Tι ετοιμάζει η Cosmote TV για τον αγώνα Αγιαξ - ΑΕΚ

Tι ετοιμάζει η Cosmote TV για τον αγώνα Αγιαξ - ΑΕΚ

Gazzetta team
Tι ετοιμάζει η Cosmote TV για τον αγώνα Αγιαξ - ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ξεκινά στο Αμστερνταμ τις υποχρεώσεις της στο Champions League και τον αγώνα της Τετάρτης (19.55, COSMOTE SPORT 2HD), καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά η COSMOTE TV.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λίβερπουλ - Παρί Σεν Ζερμέν, αν ο Νεϊμάρ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Τετάρτη 19/9 έχει ελληνικό χρώμα, καθώς η ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του UEFA Champions League ύστερα από 12 χρόνια, για να αντιμετωπίσει στην Ολλανδία τον Άγιαξ. Η πρώτη σύνδεση των τηλεθεατών με την Johan Cruijff Arena θα γίνει μέσω της εκπομπής “UEFA Champions League Show” λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (18.30, COSMOTE SPORT 2HD), μέσα από την οποία θα αποκαλυφθούν οι ενδεκάδες και όλα τα τελευταία νέα. Στην ολλανδική έδρα θα βρίσκονται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Πάνος Μάλαμας, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με τη λήξη, θα συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Την ίδια ημέρα, εκτός από το παιχνίδι Άγιαξ-ΑΕΚ, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων τα ματς Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Ρόμα (22.00,COSMOTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Σίτι-Λυών (22.00, COSMOTE SPORT 6HD) και Βαλένθια-Γιουβέντους (22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα