Η απάντηση της ΕΡΤ στην ΑΕΚ (pic)

Η απάντηση της ΕΡΤ στην ΑΕΚ (pic)

Η απάντηση της ΕΡΤ στην ΑΕΚ (pic)

Η ΕΡΤ απάντησε στα λεγόμενα της ΑΕΚ μέσω του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του καναλιού, ο οποίος τόνισε πως η Ένωση είχε ενημερωθεί και θα μπορούσε να παρέμβει οποιαδήποτε στιγμή.

Η ΑΕΚ αρχικά με διαρροή, και στη συνέχεια με επίσημη ανακοίνωση, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της προς την ΕΡΤ και την Αθλητική Κυριακή για το γεγονός ότι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος εκ μέρους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΑΕΚ, στην εκπομπή υπήρξε όργιο προπαγάνδας και αλλοίωση των πραγματικών περιστατικών της Τούμπας. Η απάντηση της ΕΡΤ ήρθε μέσω του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργου Λυκουρόπουλου.

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει.

Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει», αναφέρει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την ανακοίνωση της ΕΡΤ να τονίζει πως η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να της προσάψει κάτι. 

Best of internet