Ονόματα-φωτιά και υπερσύγχρονο στούντιο για το κανάλι του Σαββίδη! (pics)

Gazzetta team
Ονόματα-φωτιά και υπερσύγχρονο στούντιο για το κανάλι του Σαββίδη! (pics)
Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν του Open έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα βγουν στον αέρα οι καινούργιες εκπομπές και το εγχείρημα του Ιβάν Σαββίδη θα ριχτεί στην αρένα της τηλεθέασης.

Με το νέο όνομα και το λογότυπο να είναι ήδη στον αέρα, τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η μετακόμιση στα στούντιο στην Παιανία, η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου, και όλα πλέον θα είναι έτοιμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό εμβαδόν ανέρχεται κοντά στα 8.000 m², υπάρχουν τέσσερα studios εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα, ενώ υπάρχουν τρία control rooms και πολλοί υποστηρικτικοί χώροι στη διάθεση των παραγωγών και των ανθρώπων του σταθμού.

Προκειμένου, πάντως, να γίνει ομαλά αυτή η μετάβαση, οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα στο κανάλι, αλλά θα προβάλλονται ταινίες και σειρές.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη με τους κεντρικούς παρουσιαστές, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Στάη, η Λίνα Δρούγκα, η Φαίη Μαυραγάνη, θα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πρεμιέρες των εκπομπών τους αλλά και των δελτίων ειδήσεων, αντίστοιχα. Τα γυρίσματα των σειρών, επίσης,προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Κι ενώ τα παραπάνω βρίσκονται σε εξέλιξη, τα ονόματα-εκπλήξεις που περνούν την πόρτα του Open δεν σταματούν. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος θα αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη, δίνοντας τη σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ακόμη, η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει στη μικρή οθόνη και εντάσσεται στην οικογένεια του σταθμού, αναλαμβάνοντας ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τίτλο «Σαν τα ΣΚ δεν έχει».