Ο Ακης Ζήκος συναντάει τον Ντέμη!

Gazzetta team
Ο Ακης Ζήκος συναντάει τον Ντέμη!

bet365

Για τέσσερα χρόνια ήταν συμπαίκτες, ενώ για άλλα δύο ο ένας πρόεδρος και ο άλλος παίκτης στην ΑΕΚ.

Άκης Ζήκος και Ντέμης Νικολαϊδης έχουν πολλά κοινά βιώματα και απόψε στο «Total Football» στις 23:00 στο Open, θα θυμηθούν δικές τους στιγμές στα γήπεδα και όχι μόνο.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές, το φιλικό ειρήνης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, εν μέσω πολέμου και βομβαρδισμών. Και οι δυο μέλη εκείνης της ΑΕΚ, που πέρασε τα σύνορα και μπήκε σε εμπόλεμη ζώνη για να στείλει μήνυμα Ειρήνης. Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, Μεγάλη Τετάρτη του 1999.

Οι δυο τους μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, θα σχολιάσουν τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Superleague, μιας αγωνιστικής που ενδέχεται να μας δώσει και μαθηματικά τον νέο πρωταθλητή Ελλάδος.

Αυτό θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τη Λαμία στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός δεν περάσει νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού.

Ο Τάσος Κάκος θα αναλύσει τις επίμαχες φάσεις και θα εξηγήσει όπου χρειάζεται τι λέει ο κανονισμός διαιτησίας.

Ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη μαζί με το αθλητικό τμήμα του Open, θα σας μεταφέρουν στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Θέαμα, ρεπορτάζ, δύο ώρες γεμάτες ποδόσφαιρο και σχόλιο από τους ειδικούς.

Απόψε στο «Total Football» στις 23:00 στην τηλεόραση του Open.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα