«Εμφύλιος» στην ΕΡΤ με αιχμές για το μπάτζετ των εκπομπών (pics)

Gazzetta team
«Εμφύλιος» στην ΕΡΤ με αιχμές για το μπάτζετ των εκπομπών (pics)
Στα «χαρακώματα» βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης Αντώνης Αλαφογιώργος και Σεραφείμ Κοτρώτσος, με αφορμή το κόστος των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση

Ο επί χρόνια εργαζόμενος της ΕΡΤ έστρεψε τα βέλη του προς τον ομόσταβλο συνάδελφό του και παρουσιαστή Σεραφείμ Κοτρώτσο, ενώ από τα λεγόμενά του δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων φαίνεται να εκκινεί από την μη έγκριση του μπάτζετ για την εκπομπή του Αλαφογιώργου, με τον ίδιο να tweetάρει αναφερόμενος στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, που σήκωσε το γάντι κι απάντησε στις αναφορές του συναδέλφου του.

Η διαδικτυακή κόντρα συνεχίστηκε, με τον Αντώνη Αλαφογιώργο να επανέρχεται, προαναγγέλοντας την διενέργεια ελέγχων για την χρηματοδότηση των προγραμμάτων της δημόσιας τηλεόρασης και την παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, λέγοντας πως «αν τολμήσει (σ.σ. ο Νίκος Παππάς) να φάει τον Φώτη Παπούλια, θα γίνουν χειρότερα».

Η διαδικτυακή κόντρα έληξε -προς το παρόν- με τον Αντώνη Αλαφογιώργο να καλεί δις τον εισαγγελέα Ασπρογέρακα «να παρέμβει ώστε να επιληφθεί των άσκοπων δαπανών στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».