Με Ντέμη το Λιχτενστάιν-Ελλάδα στο Open

Με Ντέμη το Λιχτενστάιν-Ελλάδα στο Open

Με Ντέμη το Λιχτενστάιν-Ελλάδα στο Open

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στα European Qualifiers αρχίζουν το Σάββατο με την αναμέτρηση Λιχτενστάιν-Ελλάδα και το Open, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Εθνικής μέχρι το 2022 για την free to air τηλεόραση, συνεχίζει ακόμη πιο δυνατά σε σχέση με την εξαιρετική εικόνα που μας είχε παρουσιάσει στο Nations League!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός ως συντονιστής στο τραπέζι της ποδοσφαιρικής συζήτησης του Total Football, αναλαμβάνει το ρόλο του σχολιαστή στα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, δίπλα στον Αλέξη Σπυρόπουλο που θα είναι στην περιγραφή των αγώνων της αγαπημένης των Ελλήνων φιλάθλων.
Μαζί τους, στο Λιχτενστάιν και την Τρίτη στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, θα ταξιδέψει και ο Γρηγόρης Ατρείδης, που θα είναι επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων και θα τροφοδοτεί με υλικό, θέματα και αποκλειστικές δηλώσεις τόσο τις εκπομπές Pre και Post Game στους αγώνες της Εθνικής, όσο και την εκπομπή Open Sport που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:50 το μεσημέρι.
 
Η σέντρα των αγώνων Λιχτενστάιν-Ελλάδα το Σάββατο και Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα την Τρίτη θα γίνει στις 21:45, όμως οι συνδέσεις με τα γήπεδα θα έχουν αρχίσει αρκετά νωρίτερα. Στις 21:00, η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης παρουσιάζουν την εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020" που θα μας βάλει στο κλίμα της διοργάνωσης και του αγώνα. Εκτός από τη ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο για τις συνθέσεις και τα τελευταία νέα των ομάδων, η εκπομπή θα περιλαμβάνει ακόμη πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη και Ελλήνων διεθνών στην κάμερα του Open. 
 
Η εκπομπή παίρνει ξανά τη σκυτάλη μετά τη λήξη των αγώνων και με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο θα μεταφέρει το κλίμα από το στρατόπεδο της Εθνικής Ομάδας. Ολοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, ενώ θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τα προκριματικά του Euro 2020. 

Best of internet