Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο “PICK N’ ROLL” της COSMOTE TV

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο “PICK N’ ROLL” της COSMOTE TV

Gazzetta team
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο “PICK N’ ROLL” της COSMOTE TV

bet365

O διεθνής φόργουορντ Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και σχολίασε τη σεζόν «αναγέννησης» που διανύει ως παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους τραυματισμούς με τους οποίους ερχόταν αντιμέτωπος στο παρελθόν και τον κρατούσαν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μπόστον Σέλτικς - Κλίβελαντ Καβαλίερς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Λεμπρόν Τζέιμς αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του 34χρονου διεθνή άσου στην εκπομπή “PICK N’ ROLL”, την Τρίτη 15/5 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη του Νταρνέλ Τζάκσον, ο οποίος έκανε αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας στον Πάρη Τσελεπίδη για τις στιγμές που πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, με το οποίο στέφθηκε και πρωταθλητής το 2008, αλλά και για όσα έζησε με τον Λε Μπρον Τζέιμς στους Καβαλίερς. Επίσης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν όσα είπε ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, Ευθύμης Ρεντζιάς στον Άρη Μπάρκα, για τη δημιουργία του ΝΒΑ Basketball School στην Ελλάδα, που στοχεύει στη βελτίωση και ανάδειξη νέων παικτών.

Oι τηλεθεατές του “PICK N’ ROLL” θα έχουν ακόμα στη διάθεσή τους, όλο το παρασκήνιο του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και την ΑΕΚ, αλλά και όλα όσα έγιναν στη φιέστα ανόδου του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2. Παράλληλα, όπως κάθε εβδομάδα οι φίλοι του μπάσκετ θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ και τα playoffs.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα