Tι ετοιμάζει η COSMOTE TV για τον τελικό του Champions League

Gazzetta team
Tι ετοιμάζει η COSMOTE TV για τον τελικό του Champions League

bet365

Το UEFA Champions League βρίσκεται μία ανάσα πριν την ολοκλήρωσή του για φέτος, καθώς οι διεκδικητές του πολυπόθητου τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους το Σάββατο 26/5 στις 21.45.

Οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεγάλη αναμέτρηση ζωντανά και σε HD στο COSMOTE SPORT 1HD, ενώ λίγα 24ωρα πριν τη «σέντρα» θα έχουν στη διάθεσή τους καθημερινά όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ γύρω από τις δύο ομάδες, μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Final” (COSMOTE SPORT 1HD).

Την Τετάρτη 23/5, στις 21.00 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν μέσα από την εκπομπή, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους δύο φιναλίστ με έμφαση, στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης η αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς και όλο το ρεπορτάζ του απεσταλμένου στην Ιταλία, Αντρέα Παλομπαρίνι για το φιλικό που διεξήχθη, προς τιμήν του Αντρέα Πίρλο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των Αντρέα Πίρλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Κλάρενς Ζέεντορφ

Από την Πέμπτη 24/5, η δράση μεταφέρεται στο Κίεβο και οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι, Κώστας Ψάρρας και Τόλης Χριστοφοράκης, θα ενημερώνουν μέσω ζωντανών συνδέσεων, για τα τελευταία νέα των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Παράλληλα, το διήμερο 24 -25/5, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους τις συνεντεύξεις Τύπου των ομάδων, μαζί με τις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και όλα όσα γίνουν στη Fan Zone, το Champions Festival και τον φιλικό αγώνα αστέρων του παρελθόντος.

Το ενδιαφέρον των συνδρομητών κορυφώνεται την ημέρα του τελικού (Σάββατο 26/5), καθώς από τις 19.00 η εκπομπή θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη «σέντρα», ενώ στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται καλεσμένος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος θα σχολιάσει τους δύο φιναλίστ. Επίσης, στην εκπομπή θα προβληθεί συνέντευξη του πρωταγωνιστή της φετινής Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, αφιέρωμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και όλο το υλικό που θα έχει καταγράψει η κάμερα της COSMOTE TV.

Με τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, το “UEFA Champions League Final” επιστρέφει για όλες τις αναλύσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τον απόηχο από τα Social Media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα