Τηλεθέαση: Το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης «πάτησε» το Survivor (pics)

Gazzetta team
Τηλεθέαση: Το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης «πάτησε» το Survivor (pics)

bet365

Τη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa Del Rey προτίμησαν οι τηλεθεατές και όχι το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεθέασης!

Ρεάλ Μπέτις - Βαλένθια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μεγάλος νικητής της μάχης της τηλεθέασης αναδείχθηκε το το Clasico Μπάρτσα και Ρεάλ για το κύπελλο Ισπανίας τη χθεσινή ημέρα. Οι τηλεθεατές προτίμησαν να δουν τη μάχη δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου και όχι το ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία!

Σύμφωνα λοιπόν με τα αναλυτικά στοιχεία, ο πρώτος ημιτελικός του Copa Del Rey τράβηξε το ενδιαφέρον του 15,3% του τηλεοπτικού κοινού, την ώρα που το Survivor στην μακρινή Δομινικανή Δημοκρατία πάλευε στο 13,3%!

Στο ανδρικό κοινό μάλιστα έφτασε το 24,3% φτάνοντας σε τέταρτο το 30,5% στους άνδρες ηλικίας 25-54!

Συνολικά, 1.571.490 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό το κορυφαίο ντέρμπι !

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα όπως αναρτήθηκε στο zappit.gr

τηελεθέαση

Όπως θα δείτε αφορά την Prime Time ζώνη της τηλεθέασης, την ώρα που όλοι οι σταθμοί ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά!

Με μια πρώτη ανάγνωση λοιπόν, διαπιστώνουμε πως το Clasico τα πήγε πάρα πολύ καλά καθώς οι ομάδες του Μέσι και του Ράμος έδωσαν μια πραγματική μάχη απέναντι σε «μεγαθήρια» όπως το Masterchef και το Τατουάζ. Προγράμματα που το τηλεοπτικό κοινό έχει συνηθίσει να βλέπει παραδοσιακά εκείνες τις ώρες.

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης ήταν με διαφορά το Νο1 πρόγραμμα του OPEN για τη χθεσινή ημέρα, πράγμα που αποδεικνύει το πόσο καλή επιλογή ήταν για τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό η επιλογή να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το Copa Del Rey!

Και με το σκορ ανοιχτό και όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι, η τηλεθέαση του επαναληπτικού αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερα νούμερα!

Πόσα ζευγάρια άραγε να τσακώθηκαν για το τηλεκοντρόλ χθες το βράδυ;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα