Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» ο Βαγγέλης Γραμμένος

Gazzetta team
Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» ο Βαγγέλης Γραμμένος

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα δώσει το «παρών» στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητική Κυριακή» στις 20 Ιανουαρίου και θα μιλήσει για καθετί αφορά την επικαιρότητα και όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλεσμένος των Γιώργου Λυκουρόπουλου και Περικλή Μακρή στην ΕΡΤ1 είναι καλεσμένος την Κυριακή (20/01) ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στη διαιτησία, τις σχέσεις της Ομοσπονδίας με τη FIFA και την UEFA, την Εθνική Ομάδα και το ρόλο της Πολιτείας.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή», την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1.

Ο κ. Γραμμένος μιλάει στον Γιώργο Λυκουρόπουλο και τον Περικλή Μακρή για όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας, τις σχέσεις της Ομοσπονδίας με τη FIFA και την UEFA, αλλά και για την Εθνική Ομάδα και το ρόλο της Πολιτείας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 22.00 στην ΕΡΤ1».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα