Η νέα μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ στην Cosmote TV

Gazzetta team
Η νέα μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ στην Cosmote TV

bet365

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία με νίκη επί του Ν.Τζόκοβιτς και πρόκριση στα προημιτελικά του ATP Masters 1000 Rogers Cup.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Τορόντο, κατακτώντας άλλη μία σημαντική νίκη, αφού επικράτησε με 2-1 του Νόβακ Τζόκοβιτς. Με τη νίκη αυτή, ο Στέφανος πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του ATP Masters 1000Rogers Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Και αυτή η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, σήμερα (10/8) το βράδυ στις 21.30, στο COSMOTE SPORT 6HD.

Όλες οι νίκες του Έλληνα τενίστα στο τουρνουά Rogers Cup, το οποίο προβάλλεται στην COSMOTE TV, έχουν επιτευχθεί επί αντιπάλων που βρίσκονται υψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Στον α’ γύρο, νίκησε με 6-3, 7-6 τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμχούν, νούμερο 24 στην κατάταξη και στη συνέχεια τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ με 6-3, 7-6 (6), νούμερο 8 στον κόσμο, πριν έρθει η επικράτηση με 2-1 (6-3, 6-7 (5-7), 6-3) επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Τελευταία Νέα