Η Formula 1 στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια

Η Formula 1 στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια

Η Formula 1 στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά τα ελεύθερα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες δοκιμές και φυσικά, τους αγώνες της Formula 1, από το 2019 έως το 2021! 

Μια «μεγάλη» συμφωνία φέρνει η ΕΡΤ στην τηλεόραση αφού θα προβάλλει όλη τη δράση της Formula 1 σε «ανοικτό» κανάλι. Από το 2019, έως το 2021 (τρεις σεζόν δηλαδή) θα μπορούμε να δούμε τα ελεύθερα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. 

Μέχρι πρότινος, μπορούσαμε να δούμε μόνον συγκεκριμένους αγώνες και τις κατατακτήριες σε μαγνητοσκόπηση, από την ΕΡΤ. Ο Γιάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, δήλωσε: 

«Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Γκραν Πρι της Formula 1 για την επόμενη τριετία. 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης». 

Η συμφωνία είχε κλείσει εδώ και κάποιο καιρό, όμως πλέον έφτασε η στιγμή που όλα οριστικοποιήθηκαν και προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε ότι το Γκραν Πρι Αυστραλίας που είναι το πρώτο στο καλεντάρι της F1 ξεκινά στις 17 Μαρτίου και ο τελευταίος, στο Άμπου Ντάμπι, θα λάβει χώρα την 1η του Δεκέμβρη.