Εκπομπή-αφιέρωμα από την ΕΡΑσπορ: Ποδόσφαιρο και ειρήνη, όταν η ΑΕΚ αψήφησε τις βόμβες

Εκπομπή-αφιέρωμα από την ΕΡΑσπορ: Ποδόσφαιρο και ειρήνη, όταν η ΑΕΚ αψήφησε τις βόμβες

Gazzetta team
Εκπομπή-αφιέρωμα από την ΕΡΑσπορ: Ποδόσφαιρο και ειρήνη, όταν η ΑΕΚ αψήφησε τις βόμβες

bet365

Συμπληρώνονται φέτος είκοσι χρόνια από τον ιστορικό αγώνα της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι (7/4/1999) και η ΕΡΑσπορ 101,8 θυμάται και καταγράφει λεπτομέρειες από την ημέρα που το ποδόσφαιρο νίκησε τον πόλεμο!

Τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου», καλεσμένοι του Τάσου Επιτρόπου και του Θάνου Σαρρή στο στούντιο της ΕΡΑσπορ θα βρίσκονται ο τότε τερματοφύλακας της Ενωσης Ηλίας Ατματσίδης και ο δημοσιογράφος Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, επί σειρά ετών ρεπόρτερ ΑΕΚ στην ΕΡΑσπορ, που έζησε από κοντά την ιστορική αναμέτρηση, ενώ στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα μιλήσει και ο διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, η Κύπρος και η δύναμη του αθλητισμού

Στο δεύτερο μέρος, το «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου» θα ταξιδέψει στη μαρτυρική Κύπρο, όπου πρόσφατα διεξήχθη ένας ιστορικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ελληνική Νέα Σαλαμίνα και την τουρκοκυπριακή Μαγκούσα

Τουρκ Γκουτσού. Θα ακουστεί ο τεράστιος Ντιντιέ Ντρογκμπά, που μιλάει για τη δύναμη του αθλητισμού, θα γίνει σύνδεση με τη Ζυρίχη και με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο, εκπρόσωπο του «Peace and Sport» και το «Eleven Campaign», που διοργάνωσαν το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, ο οποίος θα εξηγήσει τον τρόπο που οι δύο οργανισμοί χρησιμοποιούν τον αθλητισμό ως όχημα για μια καλύτερη κοινωνία.

Τέλος, θα υπάρξει παρέμβαση του πρόεδρου της Νέας Σαλαμίνας, Θουκή Θουκιδίδη, που θα μεταφέρει τον αντίκτυπο που είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση στην κυπριακή κοινωνία και τον τρόπο που το ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στο μίσος…

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, στις 22:00, στην ΕΡΑσπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα