Επίθεση Ολυμπιακού στο «ΦΩΣ» λόγω Φετφατζίδη (pic)

Επίθεση Ολυμπιακού στο «ΦΩΣ» λόγω Φετφατζίδη (pic)

Gazzetta team
Επίθεση Ολυμπιακού στο «ΦΩΣ» λόγω Φετφατζίδη (pic)

bet365

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει συνέχεια στην κόντρα με την εφημερίδα «ΦΩΣ των σπορ», κατηγορώντας την πως στοχοποιεί τον Γιάννη Φετφατζίδη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Επίθεση» κατά της εφημερίδας εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, που της καταμαρτυρά πως στοχοποιεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή μετά τη χαμένη ευκαιρία του απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μια ακόμα φορά η στρατηγική της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ δείχνει πόσο συντεταγμένη είναι με τους εχθρούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μέσα από ένα απαράδεκτο πρωτοσέλιδο, στοχοποιεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη και παρουσιάζει μια εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μας, που προκαλεί το φίλαθλο κοινό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, το οποίο αντιλαμβάνεται και στηρίζει απόλυτα και έμπρακτα την ομάδα μας.

Ο Φετφατζίδης, ο Λάζαρος, ο Ποντένσε, είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, διεθνείς, με λαμπρή καριέρα και ήδη προσφέρουν τα μέγιστα στο χτίσιμο του νέου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Και την ανοδική πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν θα την ανακόψει κανείς. Όπως δεν φαίνεται να ανακόπτει κανείς τον κατήφορο της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ, που θα απομείνει μόνη, με πράσινους ιδιοκτήτες, κίτρινους φίλους και χορηγούς και λιγοστούς αναγνώστες.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας, ότι κανείς από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου (Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Χάντμπολ, Κολύμβηση, Κωπηλασία, Κανόε Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα, Στίβος, Πυγμαχία, Κικ Μπόξινγκ, Ταε Κβον Ντο, Ξιφασκία, Πινγκ Πονγκ, Τένις) δεν έχει και δεν θα έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο έντυπο, οπότε ακόμα και το καθημερινό τους ρεπορτάζ προκύπτει μέσω τρίτων και γι’αυτο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα