή που το πούλμαν της ομάδας θα φτάσει στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, με ενδιάμεσο σταθμό το μνημείο στα Τέμπη, εκεί όπου έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού των οπαδών του "δικέφαλου" με την αποστολή της ομάδας μετά το παιχνίδι.

Από τις 23:00 το «Total Football» θα δίνει ζωντανή εικόνα από όλα τα μέτωπα των πανηγυρισμών, σε απευθείας σύνδεση με την απεσταλμένη του καναλιού, Χριστίνα Βραχάλη και τους ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη.

Πριν και μετά την εκπομπή, το Open θα μεταφέρει τον παλμό της γιορτής και τα πιο σημαντικά γεγονότα, με έκτακτα δελτία ειδήσεων, όποτε αυτό χρειαστεί.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα μας ενημερώσει για όλα τα παιχνίδια της 28ης στροφής της Superleague, καθώς και ποιες ομάδες ανεβαίνουν από τη Football League και την Τρίτη Εθνική.

Ο Τάσος Κάκος θα περάσει από μικροσκόπιο τις αποφάσεις των διαιτητών και θα μας εξηγήσει που είχαμε σωστές και λάθος αποφάσεις.

Ο Πάνος Βόγλης και η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open θα μας παρουσιάσουν highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της Super League αλλά και γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης και η παρέα του, σας περιμένουν απόψε στις 23:00 στο «Total Football».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα